Дневника на аматьорката

Темата е заключена.

25.07.14
12:00

Привет :)

Не спазвам определени хранителни режими и от доста време съм спряла всички тренировки. Преди време тренирах волейбол и ходех да тичам. Пробвала съм се на лостовете, но това не е стихията ми. :D Искам да започна отначало и затова съм тук, но не знам как. Искам да стегна малко тялото си. Кои упражнения ще са най-подходящи за мен? И кога е най-добре да се направи тренировка? :)
Благодаря на тези от вас, които отделиха време да ми помогнат. (sun)

казано от Ц. Милева на 25.07.14, 12:00:

Кои упражнения ще са най-подходящи за мен? (sun)

Какво си казала за себе си освен “преди играех волейбол, не си падам по лостове”, та очакваш някой да ти каже “кои упражнения за подходящи за теб” ? Във форума и сайта има куп информация, поразгледай малко - не чакайте всичко наготово да ви се дава........ и чак когато сте разгледали и имате конкретни въпроси, тогава пишете теми. Да, тук сме да си помагаме, но помощта е ДВУСТРАНЕН процес !

27.07.14
23:27

Благодаря ти за отделеното време. :))
Разгледах упражненията в сайта и поговорих с приятели, които тренират от доста време (те също ми препоръчаха някой неща). Реших сама да си изготвя тренировъчен режим, който включва:
- 50 клека
- 3х15 къси коремни
- 3х30 къси отскоци
- стъпала
- тичане
Това е примерната ми тренировка, но смятам с всяка следваща да увеличавам броя на клекове, коремни, отскоци, да увелича тичането и т.н.
Как мислите? Добре ли съм се насочила? Има ли упражнение, което трябва да допълня или разширя?

Каква е целта ти, какво искаш да постигнеш с тренировките и храненето ?

29.07.14
07:42

Иска да си стегне тялото, но... Защо ще тренираш само долна част? Само, моля, без отговор “ръцете ми стават много големи и мускулести и няма нужда”.
В домашни условия ли тренираш?

31.07.14
13:29

Привет :)

Цяло лято ще си бъда на село и няма да имам допир до фитнес.., дори до лост или успоредка. Разполагам само със собственото си тегло. Не тренирам ръцете си, защото смятам, че са си добре :D Но, ако ми предложите някои упражнения няма да ги отмина. Целта ми е главно да стегна бедрата, корема и седалището. За съжаление сега не мога да тренирам, защото се разболях. Щом се оправя започвам начисто.

31.07.14
15:38

Ами да ти кажа, една лека тренировчица, джинджифилови чайове и яко чесън лекуват всякакви болести. От опит го казвам :D
Бързо възстановяване ти пожелавам. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1