Искам си баланса, силата и упоритостта обратно! Wanna make my Angel proud

Темата е заключена.
Прескочи до:

22.07.14
14:08

Репликата на баща ти ми напомня за “Джоуи не дели храна!” :D

казано от Ann на 22.07.14, 14:08:

Репликата на баща ти ми напомня за “Джоуи не дели храна!” :D

Ann , благодаря , благодаря , благодаря!!! (bow) :* (party) цяла сутрин си “троша” главата откъде ми е познат израза и къде съм го чувала :D сега отивам да му изтърся че е разкрит

Имала съм смотани дни откъм настроения , но днес “пребих рибата” . Първо към 1 се събудих и до 2 се въртях , в 5:00 излязох да вливам акъл на слепите  - цели пет часа без резултат увещавам човек който не иска сам да си помогне , но реши да позагуби и моето време , не че не съм виновна аз де - стратегията ми да не се бъркам , та дори и помолена в определена ситуация и да не давам съвети - излязоха ми централно през носа  щом не си го спазих :)

Сутринта ядох (четете 5 , 5 и нещо преди изгрев): 1 Милка Криспело (3 малки са в опаковката , 2 изядох , едно опуснах) , 50гр сварено жито , 1 експресо

Наобед - 1 пилешка пържола , 1/2 зелева салата , 1/4 авокадо

Следобед се опитах да поспя , 2 пъти се унисах , 2 пъти ме събудиха - раздразнена , ядосана , някакси емоционално изтощена (мразя го този термин (dull) ) от слушане на - хайде да речем доста негативности с часове , които целеустремено избягвам по принцип. Към 16:00 вече ми беше писнало  , изкарах си го на велото 45мин, после с майка ми си взехме едно такси до другата ни къща , пуснахме си на 3д опция любима серия , направи ми *мини гараш* със 2 линдора останали какао 70%, чаша орехи , 2 яйца , малко масло - няма блатове и подобни - всичко се пече за не много на 180 градуса , ще си сипем по чаша вино и това ще ми се брои за вечеря.

Много се извинявам на всички , които влизат да прочетат нещо градивно -  храна и дозировки , тренировка , методика , а срещат оплаквания и мрънкане , но чакам мама да намери тирбушона , та викам и тук да се разпиша - човек и такива дни има , просто да не му стават ежедневие :)

23.07.14
22:47

Много ви моля, напитката е еспресо, това К не знам от къде идва...
Иначе, споко - всички имаме ПОНЕ един познат, който да ни лази по нервите с мрънкане защо нещо е/не е така, както иска, а като протегнеш ръка да помогнеш - то тя се отбива. Ми, да не те занимават и това е.

ТА

23.07.14
22:56

Май виното е добро.. хаха(::

Даже и виното не ми е извинение за грешката , за какво ли еКспресно съм си мислела докато пиша и аз не знам :D
Ама пък то (виното ест) беше превъзходноо  + 1/3 сладолед Орео - ама пък ми беше супер вчера вечерта  (blush)
Днес със подновени сили отцепвам на тренировка :)

Храната :

Закуска    08:00 - 70гр извара , половин грейпфрут
Обяд      12:00 - половин пилешка пържола , 2 протеинови протеинки (4 яйца , 200гр извара , сода - 5бр излизат) , шопска салата
Следобед  16:00 - 1 протеинка
Вечеря        ?  - авокадено - спагетено - сьомгова кошничка
*(чиято рецепта е) - пълнозърнести спагети се варят , междувременно на тигана малко лук и гъби на много ситно , заедно с намачкано авокадо се разбърква после , малко чили сос , малко черен пипер , на един голям поднос се редят парчета пушена сьомга лентички , отгоре се сипват вече смесените със всичко спагети , отгоре се гарнира със доматено пюре - става наистина уникално , интересно , вкусно , супер подходящо за гости - не съм сигурна дали съм изредила всички продукти  само тези видях сложени, баща ми е готвачът и казва че рецептата е тайна (dull) за това му изядох протеинките :D

Течности - 2л вода , 1л разреден зелен чай , половин доза протеинов шейк - няколко глътки за дегустация
Физическа активност - кардио на макс преди закуската - тичане по стълби , патешко ходене , лицеви , клекове , бягане 2км колкото ми сила останала за финал.

Да се похваля - за разлика от вчера днес хубавите събития преливат :) - избрах си най - сетне клин за тренировки на Найк , поръчах маратонки , запазихме семейната почивка на планина - после пак планина - после Гърция и най - голямата радост - братовчед ми се прибра от Виена за малко - много си го обичкам (nlove5)

За днес 25.07

Закуска    09:00- 1 нектарина , 2 протеинки
Обяд      12:00 - салата домат , краставица, чушка , половин пилешка пържола , половин свинска
Следобед 14:00-16:00 - 2 кафени лъжички сусамов тахан , няколко парченца диня
Вечеря    18:40 - 100гр ориз със зеленчуци - грах , морков , гъби , лук ,  1 протеинка , 1 жълтък

Вода - малко - 1л , зелен чай
Тренировка - ще я описвам утре , имам я на хвърчащо листче из колата

*с тези въглехидратни вечери ме убиват (dull) по логиката утре очаквам макарони и другиден бананов пай.Утре аз ще си готвя - не е сложно да опечеш пържола на скара :D

* нещо не ми е наред с вкусовите ми рецептори тези дни - протеиновия шейк има вкус на Чокофредо , протеинките на чеснова питка - луда работа

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 25.07.14 19:49.

Днес го пиша ден на антиоксиданти по неволя :D сутринта братовчед ми ме уведоми , че ще направи класическа сутрешна  закуска каквато прави на колегите си - ментов крем орео на палачинка от яйце и кисело мляко и трици - хапнах две + варено яйце
Заминахме за връх Ком , подготвили филета , крекери , ябълки ама в ранните зори хладилната чанта беше поместена в грешната кола /и двете ни са сини :D/ Та в Берковица след като се усетихме :
половин кг малини , още толкова къпини и от малките български боровинки също изядох доста - това за целия ден
За вечеря пилешка пържола и тиквички на скара.

Ето две снимки - много еживописно горе !

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 27.07.14 15:27.

Добър вечер от Банско!Предишните четири дни бяхме на Велинград  и поради проблеми с достъп до нета не съм влизала - предложиха ни или да ни преместят на по - долен етаж с добра връзка или безплатен вип пакет за спа-то - е познайте кое избрах 8-)  - общо взето пълна почивка и релакс.За храната в нехронологичен ред - просто по дни.

Ден 1 - 4 топки Раффи  , пилешко 200гр , салата шопска , тахан , боровинки , малини , 100 лаврак

Ден 2 -сандвич със сьомга и рикота или някакво крема сирене , 200гр пилешки гърди , салата тиквички ,  200 скумррия , 50 гр маскарпоне

Ден 3 - зърнена закуска флейкс със кисело мляко , 200гр пилешко филе , салата зеле и морков , 1 нектари , 100гр боровинки  , 200гр скумрия

Ден 4 - 2 варени яйца , пилешко филе - няколко резена , някакъв огромен боб - 100гр , пилешко запечени с кашкавал - без кашкавала , 100 гр малини и боровинки

За днес - овесени ядки със к. мляко - малка порция , сандвич със краве масло и мнооого пилешко филе , маслинки , 1 варено яйце , 100гр боровинки и още толкова малини и до сега бяхме на заведение което си “хваща” продукцията от езерото на 30м та 2 малки чисти пъстървички на скара и една шопска салата.

В горната храна добавям и едно парче тирамису доволно хапнато в 3 през нощта , докато висях в лобито да хвана интернет.

Каква физическа активност имам тези дни ? - ми плуване , много плуване - минералните басейни са - перфектни по цял ден ме учиха на различните стилове , измежду това джакузи , парна баня сауна и какви ли не тарепии за лицето , запомних само името на : приключенска ексфолация със шоколад (wait) друго по 8 км на ден отиване и връщане до парк Клептуза и обратно , каране на водно колело ии това е - утре 8 часа поход на Пирин.

Размисли - това хората сме големи свине на моменти - в хотела бяхме на ол инскусив - нямаше такава свинщина - всеки пълни чинии , яде като за последно , тъпчене. Това което към изброила сега ми изглежда много , а дефакто ние ядохме най - малко , просто егати - един ден отидохме по - късно на закуска -и яха омели всичко - та семейно ядохме детска зърнена закуска.

*Никога повече няма да пиша от телефона - мноого грешки в горния пост :D

За 1 август - такъв дъжд ни валя на похода , няма що  + на лифта - 30мин се возим на открито , то си се сипе със страшно темпо ,  гърми си , направи ме на патенце ,баща ми увря да ми се смее (щот той предложи да си стоим в хотела на топло , а аз голямата планинарка) ,  умрях си от глад - за деня :
  -сутринта преди да тръгнем - 60гр овесени ядки със кисело мляко , омлет
  -на похода - баничка със сирене (човека който ги продаваше на хижата забогатя сигурно (dull) )
  - по пътя надолу - в едно крайпътно ресторантче пъстърва на скара - 2 бройки - те са малки
  - в хотела си харесах едно мляко с висока масленост и си го разбърках с боровинки
  Течности - чай - алпинист , липов , мурсалски , шипков , че и 1 литър вода.
  Двежение - ми ходене , тичане когато си налагаше .

За вчера - 2 явгуст - само ни ръмя , и то малко (wait) - много малко бяха лудите в това време да тръгнат за Вихрен , ходихме , качвахме се , тъкмо коментирах , че на токчета никога не съм се препъвала , падала , потрепвала , а само на равни - Иии в този момент се съпнах разбира се :D но гледката беше уникална просто - пълно и неподправено спокойствие , което си заслужаваше ставането в 5 и 30 и изморителния преход.           

Храната:
- закуска- нектарина , бъркани яйца
  -на прехода -2 филийки хляб Местемахер протеинов - нещо- си - едната със пилешко филе и маслини , другата със шоколад нутела (да бебе съм , ама пък на планината беше много приятно , със чай “алпинист” в термос  (grin)) , 1 банан , от пилешкото филе 50гр
  - после - виенски шницел , шопска салата
Пила съм бая вода , много чай и ме болят краката от ходене

И Банско ми писна , връщаме се във Велинград - там поне като те завали не ти пука особено - просто си местиш хавлията от външния във вътрешния шезлонг.

Малко снимки
1 патките във Велинград - за които се жертвах от протеиновия хляб :D
2 гледката от терасата във Банско

(giggle)

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 03.08.14 23:04.

Отчет за днес - 03.08

Закуска  - малко парче тирамису, кафе еспресо с мляко на терасата - идилия
Обяд      - (nlove5) треска 150гр със салата зеле , моркови , разни подправки и зеленийки
По-късно  -1 грейпфрут
Вечеря      - омлет със кашкавал и лют сос , 7-8 парченца пилешко филе , шопска салата

Течности - открих къде държат филтърчетата за чай в хотела :D - 2 касис и бъз , 1 боровинки и ванилия , 2 мащерка , 2 зелени , 1 алпинист , 1 утро - неподсладени разбира се , литър вода

Тренировка - плуване , направих си кардиото докато търсех фитнеса - 6 етажа стълби по 2-3 пъти докато го открия (dull) наклони със дъмбели , упражнения със швейцарска топка , с ластик , клекове - абе пораздвижих се един час.

Ай и една сравнителна снимка - -
първата - лято 2011 когато качих ей така 3кг /ще да беше пубертет (dull)/ не бях дебела или нещо подобно - 53кг
втората  - лято 2014 - преди 2 дни снимано , корема леко надул се , пиех примолут и съм задържала малко вода - 50кг

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 03.08.14 23:22.

Никога , ама никога повече хапчета за отлагане на менструация (dull) Човек със висок праг на болка съм ,  издържах наместване на счупена ръка без упойка , ама това днешното.... болки , причерня ми най - малко 10 пъти , гадене , нещо като спазми през интервал 10сек , страшно пътуваме до вкъщи , в София вече през спешното - коктейл от обезболяващи ми биха + преди това бях пила папаверин. Ако някой ми препоръча добри обезболяващи или билка или нещо ще съм благодарна.

Храна - половин купичка кисело мляко , 2 варени яйца , 3 ментови бисквити After Eight , 3-4 ментови чая (ако можеше да ми помогне и едно шише мента концентрат бих изпила) , 100 домашна салата снежанка със цедено мляко и кис. краставички и преди малко ометох опаковка от 50гр пушена сьомга.
И много вода - сигурно 4л без чайчетата.

*Ама пък съм упорита - стоически издържах 1 час въртене из Метро , увещавайки , че не съм толкова зле.

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 05.08.14 00:22.

За вчера - 2 варени яйца , пил. филе , снежанка дом. салата 100гр , зелева салата , диня няколко парчета , 10тина къпини , извара пасирана със половин грейпфрут (да , само аз мога да го измайсторя това , че и да ми хареса! :D )

Днес - 06.09
Закуска -  лъжица лешников тахан (това в ранните зори , иначе станах наобед)
Обяд -      салата *домат , *краставица , прясна чушка , малка порция чили кон карне с телешка кайма - 100гр
Следобед - 10тина малки парчета диня , 1 *праскова (която аз белих , значи четете половин :D )
Вечеря      пиленце на грил - чисто бяло месо - 200гр , зелева салата 1/3 , салата дом. снежанка 40гр
*измежду това няколко зрънца грозде , няколко орехчета

Вода - 1л + 2 зелени чая
Тренировка - като за първа бива - тичане 8х50м спринт , опити за набиране(10 от които успешни) , няколко серии клека , 17мин тичане по стълби без почивка   

*нещо интересно - не съм фен на бабините компоти набухани със захар , НО уникално се получава да напълните 1/2 буркан със микс от малини , боровинки(малките) и къпини и 2 лъжици тръстикова (или кой каквато иска захар или подсладител ) и варите - сока е толкова свеж и ефирен + от плодовете става прекрасно кремче за чийзкейк и подобни.

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 09.02.15 11:49.

Народ, който танцува върху масата е обречен да се храни под нея!!!!!
Може да не съм най - голяма националистка , НО докато простаците си правят каквото им е кеф и ние стоим и гледаме НЯМА да се оправим!!!.Изживявам си примера в момента - решили съседите , че в работна седмица днес ще гърмят миле китич и произволни на колоните на максимум , къщата ни е на 60м , а все едно аз съм го пуснала от pc-то. Тези които са до тях - как издържат - не знам. Щот нали ги е страх да подадат сигнал , нали човека пуснал музиката е близък приятел на кмета и ет ти далаверката....търсете си правата бе хора!!!Лично се обадих 3 пъти , направих снимка как полицията си “върши” работата и утре като стана те ако не подам една жалба.
Пак казвам - не са простаците виновни , че си вършат това което отвътре им идва , а ние гражданите , че позволяваме и търпим безредиците и не правим нищо!

Организирах си менюто за два дни напред , в тая шумотевица си търся работа и аз - За утре 07.08

Закуска -  ще бъде триумфално проспана
(тук ще е кардио тренировка като стана)
Обяд      - чисто пилешко месо - 200гр , зелева салата с моркови
Следобед- една “протеинка” (или орехи)
Вечеря    - още една протеинка , салата домат и краставица , палачинка от 1 яйце , чиа семена и лъжичка бадемово мляко която ще намажа с авокадо.

*предвидила съм си предимно притеинови хапвания , защото ще имам нужда от сили утре 1во - за кардиото с което ще ми мине ядът , и за същинската тренировка вечерта с фитнес другарчето ми и срещу безсъния въглехидратите не помагат при мен та добре да ги избягвам.

http://www.youtube.com/watch?v=n96OJ7KYmxs

Не съм писала от няколко дни - наваксах си със съня , после такава буря ни удари , гръм централно в трафопоста  - два дни без интернет (dull)
За вчера - бях на планински поход на връх Ком , в Берковица беше ежегодният ден на малината , хапнах си стабилно..малини де.. и останалото:
Закусвах елда със сирене , наобед вече бяхме в планината на хижата , 2 хапки от пакетирана пилешка пържола - отвратт - едновременно горчи , че и сладнее. Та 5 лъжици боб със подправки (или това , или кебапче :D) повече от половин килограм малки горски малини. Вечерта малка порция спагети със риба тон.

За днес :
Закуска    - няколко малки парченца диня , 50гр боровинки
Обяд      -  пилешки гърди на тиган - 160гр вече приготвени + бял патладжан на тиган - 4 кръгчета + малко салата шопска
Междинно - диня - доста + 3 парченца от пушената сьомга
Вечеря    - салата домат , краставица , чушка , гъби , 40гр пилешки гърди + 3 резена кашкавал
Тук ще е тренировката , а после предчувствам че ще си сваря яйца 2.

* знам , че е нормално пилешкото да “пуска” течност или нещо подобно , ама това на вечеря ме изненада - то стана едно хлъзгаво , разпльокнато , половината хвърлих , а останалата като я почистих остана супер малко.

Да си кажа менюто за днес 11.09

Закуска      -няма , проспана (въпреки че рано сутринта мооже да съм станала за една лъжичка течна сметана , не помня)
Обяд        - омлет от 3 яйца , кашкавал , чили
Следобедна  - вита домашна баница със сирене - повече от едно малко парченце няма да хапна
Вечеря        - бъркани яйца със сирене

Вода - мноого - обяд е , а вече съм докарала 2л + имам си ментов изстуден чай със лимон и грейпфрут на сокче
Тренировка - няма шанс - от чисто суеверие , тази дата не ме обича :D преди 3 години счупих ръка по най - нелепия начин , по мин. година навяхнах много лошо глезен , а миналата бяхме на косъм да ни отнесе с гаджето пиян шофьор - поне да беше петък 13 да е поетично :D

*Направих страхотни боровинкови мъфини - със 4 яйца , единична доза протеин шоколадов , 1 чаша овесено брашно , 80гр тръстикова захар (според мен беше ненужна ) , 50гр масло , чаша и половина боровинки и ако има нужда от разреждане малко боровинков сок.Пече се за 25мин на 180 , стават невероятни , след 20 мин. вече нямаше екземпляри за снимка :D

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 11.08.14 13:35.

За вчера - спазих си план - програмата , само хапнах повечко домашна баница със сирене и извара , поне знам какво има в нея.

За днес - 12.08
Закуска    - 2 малки (много малки) парчета вита баница от вчерашната
Обяд      - пилешки гърди на тиган - 150гр , салата домат , краставица , прясна чушка , лъжичка ленено семе
Следобед  -няколко парчета диня - не повече от 200гр
Вечеря      - ще е нещо с 3 яйца +  като днешната салата

Течности - водата 2л + 1,5 чайчета (варя , охлаждам , овкусявам с лимон , пак охлаждам)
Тренировка - вело поход - по картата в гугъл 14км - изкачването беше гадно , иначе не беше тежко. По - късно мисля да направя нещо с тежести , защото от месец само на кардио го ударих.

*противно на очакванията ми , въпреки повечкото хранене този месец и недостатъчно (или направо липсващи) силови тренировка корема си е все така стегнат

*  аз ли съм единствената , която пред живота си не съм яла цаца? :D

Менюто за 13.08

“Закуска” в  11:30 - 2 мини боровинкови мъфини - домашни , лъжичка чия , лъжичка ленено семе
Късен обяд  14:00 - 2 бъркани яйца със сирене , половин краставица
Следобедна 16:00 - няколко малки парченца диня , 1л леден канелено - джинджифилов чай 
Вечеря -към 20:00 - бял патладжан и чушка на скара , 2 телешки кюфтенца пак на скара 

*жлъчката ми ме мрази вече сигурно , за изминалата седмица изядох повече яйца от последните 2 години.И тооолкова ми се ядат , но утре почивка - само салатки , плодчета и пилешко

Течности - вода 1л , 1л разни чайчета
Тренировка - ще я впиша вечерта

Утре на планина в Троян (sun) , та и там ще изкараме няколко дни + басейнче

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 13.08.14 18:38.

Пропуснах да добавя към горния пост - днес е световният ден на левичарите (party) Та , честито на всички които : “Всекидневно са принудени да се цапат с химикал по ръцете, трудно ползват ножици и белачки за зеленчуци, както и постоянно трябва да се пригаждат към “десния” свят.”
Лично в нашето домакинство(3ма) празнуваме аз и баща ми :D

За днес 14.09 -  скъсахме се от път през деня , та храната е малко и не толкова добре подбрана :D

Закуска №1 06:00 - чиа пудинг 100гр със вода и канела
Закуска №2 10:00 - 50гр пилешко филе , едно макиато на Rauch
“Обяд”      14:00 -1 банан , 10 Рафаело бонбонки (даже не съжалявам :D (punch))
Следобедна 17:00 - 130гр от някаква чорба със гъби , почващи с м.
Вечеря      20:00 - шопска салата 1/2 , 2 сини доматчета задушени , половин консерва риба тон

Вода - много , над 3л
Активност - или какво правих цял ден :D - плуване във басейн със олимпийски размери 8-)
Във такъв прекрасен хотел сме се настанили , че беше грехота да отидем на планина , цял ден в басейна и спа-то.Само голямата кутия Рафаело(от металните подаръчни!) ми спънаха програма.

*не сме фотографски форум , ама никога , ама никога не си купувайте Fujifilm finepix или какъвто и да е апарат на тази марка!Вече втора година че чудя как да се отърва от този подарен ми боклук ! На такъв залез не можах да хвана добър кадър още ме е яд...
There was never a night or a problem that could defeat sunrise or hope.
Bernard Williams :)

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 15.08.14 09:40.

Привет ! :D Тази дни по планините , на посещение при мое много добро другарче в Смолян , правих разходка до Чудните мостове и така.
Храната - повечето добре подбрана , от утре съм си в нас и си стъпвам в режима..... до края на месеца , после отцепвам за Сандански и Гърция , ии през В.Търново ми е мерак да отида , обожавам го този град , ако остана да уча в България , задължително там ще е (F) . Поне за храната съм спокойна - “компанийката” ми обожава собственоръчни шейкове от разни зеленилки , като добавя една пържола и всичко ще е на 6.

И поне да не е съвсем безсмислен поста , ще прикача няколко снимки от пътуванията: 
1 - куполата пред входа на Троянския манастир
2 - баща ми се осмели да каже , че палачинките не са нещо , което е толкова естетическо , та направих семейна закуска: 
3 - по една еко пътека в Чепеларе
4 - една местна забележителност във Врачанска област - Божи мост - не е много известен , но е невероятно красив

Ваня Колева

19.08.14
17:02

Много хубави снимки,а и палачинките изглеждат много добре (sun) Чувала съм за това място Божи мост знам още,че го наричат и Жабокрек :) Наистина красиво място и аз възнамерявам да отида.(F)

казано от Ваня Колева на 19.08.14, 17:02:

Много хубави снимки,а и палачинките изглеждат много добре (sun) Чувала съм за това място Божи мост знам още,че го наричат и Жабокрек :) Наистина красиво място и аз възнамерявам да отида.(F)

Красиво е доста , също и много спокойно , тъй като малко хора знаят за него , перфектно за пикник също (sun)
Иии един съвет - ако ходите , проверете маршрута в нета , питайте за посоки ако са наложи - ходим за втори път и пак се объркахме - много разклонения , малко табели.

Ая Палачинкова

19.08.14
21:07

оооооооооохххххххх палачинкииииииииии (h) (wasntme)

казано от Ая Палачинкова на 19.08.14, 21:07:

Заа Палачинкова палачинка №2 със авокадо и чиа  , правим компромис да махнем месото от нея :D (grin)
Иии един кокосов бонбон за сладост (giggle)

Ая Палачинкова

19.08.14
22:07

казано от Сия Емилова на 19.08.14, 21:21:

казано от Ая Палачинкова на 19.08.14, 21:07:

Заа Палачинкова палачинка №2 със авокадо и чиа  , правим компромис да махнем месото от нея :D (grin)
Иии един кокосов бонбон за сладост (giggle)

звучи и изглежда много доообре (inlove)

Пиша от телефона , та се извинявам за всичките грешки , автокоректа се подиграва с мен на моменти :D

Като за начало съм излязла в 7 и скоро няма да се прибера... към 09:00 - 2 дом. Рафаело (не се давам на препълнения подаръчен комплект бонбони , я! :D ) + 1 малък банан по късно. Към 13:00 половин пиле на грил без кожи и кокаляци - само бяло месо със малко къдраво зеле гарнитура.

След това пиле следобедната ще я пропусна , после на среща с класа ,после вкъщи посрещаме гости (мама и тати де , аз се скатавам). Ще правим френска вечер , за която признавам си , копнах идеята от съфорумката Стела 8-) та преди малко накупихме маслини , сирене бри , едно дето има сини частици и едно друго , което прилича на това , за което се караха том и джери , едно цялото дупчесто :D филенце Елена , пушена сьомга.... все ще хапна нещо + до сега говорих със сина на гостите да си направим наша си пък френска вечер , че като се съберат на масата повече от 2 счетоводителки..само за това се говори , та ние ще си подготвим няколко сорта грозде , ягоди потопени в шоколад , винце , Линд и филма “Господарката на злото”.

И след това правя - струвам ще направя една тренировка и протеинов шейк след нея.
Утре ще пиша оцеляла ли съм.

Жива съмм ! :D И упорита - сутринта в 3 съм ходила да тичам след като ни свърши събирането. Днес на басейн във Вършец. Храната

Закуска      -3 ягоди , 100гр малини , доза протеин
Обяд        - Roo bar с нещо боровинково , 1 варено яйце
Следобедно  - половин банан
Вечеря      - 2 бъркани яйце със сирене , 2 черпака леща , салата домат , краставица , чушка

Тренировка - 37 или 38 дължини във басейна + много плицикане (детска радост)

* изкарах си страхотна вечер снощи , и добре си хапнах де

Отчет за днес - 22.08

Закуска  -  1 малка зелена ябълка , 10тина горски ягодки
Обяд      - 2 телешки кюфтета на скара , 5 плочи краве сирене със авокадо , салата шопска
Следобед - 30гр млечни орехи
тренировка
Вечерята  - 1 чинийка ориз със гъби , морков , грах , соев сос + малка пилешка пържола + салата краставица

Вода - 1,500 , 1л зелен чай разреден
Тренировка - 16км вело поход , после клекове , напади , пистолет , lunches с 10 кг тежести с които разполагам в нас.
Искам МНОГО да благодаря на Ади (Графиня фон Дачева) за сетен път (blush) че най - търпеливо ми отговори на въпросите и ме насочи към сайт от който мога да си поръчам дългоочакваните маратонки , които като истинска кифла фотографирах и давам снимчица ! 

Сериозно , събрах толкова фитнес екипировка , че е грехота да не се запиша на фитнес ! :D

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 22.08.14 21:54.

казано от Сия Емилова на 22.08.14, 21:30:

Сериозно , събрах толкова фитнес екипировка , че е грехота да не се запиша на фитнес ! :D

Ами хайде де :)) Срамота ще  е наистина ! Маратонките са много яки :)

Супер яки са маратонките! Аз направо за Найк си умирам :D Със здраве да си ги носиш  :)

казано от Графиня фон Дачева на 23.08.14, 10:45:

казано от Сия Емилова на 22.08.14, 21:30:

Ами хайде де :)) Срамота ще  е наистина ! Маратонките са много яки :)

Гадното е , че имаме един фитнес в града и хората работещи там не са от най - компетентните....
Ама пък вече вкъщи всички тежести ми станаха леки + напоследък залагам на кардио.Абе септември като нямам повече пътувания карта задължително и влагане на мисъл в упражненията , не да изпълнявам на сляпо :)

казано от Ивчето Пивчето на 23.08.14, 10:55:

Супер яки са маратонките! Аз направо за Найк си умирам :D Със здраве да си ги носиш  :)

Найк си е класика :D Следващите ще са тюркоазени :D

Така и така влезнах , поне да си попълня менюто

Закуска    - 50гр ориз със зеленчуци
тренировка
Обяд        - 3 много щастливи мини домашни варени яйца , 50гр пилешки гърди извадени от пиле жулиен + половин розов домат
Следобедно - 30 гр пълнозърнести спагети с кокосово мляко (домашно)
тренировка
След нея    - смути от 1 малка зелена ябълка , ленено семе , спирулина на прах , 1/3 грейпфрут , целина и още никакви зеленилки
Вечеря      - 2 солени палачинки със авокадо , 1 пилешка пържола

Тренировка №1 - вело поход по баирите - 18км по сметките на телефона
Тренировка №2 - на село имаме пътечка , 30 мин нормално темпо със 17 спринтчета

Имам си най - яката баба на света (sun) запалила се е по здравословните шейкове , готви ми каквото искам , води ме където искам (а аз въобще не съм скромна с исканията :D) и пазарува повече от мен - е няма равна просто !

СИ

25.08.14
01:51

Е, примерно и аз няма да се оплача да ме вземеш в 03:30 да потичаме днес ама...

казано от Сиси на 25.08.14, 01:51:

Е, примерно и аз няма да се оплача да ме вземеш в 03:30 да потичаме днес ама...

Извинявам се за отклонението от темата на другите потребители. Сайта е за други цели ,НО дължа отговор на потребителката , защото съм я блокирала от всички други комуникационни мрежи :

Бих предпочела да изям една кофа с мас(или да си издера очите) отколкото да приема каквото и да е предложение.
Още съжалявам докъде АЗ самата се докарах , обстойно описано в пост 203 и дни наред съжалявах защо сама си руша това , което съм градила месеци наред , защо си тровя стомаха и психиката за човек , който се сеща за мен едва ли не когато няма на кой друг да се оплаче.

И поста да не е съвсем безсмислен - записах се на плуване за през зимните месеци (sun)

Да се отчета - тези дни нямам време да пиша , защото в нас тече ремонт достоен за токшоу - тип колкото се може повече работа за възможно най - малко време.Та по цял ден чистя прахоляк , пренасям кофи с боклуци , нося плочки , местим всичко.И тъй като баща ми все едно че му е вродено да майстори е семейна акция :D

За днес
Закуска  - Roo bar какаови зърна
Обяд      - 200гр хек на Рио Маре + зелева салата
Следобед - Roo bar годжи бери
Вечеря    - 2 бъркани яйца с масло + половин краставица + 2 маслини

Тренировка - станала съм в 8 и сега ми е първото сядане за повече от 10 мин :D ръцете не си чувствам вече , ама пък като награда ме оставиха аз за избера интериора за новата кухня (blush)

* Много се гордея тези дни с родителите (sun) казват че е супер трудно да наложиш други разбирания на хора над 40 - ами с говорене и убеждения става ! Вместо каквито и да е бисквити и шоколади са навзимали един голям куп с rоо- барове всички вариации , говорят за кафяв ориз , търсят пълнозърнести макарони , хляб почти не се купува в нас , даже консумацията на кола драстично намаля , шкафчето с хапчета се напълни с витамини и имуностимулатори и като пия зеленилки никой не ми прави муцунки.

* красотата в другата ни къща която направиха
* снимка от Пирин - изглед към хижата Безбог

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 09.02.15 11:50.

Отчет за днес - 28.08

Закуска    - 70гр пълнозърнести макарони със извара + няколко ягодки
Обяд        - пилешка пържола , 1 варен картоф , салата домат и краставица
Следобедна  - ще е най - сладките диви горски ягоди (sun) едни 200гр ще омета.. :D
Вечеря      - омлет от 2 жълтъка и едно цяло яйце със сирене , зелева салата

Вода - ще докарам 2л
Тренировка : дали ще изнасям чувалчета с боклук или пълни с вар - като го правя по цял ден и го броя за тренировка :D

Тъй като ама грам не ми се ядат нито тахан нито ядки в това топло време , съм си купила Омега витамини които приемам по дозировка + таблетки спирулина

* Гледали ли сте документалните филмчета за някое вид мечки и една характерна сцена - на някаква река където се знае , че сьомгата си хвърля хайвера и мечето си стои най - спокойно и яде килограми прясна риба ?! :D Е много ме дразни честно - 2 пъти съм имала късмета да опитам прясна сьомга и то не в България. Тази тук не че е лоша ама...

Закуска      - 100гр извара пасирана със малко вода и 5-6 ягодки за вкус
Обяд        - 200гр сьомга на фурна със айсберг салата и маслини
Следобедна  - имам останали 20тина ягоди + половин грейпфрут
Вечеря      - пилешка пържола , зелева салата , задължително ще опитам малко от шарения боб който пропуснах на обяд

Вода - 2л + зелен чай
Тренировка - следобед до областния на фитнес (wasntme) ще се похваля после как е минало

* даже и снимка прикачих към твърдението по - горе... :D

Промяна в плана Вечерята беше пиле на грил 200гр бяло месо , салата шарен боб със лилав лук , чили и орехи

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 29.08.14 20:18.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1