09.08.14
21:02
Здравейте! Казвам се Жулиета, на 16 години съм. Висока съм 175 см и преди около година и половина тежах 49 кг. Тогава мечтаех да стана 46 кг, а ето ме сега...тежа цели 56 :D . Знам, че тези килограми са нормални за височината ми, но въпреки не ми харесва как изглеждам, а и определено имам проблем, с който ако не се преборя най-вероятно ще стана 100 кг. Обожавам да ям и да, това е проблем. Ям постоянно. Ям когато съм гладна, когато ми е скучно, когато съм тъжна, ядосана, щастлива или просто има нещо за ядене, което ме изкушава. Просто обожавам храната и то нездравословната. :D . Много пъти съм опитвала диети, здравословни режими, но уви...волята ми е недостатъчна. Писна ми от това, по цял ден да повтарям колко съм дебела и отпусната, а единственото, което правя е да лежа, спя, ям, стоя на компютъра. Преди се бях хванала да тренирам вкъщи сравнително редовно, но не видях никакъв резултат и се предадох. Реших да сложа край на това. В момента съм преяла, ядосана съм, тъжно ми е и искам само да отида в кухнята и да ям още и още...;( Както и да е...решила съм да променя това от утре, като следвам примера на сестра ми, която от скоро започна да си води такъв дневник. Това е от мен, надявам се, че ще успея да достигна 50 кг тегло и да се чувствам добре когато тренирам, а не когато се тъпча. :D Бай-бай (nlove5)
Предварително се извинявам за това, което ще напиша, но се ядосах, когато ти прочетох великото въведение. Килограмите ти са под нормата в момента, продължавай да ядеш най- добре. И ми звучиш като тъпите кифли, които мрънкат по цял ден, че са дебели, ‘щото видиш ли не могат да се поберат в размер XS, и си търсят внимание... Ето ти внимание- не си дебела, миличка, даже напротив. Всичко най- добро ти желая :)
Клек и тяга и ще си перфе. 8-) И на тези килограми. Какво повече му трябва на едно момиче!?
09.08.14
22:18
Не става толкова въпрос а килограмите, а това как изглеждам. Да, 56 кг може и да са под нормата, но определено си имам коремче и отпуснато дупе. Може и да съм прозвучала, като тъпа кифла, но не се чувствам добре в тези килограми, преценила съм, че имам излишни такива и съм решила най-накрая да се оттърва от тях. Ако продължавам да ям по този начин най-много да кача още, тоест да стана с още по-голям корем. :) Благодаря за мненията все пак.
10.08.14
00:05
Принципно докато мислиш така, няма да има промяна ( а всички ние искаме някаква промяна, малко или много). Просто спираш да ядеш боклуци, готви си сама храната, пък когато си тъжна хапни една пържола ;)... а за дупето и коремчето си трябват яко тренировки (в частност клекове за дупарата, и диета за корема - само с коремни преси, корем не се прави). Много по-лесно е от колкото изглежда, стига да си го представиш. ;)
Мнението беше редактирано от Васил Мутафчиев на 10.08.14 00:05.
10.08.14
09:44
Благодаря ти! :)
казано от Жулиета Илиева на 09.08.14, 22:18:
Не става толкова въпрос а килограмите, а това как изглеждам. Да, 56 кг може и да са под нормата, но определено си имам коремче и отпуснато дупе. Може и да съм прозвучала, като тъпа кифла, но не се чувствам добре в тези килограми, преценила съм, че имам излишни такива и съм решила най-накрая да се оттърва от тях. Ако продължавам да ям по този начин най-много да кача още, тоест да стана с още по-голям корем. :) Благодаря за мненията все пак.
Нямаш излишни килограми, но нямаш и мускулчета, за да изглеждат дупето и корема така, както ти искаш .. а имаш излишни мазнини. Правилно хранене и тренировки. И забрави кантара :)
10.08.14
10:03
Аз ти пожелавам да си 60 кила секси парче. Съжалявай, че няма да съм до теб, за да видя изражението ти, когато някой ден (ако въобще) разбереш какво имам предвид. Всичко най-добро и подбирай много внимателно от кого да приемаш съвети.
Мнението беше редактирано от Иван на 10.08.14 13:05.
10.08.14
12:37
ще ти предложа една диета :)
Закуска-ябълка.Обяд-салата. Вечер-салата и ябълка
:Д :Д :Д :Д :Д трябва ти сериозно покачване,ама не говорим за сланинки ами мускулчета :ПП
На мен ми е много странно когато една висока мадама не се грижи за себе си(или е отпусната и слаба,или само слаба) вместо да направи тяло за милиони при такава височина !
Според мен промяната, която искаш няма да доведе до по-ниска цифра на кантара, а точно обратното. В момента си отпусната, колкото и да намалее цифрата на кантара ти няма да се харесаш. Стягането, което искаш означава мускули, които не са от въздух. Най-логично е да качиш, вместо да сваляш - сигурно знаеш картинката за обема и тежестта на мускула и мазнините (;
10.08.14
13:00
О, да...знам картинката :D Благодаря за мненията, напълно съм съгласна с това, че трябва да се оттърва от мазнините и на тяхно място да започна да качвам мускули. Освен това има и друго нещо, което трябва да променя, а именно това, че изобщо не пия вода...знам колко е важно минимум 2 литра на ден и се заемам с това. :)
10.08.14
13:17
Абе вие малумни ли сте... на 175 ръст 57 кг са идеални ! Жужи,въобще не слушай коментарите на кифлите ,че теглото ти е под нормата !
10.08.14
13:21
Хаха, радвам се, че така мислиш, но със сигурност се нуждая от стягане в определени зони. :)
10.08.14
13:28
Току-що направих ето тази тренировка - https://www.youtube.com/watch?v=h2r2H8OAU2I&index=10&list=PLpXJ7Rlnuy84SO_OKO2sBdqBd8ZikkeZ1. Изглежда толкова лесна, но след второто упражнение супер много ме заболяха краката и едвам си поемах дъх :D . Ето как изглежда корема ми отпуснат и стегнат... Отпуснат изглежда доооста зле, имам доста за чистене в долната част на корема. :) Приемам всякаква критика и отново благодаря за мненията! :)
10.08.14
14:02
Мерси, ама искам да е такъв...:(
Ще стане, щом го искаш достатъчно силно. ;)
Между другото, аз също съм “цели 56кг”. Само, че съм 9 см по-ниска. Но не бих се самоопределила чак пък като дебела. (wasntme)
10.08.14
14:25
Ами аз преувеличавам като казвам дебела, просто имам излишни мазнини.
Спрете да робувате на килограми. ;) Дани, ти пък ако си дебела, аз съм танкер :D :D :D Много си добре даже.
За мацката с дневника - нагоре ти казаха. Трябват ти мускули ;)
10.08.14
14:44
казано от Dimitar Kostadinov на 10.08.14, 13:17:
Абе вие малумни ли сте... на 175 ръст 57 кг са идеални ! Жужи,въобще не слушай коментарите на кифлите ,че теглото ти е под нормата !
Какви ни предпочиташ? Мисля,че с шоколад ще сме най-вкусни :)
Абе хора... както обичам да казвам - всичко зависи. Една висока жена може да е 57 кила цялата, или 50 кила да са й само кокалите дет се вика... Има хора с тънки кости, с дебели кости - съответно това дава отражение и на килата.
Мнението беше редактирано от Love на 10.08.14 14:49.
10.08.14
15:01
казано от Love на 10.08.14, 14:48:
Абе хора... както обичам да казвам - всичко зависи. Една висока жена може да е 57 кила цялата, или 50 кила да са й само кокалите дет се вика... Има хора с тънки кости, с дебели кости - съответно това дава отражение и на килата.
Точнооооо!! :)
10.08.14
18:06
казано от Рада прада на 10.08.14, 14:44:
казано от Dimitar Kostadinov на 10.08.14, 13:17:
О не,не обичам шоколад ! Ванилия ,ако може ;)
10.08.14
21:49
О не,не обичам шоколад ! Ванилия ,ако може ;)
Кифла с ванилия не върви :Д
п.с. сори за спама