Стак за понижаване на мазнини

26.08.14
20:45

Здравейте колеги !
Аз малко късно се сещам за чистене, но що пък не ... малко релеф никога не е излишен :)
Искам вашето мнение за моя суплементен план, лично мое творение, който ще следвам 2 месеца.
Ето го и него:
Всички продукти стигат за 2 месеца.

1. Assault New formula
2. Xtend New formula
3. Animal Cuts
4. Now Adam
5. Now Omega 3
6. ZMA ( Като тук излиза 2рият ми въпрос - към каква марка да се насоча .. ON ? )

Третият въпрос ми е свързан отново със ZMA-то - Удачно ли е да го комбинирам с витамините Adam на Now, при положение, че в тях имаме съдържание на Калций, който, доколкото знам, е противопоказен за ZMA-то, като намаля усвояването на цинка ?

Поздрави !

Сигурен ли си, че е добра идея да приемаш в един и същ период предтренировъчен стимулант и термогенен фет-бърнър? Че и за 2 месеца... Предлагам ти да замениш ZMA с цинк и магнезий в подходящи форми от отделни суплементи (цинк монометионин и магнезиев цитрат, например). Комбинацията с мултивитаминния продукт не е невъзможна - най-малкото можеш да разделиш във времето приема на Adam и този на цинк. Дръж цинка по-далеч и от храни, които са богати на фибри. Калций съдържа и храната ти, така че реално нямаш начин да го избегнеш напълно (не се и налага).

26.08.14
21:12

Ами не съм много сигурен .. Ти как мислиш ? Какви ще са евентуалните проблеми ? През какъв времеви период трябва да приемам цинка от витамините ?

Стимуланти на нервната система - от там е възможно да дойдат проблемите.
Твърде високи дози за твърде дълго време - така мисля аз.
Съответно можеш да прецениш какви биха могли да бъдат.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.08.14 22:26.

27.08.14
01:08

Ок, ако премахнем бустера, какво мога да добавя още ? Като например глутамин, креатин без водна задръжка и др. суплементи, които биха подобрили стакът ?
П.П. Благодаря ти за бързите отговори !

Един читав креатин монохидрат ще свърши добра работа.
Глутаминът ще бъде по-скоро неефективен разход.

27.08.14
11:31

Етил естера или Кре алкалина няма ли да бъдат по-добро решение от монохидрата ? Не съм доволен от монохидрата .. имам малко предубеждения към него. А какво ще кажеш за гуараната ?

Мнението беше редактирано от NoMercy313 на 27.08.14 11:32.

Етил-естерът и кре-алкалинът няма да ти донесат нещо повече от монохидрата. Не знам какъв монохидрат си пил, но от качествен продукт е изключително малко вероятно да имаш забележки. Защо ти трябва гуараната?

27.08.14
12:04

Мисля, че имам нужда от някакъв енергитик, все пак НВД-то ще ми пречи, от гледна точка на енергията, за направата на една качествена и тежка тренировка (тъй като не съм голям привърженик на кардиото), а и отделно, уж се твърди, че забързва метаболизма.

Мнението беше редактирано от NoMercy313 на 27.08.14 15:30.

Animal Cuts какво съдържа? :)

27.08.14
13:36

казано от NoMercy313 на 27.08.14, 12:04:

Мисля, че имам нужда от някакъв енергитик, все пак НВД-то ще пречи, от гледна точка на енергията, за направата на една качествена и тежка тренировка (тъй като не съм голям привърженик на кардиото), а и отделно, уж се твърди, че забързва метаболизма.

Имаш нужда от енергетик, защото не ти достига енергия, или защото си чул че НВД-то пречи? Според мен, ако си балансираш хранителния режим, не би трябвало да има драми с енергията. Отделно от това, щом не си привърженик на кардиото, смисъла да пиеш фет бърнери е никакъв. Аеробната тренировка, е също толкова важна колкото и анаеробната, и ако смяташ да си я спестиш, то въобще къде си тръгнал. Метаболизма можеш да мобилизираш трайно, най-вече с интензивна тренировка, ако разчиташ на стимуланти, ефект е твърде вероятно да не видиш, отделно ще ти се отразят зле на нервната система и на щитовидната жлеза.

27.08.14
15:33

“НВД-то ми пречи” - това бяха моите думи .. не съм казал, че съм чувал, че пречи, а че ми пречи. Не съм привърженик на кардиото, но не съм казал, че ще го изключа напълно - след 4 дни плътни тежки тренировки следват два кардио дни (плуване), след което имам един ден почивка, и повтарям сплита. През другото време не правя кардио. Този сплит ми е тежък и затова мислех да добавя бустера, но щом ще дойде в множко, го изключвам, поради това мислех да включа гуараната, но Кольо е прав, просто се чудех дали ще ми бъде достатъчен само Анимала. Засега супл. план изглежда така :

1. Animal Cuts
2. Now Omega 3
3. Цинк монометионин
4. Магнезий
5. Now Adam
6. Xtend Nеw
7. Креатин
За креатина ще помоля за съвем откъм марката (говорим за кре алкалин, търся качество .. EFX ? ).
Поздрави !

Мнението беше редактирано от NoMercy313 на 27.08.14 15:35.

Ако режимът ти тежи, основните ти приоритети трябва да бъдат:
- максимална оптимизация на храненето - не знам какъв енергиен дефицит си заложил в храната, но можеш леко да го намалиш (от 20 на 15%, например). По-малко агресивният енергиен дефицит ще създаде възможност за по-добро възстановяване.
- максимална оптимизация на стресовите фактори и особено на количеството сън - опитай да намериш начин да спиш повече, както и да организираш ежедневието си в посока намаляване източниците на стрес.

При подобни условия приемането на високи дози стимуланти на нервната система носи по-скоро негативи, от колкото някакво подобрение в ефективността на режима. Те допълнително натоварват нервната система и намаляват възможностите й за адаптация в и без това стресиращата обстановка на един такъв режим. Затова и не харесах идеята за азотния продукт в стака. Animal Cuts има достатъчно стабилен енергетичен комплекс, дори само той може да ти дойде силничък (зависи от личния ти толеранс). Специално по отношение на суплементацията, вместо към алтернативни стимуланти, бих те насочил към групата на билките-адаптогени. Абсолютният ми фаворит е Rhodiola rosea (има чудесен материал за тази билка в сайта). Може да огледаш също Ashwagandha, Eleuthero и Panax ginseng.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.08.14 16:11.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1