колко е БГ.рекорда в лега до 75кг

Темата е заключена.

29.11.05
22:51

ште се боря за медал :shock:
искам да ги смачкам на репобликанското в СОФИЯ :shock:
във момента  вдигам 150кг-3пъти без екип
имам ли шанс момчета оште нямам рутина на састезаниа

BL

30.11.05
02:12

Рецорда в кат. до 75кг е на Любо Димов Лежанката и е 190кг поставен през 2003 пролетта. Имаш много ясно шансове ако се захванеш по-сериозно и си намериш някои които да се е занимавал с това дълго време, които да ти каже това онова отностно техника при вдигане, химия и такива неща. Пиши ако искаш на Мартин Гергов - трикратен републикански шампион по трибой в кат. до 75кг Aleksandrovo@abv.bg. Можеш да го питаш някои неща и ако си заинтересован от неговите съвети можеш да го му поръчас да ти изработи някаква програма за сила (може ще иска да му платиш нещо - не знам), но пък сигурно ще си заслужава ако си се решил твърдо да се явиш на състезание.

Пиши на кирилица !!! Спазвай правилата на форума !!! Преведох ти поста, но следващите на латиница ще ги трия без предупреждение !!!
DJGorgio-Astor

30.11.05
20:45

[quote author=“black_deadlifter”]Recorda v kat. do 75kg e na Liubo Dimov Lejankata i e 190kg postaven prez 2003 proletta. Imash mnogo iasno shansove ako se zahvanesh po-seriozno i si namerish niakoi koito da se e zanimaval s tova dulgo vreme, koito da ti kaje tova onova otnostno tehnika pri vdigane, himia i takiva neshta. Pishi ako iskash na Martin Gergov - trikraten republikanski shampion po triboi v kat. do 75kg Aleksandrovo@abv.bg. Mojesh da go pitash niakoi neshta i ako si zainteresovan ot negovite suveti mojesh da go mu poruchas da ti izraboti niakakva programa za sila (moje shte iska da mu platish neshto - ne znam), no puk sigurno shte si zaslujava ako si se reshil tvurdo da se iavish na sustezanie.

ЗНАЧИ НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЗАШТО НАШИТЕ ШАНПИОНИ  САВЕТВАТ ДА ТРЕНИРАМЕ  ВСЕ МАКС
:( А СВЕТОВНИТЕ ШАНПИОНИ  САВЕТВАТ 2 ТРЕНИРОВКИ НА СЕД.  1-ЛЕКА И 2-ТЕШКА
ПРОСТО НЕ МОГА ДА СЕ ВАСТАНОВЯ СЛЕД ТЕШКА ТР. ПОНЕ 2ДЕНА

ST

01.12.05
03:17

в кат. до 75кг. рекорда е 195кг!!! Поставен е от Робърт Михайлов на Световното за мъже през ноември 2004г.  Нека некомпетентните да не дават тъпите си мнения! Молим!  :roll:

Информацията на човека може да не е актуална, но това не е причина за обиди!Благодаря за вниманието!

DJ

02.12.05
21:18

Мьжки как ти е името за да ти стисна рьката след републиканското като ни разцепиш.
Станко евала пич май се навьдиха много веллики вдигачи и разбирачи.Поздрави на Боян.

02.12.05
22:24

[quote author=“Djuja”]Мьжки как ти е името за да ти стисна рьката след републиканското като ни разцепиш.
Станко евала пич май се навьдиха много веллики вдигачи и разбирачи.Поздрави на Боян.

DЧУЧА както подразбирам ти си човек на федерацията ще се радвам да се състезавам рамо до рамо
с теб Е МОЖЕ И ДА ТЕ ПОБЕДЯ нищо че съм от провинциата нищо че нямам никои зад гърба си
мене не ме е страх от шанпиони и ще се боря мъшката .Не съм велик нито разбирач
просто искам да се състезавам  :wink:
тази година може да съм 5-ти  но другата ште стана 3-ти и така нагоре :wink:
ЕИ ДЧУЧА ГЛЕДАИ САМО ДА НЕ СИ ЗАД МЕН ЧЕ ГОЛЯМ СМЯХ ЩЕ ПАДНЕ :lol:

02.12.05
22:33

wwwwwwwwwwww

02.12.05
23:17

[quote author=“ivo79”]еи мишок ти това че си от провинциата ниама ништо обшто.ти си ниакакво заблодено момче,и никога ама никога ниама да биеш джюджето тои сашто е от провинциата но сее доказал а не като теб лаладжия. по добре малчи и се учи а не дасе правиш на велик а всашност си ваздох под налиагане

ТАКА БРАТО  ДЧУЧЕТО ГО УВАЖАВАМ НЕ ПО МАЛКО ОТ ТЕБ
НО ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ НЕ ИСКАМ ДА ГО ГОНЯ АБЕ ВЪВ ВСИЧКИ СПОРТОВЕ
СЕ ГЛЕДАТ НАИ ДОБРИТЕ И МИШОЦИТЕ ГИ ГOНЯТ И СЕ СРАВНЯВАТ С ТЯХ
НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЗАШТО СЕ ЕЖИШ НЯМА НИЩО ЛОШО  ДА ИМА ИНТРИГА
ДА ИМА ХЪС АЗ ИМАМ МНОГО ХЪС И БОРБЕНОСТ
И ТВОЕТО МНЕНИЕ ЗА МЕН Е МНОГО ПРИБЪРЗАНО
ВСЕКИ ОТИВА НА СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ПОБЕДА НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ЩЕ СЕ СЪСТЕЗАВА
СЪС ИВАИЛО ХРИСТОВ ИЛИ ДЧУЧЕТО
ТИ В КОЯ КАТЕГОРИА СИ ДА НЕ СИ СЛУЧАЙНО ДО75КГ АКО СИ ТАМ ЖАЛКО ЗА ТЕБ
ЩОТ И АЗ СЪМ ТАМ
:wink:

Не пиши с големи букви спазвай правилата на форума !!!!
DJGorgio-Astor

DJ

04.12.05
14:26

ТОй е бил на твоите килограми в 1-ви клас.

04.12.05
16:18

[quote author=“Djuja”]ТОй е бил на твоите килограми в 1-ви клас.

ТОШЕ преди 5год. аз бях 112кг брато , а Иво  нямаше и 90кг
Бях назобан като куче бях събрал в себе си цялата вода на околиата :D
имах много добра тяга 290кг клек-215кг и лег205кг
затогава това беше добре :wink: но слетствие бързото качване на
силата си преебах коляното което ме спъва и сега но пак си клякам
само че по слабо и по рятко
И на тези килограми съм бонба
просто незнаех че това е ТОй

04.12.05
23:10

Абе не мога да разбера защо изобщо спорите и само се обиждате.Има си състезания ще се види там кой е по добър ,тука само празни приказки говорите
A пък iunga хвърляш се тоя ще бия и тоя а не знаеш Ивайло Христов в коя категория е ха а иначе много го уважаваш
Дайте да говорим за съществени неща как да си помогнем с нещо как да подобрим нещо ако искате форума е открит 
Успех на всички
П.С.Може и аз да се пусна в 125 + някога  :D струва ми се че резултатите не са чак толкова големи ,като се има предвид Ивайло дето е по ниска категория  :wink:  така ли е

С Уважение DJGorgio-Astor :wink:

05.12.05
15:06

Ей юнга,лъжци като теб са меко казано некомпетентни! Ти си бил много як! Всички с нетърпение ще очакваме изявите ти,дано ги дигнеш тези тежести през март на републиканското! момчета “специалисти”аиде стига сте приказвали глупости ами понаучете това онова и тогава поствайте Юнга брато ти сигурно си контузен сега но някога си дигал 215, 205, 290 когато си бил млад :lol:

ST

05.12.05
20:42

iunga то не е моя работа ам кат искаш да ставаш трибоец или по точно легаджиая  не разпитваи по форумите как и със какво да се назобиш
вместо да се правиш на велик и да се опитваш да се изтъкнеш като по велик от хора които вече са се доказали не веднъж
питаи ги бе човек
не ми се вярва някои да откаже да помоген поне с информация
ам попитаи кат хората не се прави на велик

06.12.05
01:25

[quote author=“iunga”]

ЗНАЧИ НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЗАШТО НАШИТЕ ШАНПИОНИ  САВЕТВАТ ДА ТРЕНИРАМЕ  ВСЕ МАКС
:( А СВЕТОВНИТЕ ШАНПИОНИ  САВЕТВАТ 2 ТРЕНИРОВКИ НА СЕД.  1-ЛЕКА И 2-ТЕШКА
ПРОСТО НЕ МОГА ДА СЕ ВАСТАНОВЯ СЛЕД ТЕШКА ТР. ПОНЕ 2ДЕНА

1.Ивелин Петров си хем наш хем световен шампион и си тренираше
по метода на Старшията)
2.Имаш и лека тренировка тя е с 2 ки и 3ки

06.12.05
13:37

[quote author=“iunga”][quote author=“MisHkiN”]

1.Ивелин Петров си хем наш хем световен шампион и си тренираше
по метода на Старшията)
2.Имаш и лека тренировка тя е с 2 ки и 3ки

значи тренирам 4 пъти в седмица
понеделник      вторник                  четвъртък        петък
тежка            спомагателни              лека              сп.групи
                  групи 

тежката ми трнировка е 3серии по3 повл на87-92%  първото повторение е със паоза
след това правя 4сер. горен лег 8пов. и накрая флаис3с-8п

спомагателни групи 4серии-6пов.изстласкване на дънбели за предно рамо
4сер.8пов фр.раз.  и 3 серии 8пов бицепс

леката ми е 4с.-5п със 70-75% със паоза като тука гоня да изстласкам щангата максимално бързо
избутване на машина 3с-8п  ,

петък е същата като вторник само че добавям и 3с.6п лег      тесен хват   

според вас дали е правилно това .просто така ми растът постижениата 
ако тренирам всеки ден лег просто немога да се въстановя започват травми ,не ми се тренира
и все симптоми на претрениране
даите ми някакъв съвет :?:
помогни бе джуджа стига си ме плюл,на иво-79 му знам
тренировките от едно списание и те прост са много тежки за мен

Има бутон промени използвай го и не пускай по 2 поста с малко добавен материал Моля !!!!
DJGorgio-Astor

06.12.05
16:41

Ами щом така имаи растеж,продължавай:)Въпросът обаче е дали не
можеш да имаш по голям растеж.При системата на Иван Абаджиев има
една особеност че първоначално постиженията падат,но след като
потренираш известно време (период на адаптация),резултатите не закъсняват.Според мене няма смисъл в тренировката по силов
трибой да правиш друго освен 3 те движения и 1-2-3 повторения.
Това разбира се е мое мнение,никога не съм бил състезател и нямам
високи резултати,просто съм тренирал по тази система 1 година и мисля че е страхотна.Националите също мислят така:)

06.12.05
18:57

[quote author=“MisHkiN”]Ами щом така имаи растеж,продължавай:)Въпросът обаче е дали не
можеш да имаш по голям растеж.При системата на Иван Абаджиев има
една особеност че първоначално постиженията падат,но след като
потренираш известно време (период на адаптация),резултатите не закъсняват.Според мене няма смисъл в тренировката по силов
трибой да правиш друго освен 3 те движения и 1-2-3 повторения.
Това разбира се е мое мнение,никога не съм бил състезател и нямам
високи резултати,просто съм тренирал по тази система 1 година и мисля че е страхотна.Националите също мислят така:)

Kъде да я намеря тази система на Абаджиев тои навремето Пламен Рачев
каза че тренира по нея даже аз маи го имам записан този семинар :!:
благодаря ти за съвета :lol:

09.12.05
21:17

доколкото знам системата на Старшията не е постоянна,той я усъвършенства непрекъснато,но един от последните варианти е
именно този по който тренира Ивайло Христов и е посочен
в списанията.Нещо подобно:6 дни в седмицата двуразово,сутрин лег и клек макс,
следобед 3 те движения двойки и тройки,понякога сменя реда и тягата е първа(за напреднали)За средно
ниво по рядко- примерно първият месец 3 пъти в седмицата трибой,после 4 пъти и така докато усетиш че можеш всеки ден,после
двуразово и така.Ако има бъркам някъде,моля някой да напише:)

10.12.05
01:09

Преди 2 дена Лежанката дигаше от лег,направи 1нца на 190 и с малко помощ вдигна и 200кг...

10.12.05
14:02

[quote author=“murdera”]Преди 2 дена Лежанката дигаше от лег,направи 1нца на 190 и с малко помощ вдигна и 200кг...

Сериозно ли  :lol:
Ше падна от  смях ,че нали се пише по списанията че вдига240КГ.
Еи рекламата е голяма работа,тои знае че колкото повече шум
вдига толкова по добре за него.Проблема е там че такива като него
общуват със хората и трупат симпатии пешат си във списанията
и eстествени правят и перички. :wink:
Докато истински яките тука в България не умеят да общуват,
нервни са но потози начин губят те и БГ. спорта

10.12.05
22:44

[quote author=“iunga”][quote author=“murdera”]Преди 2 дена Лежанката дигаше от лег,направи 1нца на 190 и с малко помощ вдигна и 200кг...

Сериозно ли  :lol:

да, ама беше без екипировка,предполагам ще вдигне 200 ако я сложи

11.12.05
11:28

Ako става въпрос аз съм го виждал да вдига и 210кг без фланела но беше 84кг тегло
провери международните му изяви и щe видите колко му
падат постиженията тука има аванта но навън НЕ
във неговата категория е и Веселин Вешев които е много силен
и мачка наред :lol:
Техниката му е исключетелна
Според мен само трима имат добра техника в лега
Георги Обрешков ,Веселин Вешев и Кирил Михаилов

11.12.05
14:31

Паднаха му постиженията заради зобта според мен откакто мина ж мусаши ги спря щото ще е смешно да си рекламно лице на тази фирма и да те спипат с зоб

11.12.05
15:24

[quote author=“iunga”]Сериозно ли  :lol:

Ти сигурно през цялата година вдигаш еднакви килограми, на състезания, на тренировки, когато си изморен примерно, затрупан от работа, когато си на стероиди, когато почиваш?

13.12.05
02:58

Принципно всеки знае че във всеки един спорт върхова форма може да се достигне максимум 2-3 пъти в годината.Гледайте постиженията на състезание,а не off season.

А относно Мусаши,според мен Лежанката им е последна грижа,накрая нито дигаше нито нищо,само се появаваше в панарджийските си дрехи и умуваше,нали и без това ги изхвърлиха и него и всички клоуни покрай Киро Вълчев.

28.01.06
23:14

Здр от мен,Иунгата верно е мн як тия постижения не си ги измисля,сега си е купил и фанелка от мен и ще стане още по як.Успех на сички през март

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1