18.08.14
10:06
Здравейте, преди няколко месеца свалих около 30 кг и сега реших, че ми е време да вляза във форма, но въпреки милионите теми и форуми в който гледах и от които си набавях информация все още имам неясни неща, например правилно ли е да започвам от сега със тренировки за маса или трябва още килограми да свалям, може ли да се тренира вкъщи тъй като имам различен набор от уреди ( степер, велоергометър, дъмбели итн.) , може ли да пия рибно масло, защото от доста време насам го пия и съм си въобразил, че помага по някакъв начин и всеки ден пия, като начало 15 кг тежест добре ли е? Сигурен съм,че сте отговаряли и на такива въпроси и преди, но търсих навсякъде във форума, но не намерих отговор на въпросите ми. Надявам се, че ще помогнете, в краен случай ще се ровя още във форума.
П.С
Висок съм 184-5 см
тежа около 93-4 кг
Това дали ще качваш маса или ще сваляш килограми зависи най- вече от диетата ти. Дали ще сваляш или качваш, все е хубаво да тренираш с тежести. Даже понякога кардиото не е толкова необходимо ако тренираш достатъчно с тежести.
31.08.14
21:16
Започни да тренираш цялото тяло с многоставни упражнения. В зала ли ще тренираш?
Рибено масло цоцкай колкото искаш, намали въглехидратите и си сметни калориите.