В търсене на килограми ..

Темата е заключена.

Здравейте!
Казвам се Радослав Димитров от Варна и от доста време следя форума и мога да кажа,че много много ми е помогнал в мойте начинания.Реших да си направя и аз един дневник ,да си следя прогреса/дегреса :D

Та малко за мен.183 см съм висок,72 кг ,на 22 години от Варна.Студент последна година в ТУ.
Стаж в залата бая , а и извън нея(лостове,домашно трениране с тежести)
При повечето хора може би свалянето на килограми е мъка,но при мен точно обратното.Абсолютен ектоморф за жалост.Нещо ужасно е да не можеш да приемеш необходимите ти калории за деня.Буквално ми е нужно да се тъпча,за да го постигна и пак трудно успявам.
Почитател съм на тежките тренировки(понякога и обемни).Целта е ясна и непроменима - мускулна маса.Чиста ,мръсна все тая,аз и без това не се омазнявам,каквито и боклуци да ям.

Ето ги и днешните ми напъни в залата:

Тренировка - ръце

Ръце
Супер серии от
1.Лег с тесен хват с щанга – (15-12-10-8) 30кг,50кг,60кг,60кг
2.Бицепсово сгъване с права щанга – (15-12-10-8) 15кг,20кг,25кг,25кг
Супер серии от
3.Френско – 10-8-6 (с 25 кг)
4.Сгъване с дъмбели от седеж – 10-8-6 (с 12,5 кг на ръка)
Супер серии от
5.Натискане на горен скрипец – 10-8-6( с 30 кг)
6.Чуково сгъване с дъмбели – 10-8-6 (с 7,5 кг на ръка)

Допълнителни слова:След тази тренировка едвам си сгъвах предмишниците,което е показател,че или съм се престарал,или съм се напомпил оптимално.Дано да е второто.

А ето и храната с която се наказвах днес,а и продължавам за жалост..
Ставане малко късно ,в 11:00

11:00 доза протеинова матрица около 30 гр Muscletech
12:30 5 яйца размер Л на тиган с 1 пакетче масло 75 гр
14:30 1 банан (средно голям)
16:30 доза протеинова матрица около 30 гр Muscletech
16:45 1 банан (средно голям)
18:00 около (300 гр телешка кайма+250 гр свинска кайма,2 домата) на тиган с малко олио
21:30 около 250 гр тортено руло
22:20 доза протеинова матрица около 30 гр Muscletech

По мои изчисления имам нужда от около 150 гр белтък и 3600 калории общо за да качвам.С белтъка се справих като гледам,но за другото не съм сигурен.
Още не съм изял каймата,но предстои тази вечер.Просто ще се натъпча както обикновено и ще си легна с подут и тежък корем..

Това е за днес,утре ще споделя и “спортните си постижения” :D

Темата беше редактирана от Радослав Димитров на 28.08.14 00:26.

Защо се налага да приемаш три дози протеин на прах дневно?
Защо се храниш 9 (словом - девет!) пъти на ден?
Защо храната ти е балансирана така?

казано от Радослав Димитров на 27.08.14, 22:28:

...аз и без това не се омазнявам, каквито и боклуци да ям.

Мускулна маса се качва с боклучава храна - правилно ли те разбирам?

Още не съм изял каймата,но предстои тази вечер.Просто ще се натъпча както обикновено и ще си легна с подут и тежък корем..

Имаш едно единствено нормално хранене преди това... естествено, че сега трабва да се натъпчеш като гъска за угояване и да ти е тежко на корема...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.08.14 07:39.

28.08.14
11:43

Нека помогна до някъде. По мои изчисления трябва да приемаш по 2800 калории, добавяш 300, за да си в калориен излишък и приемаш 3100.
От протеини си набяваш 930kcal, от въглехидрати 1550kcal, от мазнини 620kcal.
Сметките ги направих по тази формула:

Чрез формулата на Харис-Бенедикт:
За мъже - RMR = 66 + (13,7 х тегло в кг.) + (5 х височина в см.) - (6,8 х възраст в години)

28.08.14
22:12

Това е за днес,утре ще споделя и “спортните си постижения” :D

Да. Ще споделиш ли и спортните си постижения? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1