Временен режим

28.07.14
15:39

Здравейте, имам въпрос относно нещо като режим за около седмица. В момента се старая да се храня чисто, но си хапвам сладко, по малко, но ям, като това ми е 1 от 6-7 хранения. Въпросът ми е, има ли смисъл да спирам за седмица сладкото и яденето ми да е главно белтъчини и бавни въглехидрати ? За толкова кратко време ще се изчисти ли коремът ми ? В момента се ядват някакви ‘плочки’, но личат слабо. Целта ми не е отслабване, а изчистване.

Не мисля, че можеш да очакваш някакъв забележим резултат за една седмица.

Малко е криво да ти преместят морето по този начин, ама... :D

28.07.14
15:43

:D Е не са го преместили, но си помислих, какво ако ... Аз със сигурност ще пробвам, но не съм наясно с всичко, което трябва да избягвам. Примерно сиренето и плодовете ще попречат ли по някакъв начин ?

Мнението беше редактирано от Дuд0 на 28.07.14 15:45.

Една седмица е твърде кратък период за забележими промени.
А и спирането на захарта само по себе си не е ясно дали ще ти донесе желания ефект дори в дългосрочен план.

28.07.14
15:48

Не започвам от 0-та и иначе знам, че е доста кратък периода, но все пак питам. Не ми е излишно и за напред да съм наясно, ако реша да се занимавам. Кои храни, освен сладкото, junk-а и тестото, за което предполагам само, допринасят за омазняването ?

Мнението беше редактирано от Дuд0 на 28.07.14 15:50.

Попринцип без млечни ще изчистиш по-бързо и лесно. Както и без постоянно дози фруктоза от плодовете. Но както е писал Кольо.. за  1 седмица няма да станеш нацепена батка :)

29.07.14
00:59

Благодаря :)

11.08.14
13:06

А добра идея ли е да топя кашкавал върху филето, правил съм с шницели и беше вкусно, но все пак полезно ли е ? :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1