07.12.05
23:04
Напоследак се появиха болки в ставите при лактите(имало е моменти в който 2те раце са ми се схващали от болка :( ),нз от какво дали защото не загрявам добре или просто заради канацката борба.Ако някой ми препоръча нещо за мазане ще съм му благодарен.
Можеш да използваш REPARIL поне на мен само то от мазилата ми помогна, но би ти помогнало само ако е повърхностна няква болката, а за по голяма сигурност медицински ластик можеш да си вземеш.
edit:Преди да пускаш излишни теми погледни старите там има същите въпроси!
fastum gel - това е което мога аз да ти препоръчам :wink: аз съм се мазал с това и имаше ефект.
Всички мазила са само обезболяващи и не можеш а разчиташ на тях за лечение. Ако е нещо моментно можеш да използваш ДИКЛАК, в който доклофенака е 5 % и е по-добър от Фастум, който мисля, че е 2 %-ов. Но ако е нещо по-сериозно, говори с лекар и задължително не прави никакви упр., при които те заболява. Спираш канадската и пиеш глюкозамин, рибено масло, а в залата загряваш всеки път поне 5-10 мин. и всички рискови упражнения ги правиш в пирамида като появи ли се болка дори слаба - спираш.
08.12.05
12:59
Pronator teres Syndrom
Мисля че може да е от канадската. В училище ей так кто сме се хващали на принципа “предизвиквам те” след това обикновено ни болят лактите и китките.
ами ако играете канадска в даскало разгряваи малко китките лактите и рамото все пак се напрягат :wink:
загряваи повече преди да започнеш тренировката и саответно разкарши и рачичките преди да почнеш канадска защото може да станат контузии
11.12.05
20:11
И аз съм ползвал Reparil и наистина ще ти помогне ако не е нещо по сериозно...
ПО ЗДРАВИ
А, за канадската в училище се сетих още нещо - чиновете са твърди и прави. Подлагай си нещо под лакътя, че напрежението там еогромно. От това боли лакът
15.12.05
11:37
и аз сам ползвал fastum gel помага ще почустваш студ и веднага ще те облекчи