My diary - MAX-OT

Темата е заключена.

27.07.14
00:40

Здравейте, тук ще споделям всеки ден храненията ми и тренировките.Казвам се Дамян, на 18 години.Като за начало да кажа. че съм 57кг (ектоморф), висок 175см.Тренирам по програмата MAX-OT от една седмица.От 4 дена вземам Optimum Nutrition Serious Mass и Amix Creatine Monohydrate Powder.Половин доза OP след ставане и половин доза след трен., а креатина 5гр. преди тренировка.

Изчислих си калориен излишък около 2900 калории.Тези дни ще си направя и хранителен режим.
Искам и да попитам понеже другата седмица ще мога да тренирам в 10 часа вечерта, как трябва да вземам протеина пак сутрин след ставане ли?Няма ли да е голям интервала от часове?

Ето ви програмата, по която тренирам. (Седмица 1-4)

Темата беше редактирана от CreatiVe на 27.07.14 00:46.

27.07.14
00:41

Ден 1 от дневника (ден 6 от програмата)

Днес храненето не ми хареса, понеже беше твърде малко, но ще гледам да не се повтаря.
1-во хранене сутрин в 7:20 2 пържени филий + половин доза гейнер.
2-ро хранене 10:30 3 варени яйца, 2 на очи, салата зеле.
3-то хранене 2:30 пилешко бутче, 2 порции мусака, крем супа и домат.
4-то хранене 5:00 150 грама ориз, 1 ябълка и праскова
След бях планирал в 6 часа тренировка, но понеже заспах и трен. беше в 8:30
5-то хранене 8:00 бъркани яйца с бекон и домат
след тренировка още половин доза гейнер.

Тренировката днес беше:Бицепс и преса
загрявка 10 мин. (набирания, кофички, скачане на въже)
1.бицепсово сгъване на долен скрипец 1-ва серия 40кг, 2-ра 42,5кг, 3-та 45кг. (от 6 до 8 повторения)
2.Чукчета - 3 серии по 6-8 повторения с 12.5кг дъмбели
3.Скотово сгъване с крив лост - 3 серии с по 6-8 повторения с 24кг.
4.концентрирано сгъване с 10кг. дъмбел - 3 серии по 6-8 повторения

За преса правя тази тренировка почти всеки ден:
https://www.youtube.com/watch?v=U-XWhwwJ7dw

Това беше за днес, утре е почивен ден.

Мнението беше редактирано от CreatiVe на 27.07.14 00:46.

27.07.14
10:50

Здрасти,

Гледам те, че тренираш по Мах-ОТ, но ми прави впечатление, че не си наясно с принципите на системата.

Първо намали сериите за бицепс. В момента правиш 12, а на мускулна група трябва да се падат от 6 до 9 серии. Намали повторенията. Трябва да са между 4-6 с тежест, която не ти позволява да направиш повече. Ако, да речем, направиш 7 повторения в следващата тренировка качваш тежестта. Ще е хубаво да включиш загрявка и адаптация съобразени със самата тренировка.

П.П. Не се затормозявай толкова много с този протеин. Няма абсолютно никакво значение кога и по колко ще го приемаш.

27.07.14
21:10

Ден 2
Днес като цяло съм доволен от храненето и напазарувах за една седмица напред от Lidl :)
1-во хранене 7:10 протеин + 2 пържени филии
2-ро хранене 10:20 корнфлейкс с мляко, домат, 2 пържени филии
към 12 часа изядох 2 праскови
3-то хранене 14:20 200гр сварен ориз, домати, леща + 3 филии хляб
4-то хранене 16:30 плодове - 2 праскови
след това в 18:30 2 франзели пълнозърнест хляб и 70 грама бисквити житен дар
5-то хранене 20:30 200гр пилешки пържоли, салата домати и краставици и за десерт мъфин
преди лягане половин протеин.

Днес беше почивен ден, а утре е Leg day :)

За колегата по-горе:Ще се постарая да спазвам повторенията и сериите на програмата :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1