14.08.14
19:23
Здравейте! Висока съм 164 см и съм 52кг от 3 месеца тренирам вкъщи опитвам се да сваля от корема и от бедрата и няма никакъв резултат правя ето тези упражнения https://www.youtube.com/watch?v=VkPC2W7YmhQ
правя ги 5-6 пъти в седмицата опитвам се да ям здравословно обаче не свалям килограми единствено първите 2 седмици свалих 2кг които сигурно са били течности...и след това не съм мръднала :(
ето го и примерното ми менюто от 3 месеца:
за закуска 09:00 : 1 ябълка или банан
за обяд 12:30: 2 яйца печени + чаша прясно мляко (истинско) или риба хек печена + салата(от месото гледам да ям само риба без пилешко и свинско)
след това от 13 : 00 до 14ч тренирам
към 16:30 ям или някой плод или си правя салата
и вечерята към 19:00ч риба,яйца или кисело мляко спряла съм да ям картофи, ориз и всякакви тестени и вредни храни гледам да ям храни които не са подлагани на каквато и да е обработка .
Някой ако може да ми каже къде бъркам и да ми даде съвет
14.08.14
20:03
Здравей, изобщо не ме бива в тази област, но ето къде е проблема според мен. Първо за 1.64 52 кг, тренираща, предполагам че си доста секси, а се мислиш за дебела.. Ако все пак искаш да отслабнеш и тренираш само вкъщи, това което правиш е грешно. Цели 3 месеца правиш една и съща тренировка. Тренировката не е лоша, тонизираща е. Но мисля че ще е доста по-добре ако махнеш тези упражнения целящи дупето и наблягаш повече на клекове (обикновенни, със скок, бавни, изометрични и др.), напади (също има много видове), скок върху предмет (стъпала са добра алтернатива) и изобщо упражнения които в основата си са базови, многоставни, които в основата си са клякане. Също така трябва да правиш и упражнения за горната част на тялото. Лек-полек се научи да правиш лицеви опори, набирания ако имаш къде. Колкото повече мускулни групи тренираш толкова повече мазнина ще гориш. И не прави всеки ден едно и също, сменяй упражненията след време и ще има резултат. А за храната, не изключвай пилешкото! Има много статии в сайта които могат да ти помогнат относно храненето, но не мисля, че в момента се храниш зле. Изчакай да видиш какво ще кажат момичетата.
Сериозна тренировка липсва, тези упражнения са само за отбиване на номера. Храната и тя ми се струва малко... и еднообразна. Разгледай статиите в сайта, избери си режим и си изчисли калорийния баланс, като се храниш така, че да си в дефицит. И разнообрази храната си, наистина не знам как (и защо) си карала по този начин 3 месеца.
Започни силови тренировки + (интервално) кардио.