Азотен бустер

23.08.14
21:38

Здравейте казвам се Иван и съм на 17 години. Висок съм 1.92 и тежа 96 килограма. Та проблема ми е че нямам никаква сила за размерите си. Тренирам от 5 месеца. Въпросът ми е дали ще е добре да си взема продукт като н.о хплоде на БСН и дали ще ми помогне или ще ми навреди.

казано от Ivan Stoev на 23.08.14, 21:38:

Здравейте казвам се Иван и съм на 17 години. Висок съм 1.92 и тежа 96 килограма. Та проблема ми е че нямам никаква сила за размерите си. Тренирам от 5 месеца. Въпросът ми е дали ще е добре да си взема продукт като н.о хплоде на БСН и дали ще ми помогне или ще ми навреди.

Не е препоръчително да ползваш бустери на тези години,проблема ти може да идва от хранене,грешен подход в тренировките,не достатъчно възстановяване и т.н.
ПП Аз ползвах НОЕКС и кой знае какъв приток на сила не усетих,по-скоро ме зареждаше с голяма енергия....

казано от Ivan Stoev на 23.08.14, 21:38:

Купи си креатин и кофеин.

24.08.14
21:27

Креатин ти трябва

25.08.14
00:29

мисля да си взема протеин креатин и амино какво мислите ?

25.08.14
14:13

Креатин, протеин и амино си е класическа комбинация. Но за тия 5 месеца стаж, дали имаш нужда от някои от тези добавки.
Кажи как тренираш и как се храниш. Правиш ли базовите упражнения (дали ги правиш правилно) те са в основата за развитието на силата. Храненето, ако си на някакъв голям дефицит с храната, то просто няма как да увеличаваш силата.

25.08.14
23:42

Всяко упражнение го правя на ниво незавимо дали е базово + се храня доста добре с доста месо и яйца

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1