Проблем с корема

23.08.14
04:15

Здравейте, от известно време имам проблем с корема. Независимо какво и кога ям се подувам все едно съм изял 10 пържоли. Опитах да следвам някаква диета понеже бях качил излишни килца, свалих ги без проблем след около месец тренировки, но за жалост с корема ми продължава да се случва същото независимо от храната, а аз продължавам да свалям килограми. Моля ви дайте ми някакъв съвет как да спра с това защото чак почвам да се комплексирам от някаква глупост.

23.08.14
10:28

Да разбирам ли ,че корема ти се издува и едновременно сваляш килограми ? Странно .. възможно е при голям прием на фибри ( плодове /зеленчуци ). С какво се храниш ?

23.08.14
11:41

http://www.bb-team.org/articles/3250_kak-da-se-spravim-s-poduvaneto-na-korema
Дано да помогне.

Опиши ни с какво се храниш обикновено.Вземи и пробиотик за 3-4 седмици,може и да не ти помогне,но няма и да ти навреди

ензимите ще ти решат проблема. След диети е нормално да се подуваш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1