Телешки или суроватъчен протеин?

Здравейте, реших да запитам какво е вашето мнение за наскоро нашумялите протеини (аминокиселини) и въобще протукти от телешко ?
Закупих едни:
BULK POWDERS BEEF PROTEIN ISOLATE 97 (HYDROBEEF™)

но все още съм скиптично настроен.

Тиражира се мнението,че суроватките не се усвояват добре от голяма част от техните потребители.Лично аз не съм пробвал телешки протеин,но бих пробвал...
ПП Напиши ревю,след като го изпиеш

24.08.14
15:08

Тоя телешки протеин от какво се прави? Съмнявам се да е от чисто телешко месо

И аз се чудех дали не е само от непотребни телешки дреболии.

ДОбре според вас телешкия по - лесно ли се усвоява от суроватъчния тъй като мен лично не ме дразни суроватъчния нямам непоносимост към лактоза и прочие. А днес взех първата доза телешки и честно да кажа се спуках да се оригвам... което си е кофти досега не ми се беше случвало ако утре се повтори ще го дам на някой да го пие явно не ми се отразява особено добре.

На всеки се отразява различно. На мен телешкият протеин ми се отразява перфектно, а от суроватката имам проблеми. Други пък - обратното. Всичко е въпрос на организъм. Просто пробваш и виждаш кое е за теб. При всички случаи този на BULK е най-добрият вариант за телешки протеин поне за мен. Не можеш да си 100% сигурен за нито един продукт какво точно има в него, но поне по етикет, този на BULK е качествен.

Не си мислете,че суроватката се прави от най-качествените млечни продукти, защото сте доста далеч от истината.

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 24.08.14 18:07.

24.08.14
19:27

Аз предпочитам суроватъчен, но от по-скъпите, от евтините само болки в корема и газове, от телешките също.

казано от WhiteWalker на 24.08.14, 15:08:

Тоя телешки протеин от какво се прави? Съмнявам се да е от чисто телешко месо

Много ясно че е от някакви обирани кокаляци или пред разваляне ,но важното е крайният резлтат,профила на протеина.То и сурватката да не мислите,че е от най-хубавите и подбрани млека :D Това е то от нищо нещо да правиш,кажи речи от опадъци -пари ;)

25.08.14
10:11

Абе суроватката поне се прави от мляко, а телешкият протеин се прави от желатин и колаген, извличани от кравешки кокали и хрущяли (мислете си за телешки кренвирши все едно :D )

25.08.14
11:36

Аз лично съм опитвал на Bulk Powders и телешкия и обикновения, не успях да открия някаква съществена разлика. Поиграх си малко относно цените, скоро мисля да изработя и подобна таблица и за белтъка от истинските храни (месо, яйца). От таблицата се вижда, че като цена са 1:1, дал съм цените за овкусените протеини, тъй като повечето хора такива употребяват, аз пия неовкусен заради по-ниската цена.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1