Бинабол

Темата е заключена.
AN

06.12.05
23:32

Аре някой да каже точно и ясно какво всъщност е бинабола и разбира се полезните и вредните/стренични ефекти от него .

06.12.05
23:36

Бионабола е анаболно - андрогенен стероид. За страничните ефекти може да прочетеш на сайта или във форума.

07.12.05
10:04

Бионабола всъщност е търговското наименование на метандиенона.

07.12.05
10:13

полезни странични ефекти не може да има  :D . качваш стабилно от него, задържаш прилично количество вода. при минимални дози може да се появи слабо акне ( зависи от кожата) и евентуално да се качи кръвното налягане. също така ти се качва и силата доста (тва към добрите страни).

KP

07.12.05
19:24

[quote author=“grafa”]полезни странични ефекти не може да има  :D . качваш стабилно от него, задържаш прилично количество вода. при минимални дози може да се появи слабо акне ( зависи от кожата) и евентуално да се качи кръвното налягане. също така ти се качва и силата доста (тва към добрите страни).

е има един полезен страничен ефект:
Продължителна и добра ерекция...
но това само докато го взимаш...
след като се спре, при импотентните, ерекцията също отслабва
:D :D :D

ST

07.12.05
20:08

BIONABOL-анаболен стероид с силно изразен анаболен и андрогенен ефект предписва се на деца болни от рахит
понага за повишаване на личното тегло и по-бързо изграждане на мускулна маса
нежеланите странични ефекти са окосмяване раздразнителност повишено кръвно налягане главоболие
намаляване собственото производство на тестостерон и влошаване на спермогенезата и натоварва черния дроб

09.12.05
12:43

Здравеите пи4ове зна4и аз направих 1 цикъл с анаболи и ка4их прили4но 10кг но след като свурших цикала на 2рия ден гноина ангина направих и направо щех да се гръмна 5 кг веднага из4езнаха  :(  :( ама са мисля към края на зимата да ка4а още 10 15 кг

Двоен пост,редактирах го, моля не замествай ч с 4
DJGorgio-Astor

09.12.05
12:57

много е неприятно, че стероидити отслабват имунната система. и аз секи път се разбплявам накрая или след цикъла. сега почнах да взимам някакви неща за подсилване на имунната систеама. дано има ефект, че иначе лошо.

TG

09.12.05
15:45

[quote author=“stanko”]BIONABOL-анаболен стероид с силно изразен анаболен и андрогенен ефект предписва се на деца болни от рахит
нежеланите странични ефекти са окосмяване раздразнителност повишено кръвно налягане главоболие
намаляване собственото производство на тестостерон и влошаване на спермогенезата и натоварва черния дроб

от тва което четох,трябва или нетрябва да се ползва,щото не разбрах.има добри ефекти,и мноо лоши ефекти.а какво всъщност е,хапче ли ,кво?

KP

09.12.05
17:08

[quote author=“Armenec”]Здравеите пи4ове зна4и аз направих 1 цикъл с анаболи и ка4их прили4но 10кг но след като свурших цикала на 2рия ден гноина ангина направих и направо щех да се гръмна 5 кг веднага из4езнаха  :(  :( ама са мисля към края на зимата да ка4а още 10 15 кг

едва ли си се разболял от “цикъла с анаболите”.
а по тая логика, то и без да си взимал, може да се раболееш и да смъкнеш 5 кила.
Ангината и анаболен цикъл, нямат нищо общо!

[quote author=“The Game”][quote author=“stanko”]BIONABOL-анаболен стероид с силно изразен анаболен и андрогенен ефект предписва се на деца болни от рахит

от тва което четох,трябва или нетрябва да се ползва,щото не разбрах.има добри ефекти,и мноо лоши ефекти.а какво всъщност е,хапче ли ,кво?

Ами беше Хапче, ама, обаче вече не е хапче, щото като гледам са го изкарали от списъка на регистрираните за продажба в България лекарсва:

лф  п  Bicromat  

лф  п  Biflox  

лф  п  Bifonazol-SL  

лф  п  Bifunal  

лф  п  Bilobil  

лф  п  Bilobil forte  

лф  п  Biocardin  

лф  п  Biodroxil  

лф  п  Biolin  

лф  п  Bioparox  

лф  п  Bioprazol  

лф  п  Biozac  

лф  п  Bisacodyl
източник: http://www.bda.bg/drugs/t66.htm

Моля не пускайте 2 поста един след друг обединих ги
DJGorgio-Astor

10.12.05
13:57

[quote author=“Armenec”]Здравеите пи4ове зна4и аз направих 1 цикъл с анаболи и ка4их прили4но 10кг но след като свурших цикала на 2рия ден гноина ангина направих и направо щех да се гръмна 5 кг веднага из4езнаха  :(  :( ама са мисля към края на зимата да ка4а още 10 15 кг

Двоен пост,редактирах го, моля не замествай ч с 4
DJGorgio-Astor

Бе хаахахах първо кат зимаш бионабол прочети малко по сите-овете каква част от постигнатото се запазва след края на цикала!Понеже съм виждал по сите-ове че е около 60-70 %!Нормално е да спаднеш след цикала!
Освен тва боледуването също е оказало влияние ама не е задалжително сичките 5 кг да са от него свалени!

KP

10.12.05
16:23

Моля не пускайте 2 поста един след друг обединих ги
DJGorgio-Astor

а добре, - не ми харесва че сте ми обединили двата постигна, защото те са QUOTE на две различни теми.
Но след като в клуба не трябва да се пише, и това е предпочитание на модераторите, с удоволствие бих спрял да давам съвети. Само го кажете, някъде и определете твърдо правилата.

10.12.05
16:57

Има го в правилата КРО а  и не виждам какво ти пречи в един пост два quote да има ? Наистина в тази зона си най-напред с материала не веднъж съм го казвал но всички трябва да спазваме правилата независимо дали ни харесват  :)
По-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1