Човек, който не тренира, а иска да изгори мазнини

19.11.05
10:55

Какво да пие човек, който не тренира, а иска да изгори мазнини ... човекът си е доста едричък ... 150 кг. , 186 височина ...  :wink:

19.11.05
12:12

Вода!

19.11.05
12:43

Вода!

Голямо изказване.
Ами трябва поне да върви по 4-5 км. на ден.Също така да си състави НВД.И ще му помогне и Л-Карнетин.

19.11.05
13:53

Ме може да седиш пред телевизора с кило чипс,да пиеш фет бърнъри и да чакаш да остлабнеш !!!Ако наистина искаш да отслабнеш потруди се малко !Не е задължително в фитнес!

19.11.05
14:15

[quote author=“SteeL”]

Вода!

Голямо изказване.
Ами трябва поне да върви по 4-5 км. на ден.Също така да си състави НВД.И ще му помогне и Л-Карнетин.

Ами прав е с това изказване! Не знам защо хората си мислят, че като пият някакви хапчета или добавки и ще постигнат нещо, без да се потрудят!
Дай му да прочете секцията за хранене в сайта, и ако спазва нещата там, ще отслабне без да пие нищо.

19.11.05
15:13

да пази диета, да пие термогенни фет бърнери, и без съвсем никакво движение няма да стане, малко разходки вечер! Л-карнитинът би трябвало да помогне също.

20.11.05
11:06

Водата е задължителна аз сега съм на НВД и пия по 5-6 л. вода на ден.А когато не съм на НВД пия  максимум по 2 л.
Сега даже и да не ми се пие вода,пия.Наливам се все едно че пия като за последно.

08.12.05
09:26

[quote author=“SteeL”]

само не прекалявай, че тежки последствия има от препиване с ВОДА. колкото и смешно да звучи.
по темата аз съм 125 вървя по 5 км на ден, пия вода, дигам 2 гирички у нас, на диета съм ама и кило не падам му и-ба живота. туй Л-Карнетин какво е? някой да каже какво прави и за колко може да се намери. мерси предварително

10.12.05
01:45

[quote author=“iosii”]Какво да пие човек, който не тренира, а иска да изгори мазнини ... човекът си е доста едричък ... 150 кг. , 186 височина ...  :wink:

Вода, лимони и НВД да направи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1