КРЕАТИН,АМИНО И СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН???

08.12.05
19:42

Здравейте,искам да попитам добра ли е комбинацията:КРЕАТИН,АМИНО И СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН(В ПЕРИОД ЗА МАСА).
мога ли да очаквам добри резултати?

EA

08.12.05
19:49

ем да - тва е класическата комбинация за маса ако имаш още пари добавки и млечно яичен протеин - за преди лягане

08.12.05
20:25

с тая суроватка може да вкараш и декстроза за след тренировка

10.12.05
00:11

видях тая тема аз имах същият въпрос и понеже не искам да я пуснам на ново ще задам тука конкретно кво ме интерисува

Амино 2700 - Универвал
Pure Whey (Нз дали точно така се пишеше)- Нутрим
Креатин
съм взел как точно да ги комбинирам,може ли да меся Pure Whey с Про Голд 90 и как точно ?!

12.12.05
02:55

Искам да попитам добре ли е креатина да се консумира заедно с протеина в едно миксерче наведнъж?Защото като пия креатин отделно не ми понася,пък и така ми е по удобно?

12.12.05
12:11

[quote author=“Oblivion_”]Искам да попитам добре ли е креатина да се консумира заедно с протеина в едно миксерче наведнъж?Защото като пия креатин отделно не ми понася,пък и така ми е по удобно?

.:Eми аз креатина си го приемам с протеина на веднъж:.

12.12.05
14:39

ми да няма проблем да ги приемаш така

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1