08.08.14
03:12
Здравейте! искам да попитам значи един приятел е пил ‘‘BCAA’’ но му е останало едно шише и не е го изпил и просто е така не иска стой си в тях ,даде ми го но проблема е ,че е с изтекъл срок на годност до 07.05.2013 е срока шишето не е и отваряно туко що го отворих има ли някакъв проблем ако ги пия? казват се ‘‘BIOLAB tech’’ ‘‘AMINO BCAA’’ 1000 mg BCAA 90 tabletk
http://prikachi.com/images.php?images/105/7524105j.jpg
Мисля ,че на снимката се вижда ясно името и шишенцето..,благодаря предварително.!
Поздрави :)
Ако е съхранявано добре и срокът не е изтекъсл с повече от месец-два ,го пий. Но все пак изчакай и други мнения.
08.08.14
08:41
Стига да не са поели влага не е проблем да ги изпиеш. Още повече, че са били запечатани.
Аз лично съм пил отворен гейнър година и нещо след срока на годност и никаква разлика не съм отчел. Както и много други хранителни добавки с изтекъл срок на годност, но протеините и гейнърите се развалят най-лесно и затова ти давам такъв пример.
Все пак ако има някаква страна миризма (различна от тази на бцаа) и следи от плесен или ако хаповече лепнат, по-добре не ги пий!
08.08.14
13:52
г/д е минало година от срока , амии миризмата мисля ,че е нормално не лепнат хапчетата като ги барна и леко бяло ми оставят по ръцете незнам чудя се какво да правя .. ?
пс аз бях пил 1,2 вчера след трен просто да видя дали ще ми стане нещо ;д уш нищо ми няма но незнам какво да правя какво мислите ?
поздрави :)
08.08.14
14:02
казано от Илиян Ковачев на 08.08.14, 13:52:
г/д е минало година от срока , амии миризмата мисля ,че е нормално не лепнат хапчетата като ги барна и леко бяло ми оставят по ръцете незнам чудя се какво да правя .. ?
пс аз бях пил 1,2 вчера след трен просто да видя дали ще ми стане нещо ;д уш нищо ми няма но незнам какво да правя какво мислите ?
поздрави :)
пс:ето снимак г/д какво ми оставя по ръцето за това говорех тва е нормално мисля, вие ?
08.08.14
17:25
Нормално е, това е от самите капсули :) и в срок пак ще остава, ако са от такъв тип.
08.08.14
19:07
Нищо им няма на хаповете, пий си ги спокойно.
Ти ако очакваш след като погълнеш нещо с изтекъл срок на годност да започнеш да получаваш гърчове (примерно) и/или треска...
09.08.14
04:04
значи вашия съвет е ,че нищо няма да стане и няма проблем да си ги пия?
пс; как да ги пия преди тренивока знам че мога да взимам примерно и т.н какво бихте ме посъветвали по колко и кога?
Благодаря ви:)
-Поздрави ,лека вечер :) !