PRIMAFORCE или BULK POWDERS Acetyl-L-Carnitine

Здравейте,
преди време използвах продуктите на PRIMAFORCE които наистина работят.

Сега закупих BULK POWDERS Acetyl-L-Carnitine имате ли впечатления относно този продукт на пръв поглед е това което пише но :-)

PRIMAFORCE все още ли се прозивеждат в щатите ?

Благодаря предварително.

Благодаря много.
Тоест да разбирам, че и техния не е лош.

Направи ми впечателние че на протеина им (телешкия) не пише нищо за съдържание на креатин и пуснах запитване към производителя това е кофти при положение, че всички знаем че телешкия протеин съдържа креатин в голямо количество.

Телешкият им протеин е чист протеин без добавени работи. И е един от най-добрите поне за мен. Относно ацетила - и на двете марки е добър, но според мен този на PrimaForce си остава по-добрият.

24.08.14
21:35

И двете марки залагат на качеството, който и да вземеш няма да сбъркаш.

Крайно съм разочарован от Бълк Паудърс. Не бих повторил никога повече ;)
Телешкия им протеин дори не се доближава до действителността, нито на консистенция, нито на вкус, нито и откъм ефект.

казано от Стоил Антониев на 21.12.14, 12:34:

Крайно съм разочарован от Бълк Паудърс. Не бих повторил никога повече ;)
Телешкия им протеин дори не се доближава до действителността, нито на консистенция, нито на вкус, нито и откъм ефект.

Колко дози си изпил?

21.12.14
13:19

Как се усеща ефекта от протеин на прах :). Аз лично каквито и да съм пробвал нищо не забелязвам.

Мила

21.12.14
13:27

Как пък се усеща ефект от АЛКАР, особено при добро хранене и тренировки.
П.П. Иначе ползвам този на Прайма.

Мнението беше редактирано от Мила на 21.12.14 13:29.

23.12.14
18:29

Аз най-добри резултати от л-карнитин съм имал от този “triple strenght”,който е 3000мг на now foods :) Въпреки,че не е ацетил,определено работи !

30.12.14
11:53

И двата съм ги ползвал и не открих никаква разлика като ефект. Обаче на Бълк е по на оферта, ако се взима голямата разфасовка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1