Имам нужда от съвет

11.08.14
20:31

Здравейте!Нов съм.Аз съм момче на 13 години високо 173 см и тежа 48 кг.Преди половин година бях 70 кг и мислех че съм дебел и започнах да ям по много малко и така продължих докато не загубих апетита си съвсем.Та някой може ли да ми даде някакъв съвет и примерно меню за един ден.Трябва ли да покача теглото си?Дайте ми съвет моля!

Здравей! Точно така бях и аз - на 13 бях 65 кг на ръст 155, а само година по-късно 173 см и 49 кг.

Точно в тоя период си качих килограмите естествено. Не съм спазвал абс никакви диети, а за тежести чух едва година по-късно.

Прочети статиите в сайта и се ориентирай към диетите  за покачване на тегло. Преди всичко към момента прави всичко с усмивка, има много път пред теб!

12.08.14
06:45

казано от Иван Русенов на 11.08.14, 20:31:

Здравейте!Нов съм.Аз съм момче на 13 години високо 173 см и тежа 48 кг.Трябва ли да покача теглото си?Дайте ми съвет моля!

Привет :)

Не трябва, задължително е ! Аз съм жена и тежа повече от теб, и то при ръст 162 ! Хапвай бе момче, сега се развиваш. Яйца, месо, риба, плодове и зеленчуци..Ако вкараш и малко движение, бомба ще е  ;)

14.08.14
10:49

С две години по-голям съм от теб и аз също свалих доста, така че ще ти препоръчам да започнеш да тренираш някакъв спорт. Плуване - най-добре, но и футбол, тенис, баскетбол и т.н. също може. Важното е да се тренира, а мисля, че на 13 не е добре да се започва още. Храни се здравословно, но стабилно, защото все пак растеш и тренирай нещо, за да си изразходваш енергията. Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1