Протеин преди тренировка с кардио

Здрасти, аз съм малко аматьор ,ходя на фитнес и искам да сваля около 2кг сланина . След като си направя тренировката карам велоергометър  и във форума четох ,че след силова тренировка гликогена в мускула е намалял и кардиото изгаря само мазнини , но аз 30 мин преди тренировка съм приел около 60/70г суроватъчен протеин и въпроса ми е няма ли този протеин да остане и за самото кардио и като седна да горя мазнини да горя всъщност пак мускулна маса ?

Нещата не стоят така простичко... всъщност защо се налага да приемаш 60-70 g суроватъчен протеин преди тренировка?

От една страна най-вероятно това е около или повече от 1/3 от необходимите ти за деня белтъчини, т.е. твърде голямо количество за белтъчини от добавки. За мен това значи сериозна ревизия на храненето. От друга страна не виждам полза от подобна масивна доза белтъчини непосредствено преди тренировка (отделно от търсения ефект за намаляване на телесните мазнини).

Аз правя това което пише в инструкцията , половин час преди тренировка или веднага след  , после грамажа също е описан за хора около 70 80кг да приемат минимално 60/70г . Добре значи ще го приемам след тренировка понеже искам и кардио от около 25мин.
Исках да разбера кога е най-удачно да приемам протеина понеже силовата завършва с кардио . Протеина го купувам от тук на скитек .

Не знам чия е тази инструкция и на каква основа се препоръчва тази дозировка, но не е лошо да отделиш време за четене на форума и сайта. Да приемаш толкова белтъчини чрез добавка е най-малкото скъпо и далеч не толкова ефективно... По темите за протеина на прах, неговото дозиране и моментите за прием е писано много.

Аз искам някой мен да посъветва , темите във форума са много и непълни и доста противоречия вътре .
Там където тренирам пият само Вемо Херб а те ме притесняват със съдържанието си на тестостерон.

23.08.14
11:50

Храната си виж,какви калории и макронутриенти имаш. Иначе доза протеин преди тренировка ми се вижда добре спрямо проучванията,които съм чел.

Мнението беше редактирано от Teen Power на 23.08.14 11:50.

Тестени изделия не ям, газирано не пия , сладко малко . Пилешко месо ,яйца ,сирене и кашкавал:)  това ми е преобладаващо
Но това ми стига само  да стоя на едни и същи килограми и искам малко кардио след тренировка ,и незнам кога да приемам протеина .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1