За колко време може да се постигне нещо?

FI

03.11.05
12:15

Сега съм на 16, висок съм 170 и тежа 55 кг. За колко време мога да кача маса и да изградя нещо?

03.11.05
12:41

Зависи какво разбираш под нещо ;) Също така, зависи как тренираш, зависи как се храниш, какъв тип тяло и метаболизъм имаш. С една дума, зависи от много неща!
И ако започваш с нагласата за няколко месеца или даже седмици да направиш тяло, по - добре се откажи.
Иначе, ако правиш нещата правилно, първите резултати се виждат почти веднага ;)

03.11.05
13:34

ако искаш да има добри резултати трябва упоритост! няма смисъл да ходиш да се лигавиш там пък и си даваш парите на вятъра  :wink:

03.11.05
21:31

хората са го казали : сила , разум , постоянсвто :) ако почнеш тренировки първите (наистина видими) ще дойдат след 3-ия месец
успех и по-здрави!

PA

10.12.05
21:19

Еми аз тренирам вече 3 месеца и виждам резлутата, който ми е достатъчен, че да ме кара да продължавам да ходя ...:)

10.12.05
23:38

[quote author=“pav”]Еми аз тренирам вече 3 месеца и виждам резлутата, който ми е достатъчен, че да ме кара да продължавам да ходя ...:)

Да не те отчайвам но да ти го кажа сега в началото е лесно после става гадно но това не бива да те отказва

PA

10.12.05
23:55

Еми за сега не смятам да се отказвам, тренировките ме карат да се чувствам по-добре, пък и ако мога заделя по около 40 лв за някой добавки още по-добре ... :)

10.12.05
23:57

Засега може и да не вземаш друго освен протеин няма смисъл още храни си се правилно и добре и ще бъдеш възнаграден

PA

11.12.05
00:13

Ами аз смятах тия дни да почда да си купувам вече протеини и аминокиселини, но ако смяташ че е по-добре само първото бих те послушал.Но аз нали не разбирам много много ... мисля си колко повече, толкова по-добре ...
Предполагам ти знаеш най-добре, мнението на хора като теб, който явно са доста навътре относно фитнеса, наистина ми е от полза :)

11.12.05
18:37

аз чак на третия четвартия месец видях промяната в началото кат почнах фитнеса на първия месец си мислех че ще има неква огромна промяна но тва естествено не стана и аз мислех да се отказвам или да прибегна до друго .... но ме посаветваха и продалжих и едно разбрах за всичко си има време тренираи и резултатите няма да закъснеят

TG

11.12.05
18:51

колко време трябва да тренирам(коремни преси) за да получа плочки?

TG

11.12.05
19:14

[quote author=“Chushko”][quote author=“The Game”]колко време трябва да тренирам(коремни преси) за да получа плочки?

за да ти се виждат плочките трябва да обърнеш внимание на хранителния режим

по-точно?ориз?друго?чувал съм че ориза стяга корема.а дали е вярно че като ядеш много орис очите ти стават кат на китаец

11.12.05
21:25

по-точно?ориз?друго?чувал съм че ориза стяга корема.а дали е вярно че като ядеш много орис очите ти стават кат на китаец
хахах не мисля че ше станат кат на китаец а на мене плочките ми се показаха за около два месеца като всеки ден ги правех в края на тренировка(тренирам по 4 пати в седмица) по 2 серии от порядака на 30 и две серии за долна част около 20 повторения  :roll: като започвам с долна част

TG

11.12.05
21:35

[quote author=“Randori”]по-точно?ориз?друго?чувал съм че ориза стяга корема.а дали е вярно че като ядеш много орис очите ти стават кат на китаец
хахах не мисля че ше станат кат на китаец а на мене плочките ми се показаха за около два месеца като всеки ден ги правех в края на тренировка(тренирам по 4 пати в седмица) по 2 серии от порядака на 30 и две серии за долна част около 20 повторения  :roll: като започвам с долна част

4 пъти в седмицата 3х20 с по половин минута поивка м/у сериите без разгявка(щот незнам как) добре ли е?

VA

19.12.05
19:56

тренирам от 3 седмици и виждам промени в корема и в рацете но гардите са си съштите :x :cry:  :x :cry:

^V

19.12.05
21:51

[quote author=“valio”]тренирам от 3 седмици и виждам промени в корема и в рацете но гардите са си съштите :x :cry:  :x :cry:

хаха за 3 седмици колко искаш да дръпнат, с 10 см ли  :wink:

VA

20.12.05
22:35

не с 2 милиметра поне

SH

21.12.05
00:28

Търпение и ПОСТОЯНСТВО му е майката valio.Все пак 3 седмици не са чак толкова много време. :roll:

ПО ЗДРАВИ

RO

21.12.05
11:14

Здр
Ми пич изчакай поне 3 месеца и тогава ще видиш че има резултат ... много бързаш :)

VA

22.12.05
11:31

аз секи пат правя за гарди

^V

22.12.05
22:27

[quote author=“valio”]аз секи пат правя за гарди

Всеки ден ли правиш гърди, че не разбрах ????

VA

25.12.05
19:35

да!

SH

25.12.05
19:50

Това не много много грешно пич.Кога ще ти се вазстановяват ако ги тренираш всеки ден а?

^V

26.12.05
01:29

И що се чудиш, че не растът ???
Тренираи ги един път седмично !!!!!

RO

26.12.05
19:49

По този начин няма как да порастнат гърдите! Ти ги претренирваш!
Дори и 2-ти седмично да ги тренираш трябва да има минимум 72 часа почивка от тренировка до тренировка !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1