11.08.14
00:03
Здравейте на всички! Нов съм във форума, но въпреки това рових из нета и не намерих 2-ра тема като моята. Та аз съм на 15 години и съм 69 кг. и 188-9 см висок. По принцип преди 2 години ходих на лостове, но после спрях главно заради училище и клубове.Та сега се запалих на ново и искам да направя маса и релеф (демек да заякна но и да мязам на здрав :Д ). В момента не съм слаб смисъл на лост мога да направя 7-8 серии по 7 набирания. Ако някой може да ми разкаже всичко свързано с това как да заякна (т.е как да се храня, какви упражнения да правя). Не искам бързи резултати искам да си тренирам упорито. Не искам да ползвам химии и главно бих искал да ходя само на лостове (стрийт фитнес). Но не ми е проблем и да ходя на фитнес, но в момента нямам възможност. Ако някой може да ми обясни абсолютно всичко свързано с това което казах по горе, ще съм му много благодарен. Както казах ще тренирам упорито, защото искам резултат. Крайната ми цел е да стана по масивен ( не дебел ами здрав, ако мога така да се изразя както повечето нацепени батки :Д знам, че повечето ползват химии, но много приятели са с доста големи ръце, гърди и т.н а не ползват химии). Ако съм пропуснал нещо ще допълвам и ако съм сгрешил нещо с изказванията си моля поправете ме. И моля без хейт начинаещ съм но искам да знам всичко! Благодаря предварително
11.08.14
00:22
Здрасти!
Според това , което си дал като данни, теглото ти е малко за ръстта, който имаш.
За начало трябва да си оправиш храната.
Наблегни на яйца, месо, ориз . Храни се 4-5 пъти на ден.
Наблегни на базови упражнения в залата ( лег, клек, мъртва тяга)
Дай си малко време, все пак си на 15 год. :)
Успех.
11.08.14
00:31
За тази храна разбирам, но по равно количество ли трябва да е всяко хранене. Знам, че съм малък, но според мен съм се развил достатъчно за да почна това. А горе долу колко килограма трябва да стана? Защото както казах не искам да стана като някакакво здраво кюфте ако мога така да се изразя. Искам просто добър релеф както и маса за тоя релеф :Д . На мен така ми харесва виждам доста хора с големи ръце и въобще тялото над кръста а краката им са нормални (смисъл не са някакви дебели(мускулести но все пак с доста маса :Д ) ами по-малки и на мен това ми харесва :) )
11.08.14
00:59
Нямам представа какво представляваш като физика, но да приемем, че
имаш някаква основа..
Прочети това тук, за храната става дума:
http://www.bb-team.org/articles/908_ravnomerno-balansirana-dieta-rbd