Търся съвет за закупуване на фет бърнър

15.08.14
14:38

Здравейте,симпатяги! Търся фет бърнер за огромно сваляне на мазнини,моля препоръчайте ми някой хубав без странични ефекти.
На 22 години съм бая съм пълен- 195 висок 110 килограма,обичам да ходя на фитнес,но и да си хапвам :D.Ходя на фитнес от година и
няколко месеца,обаче нередовно,тъй като работя сезонно.Гърдите и корема са ми проблема искам да ги махна,краката са ми добре.Очаквам съвети!

Темата беше редактирана от Miroslav Petrov на 15.08.14 14:57.

Най практичният съвет, който можеш да получиш, е следният - не инвестирай в такъв продукт преди да оптимизираш храненето си.

Първо да се извиня че ще използвам тази тема но не исках да отварям нова за да попитам за този продукт

NUTREX Lipo 6 CLA 45 Softgels = Какво мислите за него ? дали си заслужава ?

21.08.14
19:22

казано от Божидар Божидаров на 21.08.14, 19:02:

Първо да се извиня че ще използвам тази тема но не исках да отварям нова за да попитам за този продукт

Не си хабете парите за глупости.

казано от Master Admin на 21.08.14, 19:22:

казано от Божидар Божидаров на 21.08.14, 19:02:

Не си хабете парите за глупости.

Понеже сега има промоция и затова ...  по-добре ли ще е ако взема BULK POWDERS Acetyl-L-Carnitine

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1