Въпрос за хурмон на растежа ...???

Темата е заключена.

07.12.05
18:18

Здравейте мисля да кандидатствам във военно училище,но 1см височина не ми достига за да вляза в норматива.Първо ако може някой да ми каже има ли начин да пораътна този 1см без,да приемам този хурмон.Имам 6 месеца.Но все пак искам информация за хурмона цена,действие,начин на употреба и всичко друго,което знаете.Благодаря предварително.

07.12.05
20:56

Батка ама те няма да те приемат и ако не се научиш и да пишеш пише се “хормон” а не “хурмон” и темата е за раздел забранени медикаменти.

ST

08.12.05
16:03

наи добре се консултираи с лекар по този вапрос

09.12.05
00:00

А и да не те отказвам като ти кажа че индийския бе 40 $ ампулата малко соленичко нали

11.12.05
02:38

виси се от лост, прави набирания и след това пий глутамин, пий млекце сутрин па току виж нещо станало.

11.12.05
10:08

консултирай се със лекар наистина и ако каже, че е възможно иди при някой специалист да ти направи програма.

11.12.05
10:50

бе я без базик 1 сант лестно се избива - неправилно мерене, високи обувки,малко надигане!
Ако е за 1 сантиметар е направо смешно,като се изпачиш малко сигурно ще го постигнеш!

AN

11.12.05
19:37

[quote author=“EveR^GreeN”]Здравейте мисля да кандидатствам във военно училище,но 1см височина не ми достига за да вляза в норматива.Първо ако може някой да ми каже има ли начин да пораътна този 1см без,да приемам този хурмон.Имам 6 месеца.Но все пак искам информация за хурмона цена,действие,начин на употреба и всичко друго,което знаете.Благодаря предварително.

Ти толкова пари ще дадеш за химия, по-добре прецъкай 100 лева на тоя дето мери да те пише, че си един сант отгоре. И се пише ХОРМОН, ххххххххх
Полека с думите

15.12.05
23:38

ако си от сф ??? даи да поразцъкаме  малко баскетбол и ше видиш че за 6 месеца ( при 2-3 игри в седмицата) ше пораснеш мин 3-4 см  8)  ако искаш аз с тва се занимавам 5 години близо ма спрях поради някои причини .... но играя сега само за удоволствие  8)  :roll:  :lol:

16.12.05
00:25

а ве кво го зехте на базик ...
тва че е объркал думата хормон не значи че е неграмотен ...
Един приятел зимаше хормон на растежа .. но на него му го отпуснаха то Славия защото се състезава за тях .. ИМА ЕФЕКТ !

AN

16.12.05
05:51

[quote author=“pioneer”]а ве кво го зехте на базик ...
тва че е объркал думата хормон не значи че е неграмотен ...
Един приятел зимаше хормон на растежа .. но на него му го отпуснаха то Славия защото се състезава за тях .. ИМА ЕФЕКТ !

естествено че значи!

16.12.05
09:29

Аз пораснах с баскетбол+много  мързел,лежане и кисело мляко :)Имаше един идиот в квартала дето висеше на лост с цело порастване.Кво да ти кажа,май само ръцете му се удължиха :) Това с хормона най-добре се консултирай с лекар.Тука лекари не кецат да раздават съвети.

16.12.05
10:55

Моя съвет е:
1-во: яж много сирене(особенно вечер),кисело мляко 2% защото една позната от ХЕИ ми каза че са установили че киселото мляко 2% най-добре се усвоявало от организма,също така сутрин прясно мляко,хапвай си и бял хляб със сиренето,и плодове и също така много моркови и зеле(но прясно).
2-ро:За тези 6 месеца можеш да започнеш да тренираш-гребане,баскет бол,плуване(това са спортове от които много се расте особенно от Гребането)
3-то:когато имаш свободно време лягай да спиш.
Аз за една година порастанах с 7 санта(тренирах плуване и след всяка тренировка удрях по един мечи сън,тренирах по 2 пъти на ден)
Но гребането е 100-пъти по-ефектно.

16.12.05
11:47

момчета измествате темата!ако ще му казвате медикаменти казваите,ако не местете някаде другаде тая тема!

16.12.05
14:41

Чувъл съм че с B12 човек може да порастне с 4-5см. (ама не знам дали е вярно).
На колко години си?
Мисля че човек се развива и ръсте до 20годишна възраст,след това спира.(ама пак не съм 100% сигурен)

Наи-добре послушаи съвета на другите,отиди на лекар за консултация.Тои ще ти даде професионален съвет.След това можеш да напишеш какво те е посъветвал.

16.12.05
16:08

[quote author=“EveR^GreeN”]Здравейте мисля да кандидатствам във военно училище,но 1см височина не ми достига за да вляза в норматива.Първо ако може някой да ми каже има ли начин да пораътна този 1см без,да приемам този хурмон.Имам 6 месеца.Но все пак искам информация за хурмона цена,действие,начин на употреба и всичко друго,което знаете.Благодаря предварително.

Абе човек поинтересувай се малко за соматотропина.От него наистина нарастват клетките,но не може да кажеш кои.Може да ти пораснат и ...ушите.Така че изобщо не разчитай на него.Колко пъти да се споменава че специално ръста си е ген :x

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1