Хранене при въглехидратна ротация

06.08.14
12:52

Здравейте. Таааааа .. реших да пробвам “1-2-3 ; 1-2-3” въртенето и не съм на ясно с това, дали трябва да съм в дефицит или излишък, след като целя изчистване от мазнини и покачване на мускулна маса ? Разбирам, че при цел покачване трябва да съм в излишък, но в същото време искам и да чистя и стаНа сложно. ‘-’ :D Снощи, мисля че, попитах за това в една стара тема, но днес погледнах за този режим и ми направи впечатление, за това отворих нова.

Да, сложно е. Затова си избери едно от двете.

06.08.14
13:13

“Ако има най-трудно изпълнима промяна в света на фитнеса, това без съмнение е едновременното сваляне на мазнини и покачване на мускулна маса. Макар да се случва естествено и някак от самосебеси при начинаещите, с времето повечето хора се насочват към периодично покачване или понижаване на тегло, стремейки се да спечелят от разликите. Това обаче, не задоволява повечето дами, както и малък процент от мъжете. Добре е, че макар и трудно изпълнимо, оформянето чрез рекомпозиция на тъкани и пропорции е възможно. Научете как!”

Прочети повече: http://www.bb-team.org/articles/1580_oformyane-chrez-vaglehidratna-rotatsiya#ixzz39bbhqxno

Грешно съм разбрал ли ?

Мнението беше редактирано от Дuд0 на 06.08.14 13:15.

06.08.14
13:28

Въглехидратната ротация е различна за всеки и при всеки работи различен ротационен принцип.
За съжаление повечето хора само от четене, няма как да намерят правилния принцип за тях, по-добре се консултирай с човек, който е правил и е имало ефект да ти обясни по-подробно и като цяло 1-2-3 не е кой знае колко работеща схема, макар че ако си начинаещ сигурно ще има ефект. С течение на ротацията се остава доста по-дълго време в дефицит, но трябва да се внимава и да не се минава границата.
Сложно е за хора, които нямат време да следят храната, позволяват си друго освен режима и не на последно място в дните на 00 въглехидрати ‘хапват един бонбон’ ;)

За пореден път - Малките камъчета спъват колата.

06.08.14
13:36

Колко време приблизително се спазва преди да премина на РБД, примерно ? Не съм от хората, които си позволяват ‘един бонбон’ :)

06.08.14
13:51

Докато не се видиш нацепен и як. Ама и после трябва да спазваш режим, ако искаш да си запазиш формата, но ако си много чист, може да си позволяваш дори 2 мръсни дни.

Но като цяло със съвети оттук -оттам много няма да сколасаш. Хващаш един опитен треньор да ти следи резвитието, вместо да се луташ сам и да си мислиш, че правиш нещо, а всъщност не се получава нищо.

Мнението беше редактирано от Блажка на 06.08.14 13:54.

06.08.14
13:58

Ок, от днес я почвам и ще карам на дефицит от 500ккал. Спринтове започнах да бягам, през ден и тях ще правя и ще следя ... Проблемът при мен е, че съм 54-5кг и трябва да качвам, а имам мазно, ама колкото стигна - толкова, въпросът е да ги изчистя, пък после ще си качвам зимата чисто и това ще е, явно ..

Мнението беше редактирано от Дuд0 на 06.08.14 14:00.

06.08.14
14:22

А ти какво си в крайна сметка :D
Мъж или жена?

06.08.14
14:28

exactly
мъж
извод : не отслабвайте с гадни диети и без тренировки :D

Мнението беше редактирано от Дuд0 на 06.08.14 14:29.

06.08.14
14:46

Добър извод... аз ако съм на теб почвам яко да качвам и да вдигам тежко, после ще чистя, кви ротациии, кви 5лв.
Гледам, че се опитваш някакси да изкопираш моята схема, ама приятелю аз съм жена 70 кила... и то яка на всичкото отгоре, не можеш да изкопираш моите двуразови тренировки, моето хранене и т.н...
Смени стратегията!

Какъв е смисълът да чистиш след като си по-слаб от момиче на 15 (без да се обиждаш), после да качваш и после да чистиш пак. Като имаш да качваш - качвай, ще чистиш тогава когато имаш какво да покажеш отдолу. Сега и да изчистиш - какво? После пак ще качиш мазно - няма как да качваш САМО и единствено мускул..дори да е максимално чисто качване. Отделно ми е много чудно на 54кг какво имаш да чистиш.. колко си висок ? Я качи някаква снимка да не си говорим така,наизуст..

П.С и на мен ми се стори,че се опитва да изкопира твоята схема и определено,ако идеята му е тази, няма да се получи

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 06.08.14 14:55.

06.08.14
15:24

:D не съм й следил схемите, благодаря иначе за отговорите

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1