Дневникът на един запален

Темата е заключена.

Най-накрая. Реших се да си направя дневник. :) На 15 съм (почти 16) тежа 63 килограма и съм висок 1.80. Имам слаб стаж във фитнеса от около половин година, но сега съм се запалил по стрийта. Бих бил много благодарен ако проявиш желание да ми пишеш и да ми помогнеш в насоките с това мое начинание :) Това е за сега, ще продължа да пиша тук по-натам :) Ще се радвам много ако има помощници :) Всичко добро :)

EP

03.08.14
10:37

Ами ти си знаеш - набирания, кофички и лицеви. В началото се тренира всеки ден и е добре да правиш изометрични и негативни повторения. С годините всичко ще стане. Успех!

Благодаря за подкрепата Емиле :) От полза ми е :) И то голяма :)

puzimir

05.08.14
14:09

Сега в почивка ли си или.. кога започваш?

Проблем с компютъра, вече всичко е наред... Като цяло съм започнал от 1 седмица, (от както създадох дневника ) :) Правя подготвителния етап с кръгови тренировки на лостовете :) Тренировката ми е стандартна и еднообразна :D Не се оплаквам :D Състои се от 5 кръга. Започвам с 6 бицепсови набирания с тесен хват, 6 стандартни набирания, 8 кофички, 12 лицеви опори, 7 повдигания на краката от вис и 10 клякания... между отделните упражнения правя 30 секунди почивка, а между всеки кръг оставям 4 минути....
Мисля че е добре като за начало.
Сега храната.
Старая се да наблягам повече на протеиновите храни, месо, риба, яйца и т.н.  Не отсъстват и въглехидратите. Целя известно покачване на маса. Хапвам си картофи, боб, ориз, леща. и т.н.  Плодовете и зеленчуците също са в менюто....
    Основно е това и мисля да го правя поне още 2 седмици, докато приобщя организма.. Докладвайте ако имам грешки :) Благодаря и се извинявам за това че не писах през тези 7 дни. Ще се постарая да пиша тук всеки ден :)

puzimir

08.08.14
18:58

Тренировката за начало ти е перфектна! Направо ми се иска и аз да бях започнал така ;д Само дето бих стартирал трена със стандартните набирания а след това тези с тесния подхват.

Благодаря Наско. Ще коригирам :)

Днес пак си потренирах добре.. Закуската- 4 яйца,сирене, 200 гр. извара, 50 грама хляб,чаша мляко..
На обяд си пляснах една пържолка 400 грама с картофи,.. За вечерята шкембенце :D Трена си ме скапва в тая жега... Ужас. Ако позахладни прогрес ще проличи :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1