Добавки за Кикбокс

12.01.14
17:18

Здравейте, тренирам Кикбокс от 3-4 години вече и ходя на състезания, но остана нещо което все още не мога да преодолея и това е възстановяването между тренировките. Тренираме всички делнични дни. Не искам да пропускам тренировки, храня се добре, но все пак не мога да се възстановя пълноценно, също така спя поне по 8 часа на ден. Може ли да ми препоръчате някакви добавки за възстановяване от мускулните трески. Мислех си за някакъв БЦАА, но предпочех да попитам първо тук.

13.01.14
11:36

БЦАА-то ти е задължително, можеш да добавиш Цитрулин за предотвратяване на муслулната треска.

14.01.14
02:21

А към някаква марка БЦАА може ли да ме насочите, до сега не съм пил.

14.01.14
09:07

казано от Kris Kris на 14.01.14, 02:21:

А към някаква марка БЦАА може ли да ме насочите, до сега не съм пил.

По принцип гледай цена=количество и задължително да са овкусени защото не овкусените имат вкус на......... аз пия тези и съм доволен >>> http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-bcaa-blast можеш да видиш и ревютата под продукта .

14.01.14
10:02

Modern BCAA за мен един от най-добрите продукти изобщо !

20.08.14
23:39

БЦАА + Глутамин + Креатин. Преди и след тренировка по 5г Бцаа и Глутамин, креатина след тренировка по 5 г, Взимай ги на прах, за предпочитане не овкусени, Гледай просто креатина да е с възможно най -голямата микронизация и бцаа-то да е 4:1:1 или 8:1:1 Левцин: Изолевцин: Валин

Мнението беше редактирано от Г. Иванов на 20.08.14 23:42.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1