Протеин - колко всъщност плащаме?

25.08.14
11:51

Реших да си поиграя малко, ако някой има желание може да се включи, мисля че от таблицата се разбира идеята - сравняване цените на различните видове протеини на пазара като се взима под внимание % съдържание. Аз пия от продуктите на Bulk Powders и направих малко сравнение на това, което предлагат. Цените са от сайта им за овкусените варианти, тъй като повечето хора пият овкусен протеин, аз лично пия неовкусен заради по-ниската цена. Сега, който иска да се включи може да направи за другите фирми или за това, което се предлага по българските магазини за хранителни добавки (е ще се види и надценката... нали как -40% намаление всъщност е увеличение...)

Като имам време ще се позанимавам и за белтъка в храните (яйца, месо)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Qgi8t8-XjSAFDmes4ekGQOtyVUJsDN1fHe-B5DkmGzc/edit?usp=sharing

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 25.08.14 12:07.

25.08.14
12:00

Сега остава да се провери и колко етикетите отговарят на истината.

25.08.14
12:13

Определено Бълк е една от най-читавите марки в момента на пазара. От години ги поръчвам и всички са доволни. Забележки единствено към доставката имам. Изключително коректни са от към подръжка. Цената може да падне още с някоя друга хитринка :)

Силно препоръчвам ! ! !

25.08.14
13:02

Вие по принцип само от чужди/ европейски сайтове ли пазарувате? Гледам някакви европейски сайтове за хранителни добавки, виждам цената в евро и ми се струва евтино. После като ги обърна в лева + доставката, то цената ми излиза горе/ долу (дори понякога и по- голяма) от тази в БГ.
Някакси само продукти като различните видове креатин и аминокиселини ми се виждат на далавера ако се купуват от чужбина.
Ще дадете ли някакви линкове от къде черпите информация, че явно аз все на някакви сайтове с надценки попадам.

Поздрави за добрата инициатива, защото наистина си е голяма занимавка. Иначе и аз не съм попадал на сайтове, в които нещата излизат много на далавера, особено сега както цените в България са доста по-поносими от преди, има си онлайн магазини, в които наистина може да се пазарува сравнително изгодно, наскоро попаднах на един такъв и останах приятно изненадан от цените, но може би не е коректно да поствам линк тук.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1