26.11.05
17:45
Значи със стрии ми се е покрил половината гръб,бедрата и задника :cry: и продължават да се появяват .... мажа се с некви кремове и прочие ама ефекта е минимален ... има ли някакви препарати за подпомагане разтягането на кожата щото немам 20 хил лева за операции :cry: :cry: :cry: :wink:
26.11.05
19:02
помага ли това и кфи пари е ?
20 таблетки са 2.70 там някъде.Пие се 1 месец и след това 1 месец почивка.По 1-2 хапчета на ден.Съдържа витамини А и Е следователно помага на кожата.
[quote author=“BULTRAS”]20 таблетки са 2.70 там някъде.Пие се 1 месец и след това 1 месец почивка.По 1-2 хапчета на ден.Съдържа витамини А и Епом следователно ага на кожата.
Може и да съм объркал малко къде да сизадам въпроса, но се извинявам предварително! Бяха ми казали да пия бирена мая, но уви ръцете ми целите са в стрий. Бях пробвал и с Геретамин но не издържах цял месец. Но на въпроса дали той ще е най-ефективен за да спрат да ми се цепят ръцете и гърба
Добре дошъл във форума , Моля пиши с нормален шрифт
DJGorgio-Astor
Прави каквото правиш да не се появят че опуснеш ли ги... няма как да се махнат без оперативна намеса
Така и така е отворена такава тема,да не отварям нова искам да попитам при какви условия се появяват тези стрии...?? Ако пък както обикновено става и има такава тема,ако някой може да ми даде линк,щот аз не успях да отркия...
13.12.05
20:28
[quote author=“kaliksto”]Така и така е отворена такава тема,да не отварям нова искам да попитам при какви условия се появяват тези стрии...?? Ако пък както обикновено става и има такава тема,ако някой може да ми даде линк,щот аз не успях да отркия...
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=11542