xranene:bez vuglixidrati i maznini

Темата е заключена.

03.07.04
10:32

zna4i natrupal sum izvestna masa..no imam v pove4ko v korema i iskam da go urelefa.i sega sum na pile6ko meso,koeto imam mn malko maznini i bnqnma vuglixidrati.po 400 gr na den si gi izqjdam s 2 filii xlqb nai mnogo.tova 6te mi pomogne li?danebi tiq beltu4ini da se prevunat v maznini za6toto ima lipsa na buglixidrati i maznini.molq obqsnete mi taka stava li i ako ne e uda4no daite suvet.
10x

DO

03.07.04
10:38

ми прочети малко старите теми има милиони теми за НВД прочети тях и ще разбереш квото ти трябва!!!

04.07.04
15:42

Ако ядеш 400г. пиле на ден това са ти 80г. белтък, което е много малко. Второ калориите са ти малко. Трето хляба хич не е добра идея за махане на подкожните мазнини.
Значи :) увеличаваш приема на протеина поне на 2г. на килограм телесно тегло (пр. ако си 80кг - 160г. протеин на тен от храна и добавки). Махаш въглехидратните храни от всякъкав род, като оставяш само зеленчуци (маруля, домати, краставици и още нещо :) плодове умерено.  Увеличаваш леко мазнините, за да подържаш накакъв калориен баланс (мазнините не са толкова лоши!). Това що годе за диетата. Другото е аеробика 30-40 минути на ден, за предпочитане сутрин на гладно.
Айде и умната ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1