03.11.05
12:15
Сега съм на 16, висок съм 170 и тежа 55 кг. За колко време мога да кача маса и да изградя нещо?
Зависи какво разбираш под нещо ;) Също така, зависи как тренираш, зависи как се храниш, какъв тип тяло и метаболизъм имаш. С една дума, зависи от много неща!
И ако започваш с нагласата за няколко месеца или даже седмици да направиш тяло, по - добре се откажи.
Иначе, ако правиш нещата правилно, първите резултати се виждат почти веднага ;)
03.11.05
13:34
ако искаш да има добри резултати трябва упоритост! няма смисъл да ходиш да се лигавиш там пък и си даваш парите на вятъра :wink:
хората са го казали : сила , разум , постоянсвто :) ако почнеш тренировки първите (наистина видими) ще дойдат след 3-ия месец
успех и по-здрави!
10.12.05
21:19
Еми аз тренирам вече 3 месеца и виждам резлутата, който ми е достатъчен, че да ме кара да продължавам да ходя ...:)
[quote author=“pav”]Еми аз тренирам вече 3 месеца и виждам резлутата, който ми е достатъчен, че да ме кара да продължавам да ходя ...:)
Да не те отчайвам но да ти го кажа сега в началото е лесно после става гадно но това не бива да те отказва
10.12.05
23:55
Еми за сега не смятам да се отказвам, тренировките ме карат да се чувствам по-добре, пък и ако мога заделя по около 40 лв за някой добавки още по-добре ... :)
Засега може и да не вземаш друго освен протеин няма смисъл още храни си се правилно и добре и ще бъдеш възнаграден
11.12.05
00:13
Ами аз смятах тия дни да почда да си купувам вече протеини и аминокиселини, но ако смяташ че е по-добре само първото бих те послушал.Но аз нали не разбирам много много ... мисля си колко повече, толкова по-добре ...
Предполагам ти знаеш най-добре, мнението на хора като теб, който явно са доста навътре относно фитнеса, наистина ми е от полза :)
аз чак на третия четвартия месец видях промяната в началото кат почнах фитнеса на първия месец си мислех че ще има неква огромна промяна но тва естествено не стана и аз мислех да се отказвам или да прибегна до друго .... но ме посаветваха и продалжих и едно разбрах за всичко си има време тренираи и резултатите няма да закъснеят
11.12.05
18:51
колко време трябва да тренирам(коремни преси) за да получа плочки?
11.12.05
19:14
за да ти се виждат плочките трябва да обърнеш внимание на хранителния режим
по-точно?ориз?друго?чувал съм че ориза стяга корема.а дали е вярно че като ядеш много орис очите ти стават кат на китаец
по-точно?ориз?друго?чувал съм че ориза стяга корема.а дали е вярно че като ядеш много орис очите ти стават кат на китаец
хахах не мисля че ше станат кат на китаец а на мене плочките ми се показаха за около два месеца като всеки ден ги правех в края на тренировка(тренирам по 4 пати в седмица) по 2 серии от порядака на 30 и две серии за долна част около 20 повторения :roll: като започвам с долна част
11.12.05
21:35
[quote author=“Randori”]по-точно?ориз?друго?чувал съм че ориза стяга корема.а дали е вярно че като ядеш много орис очите ти стават кат на китаец
хахах не мисля че ше станат кат на китаец а на мене плочките ми се показаха за около два месеца като всеки ден ги правех в края на тренировка(тренирам по 4 пати в седмица) по 2 серии от порядака на 30 и две серии за долна част около 20 повторения :roll: като започвам с долна част
4 пъти в седмицата 3х20 с по половин минута поивка м/у сериите без разгявка(щот незнам как) добре ли е?
19.12.05
19:56
тренирам от 3 седмици и виждам промени в корема и в рацете но гардите са си съштите :x :cry: :x :cry:
19.12.05
21:51
[quote author=“valio”]тренирам от 3 седмици и виждам промени в корема и в рацете но гардите са си съштите :x :cry: :x :cry:
хаха за 3 седмици колко искаш да дръпнат, с 10 см ли :wink:
20.12.05
22:35
не с 2 милиметра поне
21.12.05
00:28
Търпение и ПОСТОЯНСТВО му е майката valio.Все пак 3 седмици не са чак толкова много време. :roll:
ПО ЗДРАВИ
21.12.05
11:14
Здр
Ми пич изчакай поне 3 месеца и тогава ще видиш че има резултат ... много бързаш :)
22.12.05
11:31
аз секи пат правя за гарди
22.12.05
22:27
[quote author=“valio”]аз секи пат правя за гарди
Всеки ден ли правиш гърди, че не разбрах ????
25.12.05
19:35
да!
25.12.05
19:50
Това не много много грешно пич.Кога ще ти се вазстановяват ако ги тренираш всеки ден а?
26.12.05
01:29
И що се чудиш, че не растът ???
Тренираи ги един път седмично !!!!!
26.12.05
19:49
По този начин няма как да порастнат гърдите! Ти ги претренирваш!
Дори и 2-ти седмично да ги тренираш трябва да има минимум 72 часа почивка от тренировка до тренировка !