03.07.04
17:18
Znachi ot nqkolko meseca me boli mnogo gyrba i vrata.. I sam mnogo izgarben i pohodkata mi se promeni.Kajete nqkoi uprajnenie ili s kakvo moga pak da si go izpravq i da namalq bolkite ?
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:54.
AMI NAISTINA TRYABVA DA SE SAVETVA6 SAS SPEZIALIST-MANULALEN TERAPEVT ILI ORTOPED,ZA DA OPREDELI PRI4INATA ZA BOLKITE V GYRBA.
NAI-DOBAR EFEKT SPORED MEN,ZASTOTO I AZ IMAH PODOBEN PROBLEM OKAZVA MANUALNATA TERAPIYA I MASAJITE,REZULTATA IDAV SLED 4-5 PROZEDURI.
MN EFIKASNI SA OHLAJDASTITE GELOVE I DR..AKO SI OT SOFIA,MOGA DA TI PREDLOJA DR.DIMITROV OT ZENTROVE PRESTIGE-MANULAEN TERAPEVT E I NE MEN BARSO MI POMOGNA,NE SAM SIGUREN ZA TELEFONA,NO AKO IMA6 INTERES STE GO NAMERYA.USPEH I NE SE BAVI PREGLEDA
IV4O писането с големи букви означава, че викаш или се караш, а не ми се вярва да си го искал. :)
lexus
04.07.04
14:19
lexus moje prosto da e zabrail CAPS Locka :). Eclipse mersi .IV4O mersi za saveta man i az si mislih predi da otida na lekar no…. nqmam vreme pak i pari samo trqbva da se hvarlqt.Iskam nqkaksi da si go opravq da si go izpravq no mai bez lekar nqma da stane kakto vikash.Sq pak kat stoq na pcto poveche ot 1 chas i pak ma zabolqva vsichko otzade.Gadna raota
Това за лекаря е задължително.
Само ще кажа, че навремето съм се сецвал 2 пъти кръста. Когато тренирам не ме боли, но ако спря за няколко месеца почва да ме боли кръста. Откакто пък почнах да правя яко тяга с тежки килограми пък съвсем ми няма нищо :) Стягайте си кръста Овреме, защото като почнете да товарите щангите на клек, лег, раменни преси, и упражнения от стоеж, ще имате проблеми с кръста почти 100%.
Затова постепенно почни да го заякваш, но преди това задължително разбери какво му е.
Успех
MOGA SAS SIGURNOST DA TE POSAVETVAM DA OTIDE6 NA MANUALEN TERAPEVT ILI KINEZITERAPEVT,AZ SAMIYAT SAM STUDENT PO KINEZITERAPIYA V NSA I TVOYAT PROBLEM NE E TOLKOVA OBIKNOVEN,OSOBENO AKO SI POD 2O GODINI,TOVA E SVARZANO S RASTEJA I RAZVITIETO NA KOSTNATA SISTEMA I MOJE DA POLU4I6 SERIOZNA TRAVMA AKO TRENIRA6 NEPRAVILNO.
DA POSETI6 SPEZIALIST NE E SKAPO-PARVO ISKA6 NAPRAVLENIE OT LI4EN LEKAR I MANIPULAZIITE PRI MANULALEN ILI KINEZITERAPEVT NE SA SKAPI,LI4NO AZ SAM NA PRAKTIKA SEGA LYATOTO,NO V SOFIA I PRI NAS NE E SKAPO..
TAKA 4E OBARNI VNIMANIE,IZPOLZVAT SE RAZLI4NI NAMESTVASTO-PRITISKASTI I IZPRAVYASTI TEHNIKI,KOITO NE SA BOLEZNENI I OKAZVAT DOBAR EFEKT,PRILAGA SE AKUPRESURA I MASAJ,A SLED TOVA I UPRAJNENIYA.
NE SI GUBI VREMETO!USPEH!
Iv4o, да изпреваря модератора, ти не четеш ли какво пишеш? Или по-скоро как го пишеш. На никого не му е приятно да чете целия текст с главни букви. Освен това какви диагнози поставяш без въбще да знаеш за какво става въпрос? И лечение предписваш... :shock:
Просто реших да не ставам досаден затова нищо не написах. Може би така си пише и не му пука за тези които го четат.
lexus
Ok :) Напиши му лс...