"Корфит" или "НСА"

видях обяви за работа в чужбина където се пише ,че дипломата от единия курс е с предимство. според вас кой е по добрия курс?

_Z

27.11.06
14:31

По-скъпият много ясно - корфита. А и щом е за чужбина, корфита сигуро, но знам че и НСА се признава.

27.11.06
16:45

на този въпрос може да отговори само някой, който е карал и двата... мисля, че имаше такива хора в последната група на корфит...

а на мен ще ми е интересно да го изкарам и в НСА да видя разликата, но не ми се занимава...

Корфита важи за цял свят и в тоя случай може да е по - удачен. За НСА не съм сигурен, че е по целия свят.

27.11.06
20:35

До колкото знам НСА е за Европа а Корфит-а е повече за Амекика,Канада и т.н.

27.11.06
23:34

НСА ако е висше, за курса не си заслужава според мен, иначе Корфит!

28.11.06
01:14

а между другото - аз като завърших корфита ми издадоха и от НСА диплома (срещу леко доплащане)

FZ

28.11.06
11:49

[quote author=“nk_niki”]а между другото - аз като завърших корфита ми издадоха и от НСА диплома (срещу леко доплащане)

Пич,  нали не ти се занимаваше.  :?:  :P
Един път пишеш ,че не ти се занимава сега пишеш че и от двете места имаш диплома . :?:  :?:  :?:
Вземи се уточни малко , че не става ясно от къде имаш диплома  , ако имаш въобще .  :D

_Z

28.11.06
14:16

Пише че има диплома и от 2-те места, но е изкарал само курса на корфит. Като изкарал дипломата от корфита доплатил на хората от корфит и получил диплома и от НСА. Така поне аз разбрах.

28.11.06
17:11

[quote author=“_ZOB_DOG_”]Пише че има диплома и от 2-те места, но е изкарал само курса на корфит. Като изкарал дипломата от корфита доплатил на хората от корфит и получил диплома и от НСА. Така поне аз разбрах.

Точно така...

FZ

28.11.06
17:36

Аз да ви кажа  ако съм начинаещ и тепърва навлизам в тоя спорт и имам нужда от съвети и помощ , повече  бих се доверил на някой който има доста стаж и опит зад гърба си , отколкото на някой който е завърши някакво курсче за 1-2 месеца и се мисли за много вещ по въпросите свързани с бодибилдинга.  8)

28.11.06
19:18

[quote author=“BIG PICHAGA”]Аз да ви кажа  ако съм начинаещ и тепърва навлизам в тоя спорт и имам нужда от съвети и помощ , повече  бих се доверил на някой който има доста стаж и опит зад гърба си , отколкото на някой който е завърши някакво курсче за 1-2 месеца и се мисли за много вещ по въпросите свързани с бодибилдинга.  8)

Едвам се въздържам да не почна да псувам....... Ти малоумен ли си или какво...... Или пиши по темата или не пиши изобщо  :!:  :!:  :!:

голяма полемика за една анкета :)
жена ми се нави да кара курс и ме пита къде е по-добре, тъй като аз съм го карал в НСА а за Корфит не знам много, реших да пусна тази анкета. благодаря за отговорите на всички!
а що се отнася до т’ва дали ще се доверя на някой с опит... то при кое не е така. дипломата е само една хартия.
успех на всички!

а ,и да допълня, обявата  за работа, където кандидатства жена ми, даваше предимство на “Корфит”

29.11.06
19:47

В курса на Корфит се набляга изключително много на безопасността и правилната техника на изпълнение на упражненията. От тази гледна точка, ако аз съм един хилав начинаещ определено ще предпочета да ме тренира новак завършил Корфит, а не някой самоук професионален билдер. (Единственият начин да го разберете това е да го пробвате, а аз съм го пробвал и за това смея да го твърдя.)

Е, разбира се, че идеалният вариант е личност обединяваща качествата на двамата, ако намерите такава - честито!

29.11.06
20:09

[quote author=“YODA”]НСА ако е висше, за курса не си заслужава според мен, иначе Корфит!

напълно съгласен.

А скъп ли е курса на “Корфит” ?

Мисля, че е 600 лв в момента. Свържи се за подробности (напиши в гугъл c.o.r.f.i.t България и ще намериш координати)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 02.08.14 23:25.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1