Пукане на челюстта

Челюстта ми ме побърква, както мен така и околните. Едно скърцане, препукване пълна ужасия. Това състояние дойде като гръм от небето, просто изведнъж взе да си пука ужасно много. Не се сещам да съм понасял силен удар в челюстта. Някой има ли представа как да се облекчи по някакъв начин това състояние, защото на моменти ме побърква

Не може,свиквай.

04.08.14
11:15

Покой на ставите, което включва мека храна без много дъвчене и по-малко говорене, прозяване и т.н. Може и някаква добавка за стави да вземеш, но основното е почивката.

04.08.14
11:30

И моята пукаше, особено когато я отворех по-широко. С времето се оправи сама. Явно нещо се е размествало.

Ще пробвам съвета ти Радост. А, ако няма развитие,колкото и да не ми се иска ще посетя чичо док. Надявам се само да не е нещо сериозно, че ми писна да обикалям по кабинети и да се разправям със сърдити лелки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1