Дневникът на Калоян !

Темата е заключена.

06.08.14
17:16

Здравейте на всички! Чел съм много в този сайт и в форума също. Сега реших да се включа, да споделям и да питам, ако нещо не ми е ясно.
  От 4 дни спрях въглехидратите и ям само: месо, яйца, салати, сирене.. Започнах да правя и HIIT в домашни условия, обаче от 2 дни реших да започна и спринтове сутрин на гладно, след тях правя упражнения вкъщи, лицеви опори, коремни преси и вдигане на краката от лег.
  Искам атрактивен вид, не искам да съм като бодибилдър, не че с тези тренировки е възможно де, ама искам да подчертая, че просто искам да съм атрактивен с преса и не толкова огромен. Защото по природа съм си едър и много лесно качвам в гърба и рамената, а пък съм 1,73 и не искам да съм толкова широк. 86,5 килограма започнах, сега съм 84. Пия много вода на ден.
Въпросите ми са следните: Какво да ям преди и след тренировка сутрин. На гладно ли да тичам?
Да вкарам ли въглехидрати в дневното си меню или да правя един зареждащ ден с кафяв ориз и пълнозърнест хляб, а през другите дни да не ям въглехидрати изобщо?
Мнението ви за кренвирши Кен?!Защото и тях ям от време на време.
И дали да слагам сол като си пека месото, защото сега слагам.
Всъщност се чувствам много по- добре без въглехидратите и по енергичен, малко ми беше отпаднало в началото, но апетита сега ми е нисичък, ям през 2,30 - 3 часа. Максимум 4.

И за накрая едно маитапче да се посмеете: http://vbox7.com/play:b59b08e3cb

Темата беше редактирана от Kaloqn Уе на 06.08.14 17:57.

11.08.14
20:17

10 дни - 5 килограма аут.
Осолих си салата прекалено много преди малко и сега се чувствам адски виновен.
Това е фанатизъм.
Двоен рекорд на спринтовете и HIIT.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1