24.08.14
12:46
Здравейте, реших да запитам какво е вашето мнение за наскоро нашумялите протеини (аминокиселини) и въобще протукти от телешко ?
Закупих едни:
BULK POWDERS BEEF PROTEIN ISOLATE 97 (HYDROBEEF™)
но все още съм скиптично настроен.
24.08.14
13:21
Тиражира се мнението,че суроватките не се усвояват добре от голяма част от техните потребители.Лично аз не съм пробвал телешки протеин,но бих пробвал...
ПП Напиши ревю,след като го изпиеш
24.08.14
15:08
Тоя телешки протеин от какво се прави? Съмнявам се да е от чисто телешко месо
24.08.14
18:02
И аз се чудех дали не е само от непотребни телешки дреболии.
ДОбре според вас телешкия по - лесно ли се усвоява от суроватъчния тъй като мен лично не ме дразни суроватъчния нямам непоносимост към лактоза и прочие. А днес взех първата доза телешки и честно да кажа се спуках да се оригвам... което си е кофти досега не ми се беше случвало ако утре се повтори ще го дам на някой да го пие явно не ми се отразява особено добре.
24.08.14
18:06
На всеки се отразява различно. На мен телешкият протеин ми се отразява перфектно, а от суроватката имам проблеми. Други пък - обратното. Всичко е въпрос на организъм. Просто пробваш и виждаш кое е за теб. При всички случаи този на BULK е най-добрият вариант за телешки протеин поне за мен. Не можеш да си 100% сигурен за нито един продукт какво точно има в него, но поне по етикет, този на BULK е качествен.
Не си мислете,че суроватката се прави от най-качествените млечни продукти, защото сте доста далеч от истината.
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 24.08.14 18:07.
Аз предпочитам суроватъчен, но от по-скъпите, от евтините само болки в корема и газове, от телешките също.
25.08.14
08:15
казано от WhiteWalker на 24.08.14, 15:08:
Тоя телешки протеин от какво се прави? Съмнявам се да е от чисто телешко месо
Много ясно че е от някакви обирани кокаляци или пред разваляне ,но важното е крайният резлтат,профила на протеина.То и сурватката да не мислите,че е от най-хубавите и подбрани млека :D Това е то от нищо нещо да правиш,кажи речи от опадъци -пари ;)
Абе суроватката поне се прави от мляко, а телешкият протеин се прави от желатин и колаген, извличани от кравешки кокали и хрущяли (мислете си за телешки кренвирши все едно :D )
Аз лично съм опитвал на Bulk Powders и телешкия и обикновения, не успях да открия някаква съществена разлика. Поиграх си малко относно цените, скоро мисля да изработя и подобна таблица и за белтъка от истинските храни (месо, яйца). От таблицата се вижда, че като цена са 1:1, дал съм цените за овкусените протеини, тъй като повечето хора такива употребяват, аз пия неовкусен заради по-ниската цена.