kak da ka4a masa

Темата е заключена.
IR

02.07.04
19:11

zdrtaveite. iskam da vi popitam za nakakvi programi za hranene i trenitovki za masa. 4e ne6to nemoga da ka4a kila ako ka4a gi gora mnogo barzo ne6to ot sorta na 2-3 dena i tezi kila deto sam gi ka4il iz4ezvat :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  . 6te vi bada mnogo blagodaren za pomo6ta…

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 16:01.

02.07.04
19:17

Ех с тия въпроси. Еййййй... Прочете ли цялата информация тук? http://www.bb-team.org/nutrition/nutrition.php Чети период за маса при ектоморф и ако имаш въпроси вече ги напиши тук. Айде приятно и ползотворно четене. :)

SU

02.07.04
23:31

ave boi4o 6te ti kaja nai dobriq i lesen na4in.Doskoro ne vqrvah na nego no vidqh edin moi sparing partnior kakvi rezultati polu4i ot toz metod.Zna4i trenira6 qko do bolka i zema6 po 3-4 grama maznini na telesno teglo +3 grama protein na telesno teglo.tova e si4ko s vaglehidrati stava po trudno a i po skypo
az ve4e sam na toq metod
jelaq ti uspeh!

02.07.04
23:41

Ставаш голям с мазнини да. :)  Усеща се доста бързо, също. Яко ядки, овес :) , свинско, телешко, скумрия, паламуд, сом, хайвери, маслена извара, сметанка, сирене, кашкавал, шунка, салами, кренвирши, заешко и накрая царя  :lol:
:arrow: говежда лой - Enjoy (даже има рима)

03.07.04
00:08

НВД е по-добро за чистене отколкото за качване. Пък и не ми  се нагъват само протеини и мазнини. Въглехидратите са по-евтини от протеина както да го погледнеш.
Мускул, с прием на мазнини малко трудно ще станеш мазен.

03.07.04
00:13

Че кой е казал, че ще се замазниш. Растеш си доста бързо. Сега с лойта е друга тема... Колко калории са това, лелей.

SU

03.07.04
12:47

e koi e kazal 4e trqbva da stava mazen?az mu kazvam kak da ka4va qko
muskuli.vaglehidratite sa za prasetata ot tqh sam zabelqzal 4e se debelei osnovno.a kolkoto i maznini da vzema te nqma da mu se lpt po muskulite zatva tei e po dobre:))

LE

03.07.04
12:49

Без високи въглехидрати няма как да стане пич.............те изпълняват толкова функции в тялото че мамата си трака.
Звучи добре да можем да си избираме от личен опит,но си има наука и определено не окриваме топлата вода.

IR

03.07.04
15:18

ami s glukaza i hrana stava li ne6o???

03.07.04
23:54

DA! Palaski… :?

SU

04.07.04
00:02

lesno_nema probvai na dieta s 3 grama maznini na teglo i tolkoz protein i posle 6te si govorim:))))a za gliukoza samo sled trenirovka 6tot 6e stane6 bremenen kat mene haha

04.07.04
00:19

pod maznini lyjica olio li razbirash ?

SU

04.07.04
11:48

v taq lujica 6te iam maznini no ne trqbva ot tam da mu idvat.Trbvq da nagyva qdki pone 300 grama na den,salami,lukanki loi i tn

04.07.04
13:50

blqk !
tova si e chista loi be !
i kakvo shte kachish s teq maznini ? maznini ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1