27.08.14
07:40
Здравейте, по американските сайтове съм забелязал, че доста се коментира това, че суроватъчния изолат води до оплешивяване и немалко хора твърдят, че наистина косата им пада пвоече докато го употребяват (може и да е внушение, защото само един доктор го е твърдял това и хората са се панирали). Странното е, че твърди,ч е само изолата има такъв ефект, което ми се струва странно и з лично съм скептично настроен, но какви са вашите отзиви. Според мен е възможно само и единствено от изкуствените подсладители, които слагат. Ако някой има наблюдения моля да каже.
27.08.14
13:41
Човееек.. имаш акаунт от 10 години и това е първото нещо което питаш е така..
Подсладителите са еднакви и изолат да е, и концентрат..
27.08.14
15:39
казано от forza inter на 27.08.14, 07:40:
Здравейте, по американските сайтове съм забелязал, че доста се коментира това, че суроватъчния изолат води до оплешивяване и немалко хора твърдят, че наистина косата им пада пвоече докато го употребяват (може и да е внушение, защото само един доктор го е твърдял това и хората са се панирали). Странното е, че твърди,ч е само изолата има такъв ефект, което ми се струва странно и з лично съм скептично настроен, но какви са вашите отзиви. Според мен е възможно само и единствено от изкуствените подсладители, които слагат. Ако някой има наблюдения моля да каже.
Аха, един доктор - Лари Шапиро. Но не е правил изследване, а допитване, на основата на което е стигнал до извода, че евтините суроватъчни протеини уверждат косъма защото много ти се вдига тестостерона; но ако си вземеш от неговия, специлано обогатен с витамини суроватъчен изолат, ще ти поникне козина навсякъде.
Мнението беше редактирано от Solomon Kane на 27.08.14 15:39.
27.08.14
16:01
Благодаря за отговора, и аз не вярвах много при положение, че протеина е мноог важен за косата, но все пак ми беше интересно, защото тази тема много се дискутира в някои американски форуми.