Never back down :) BEAST MODE in action :D

Темата е заключена.
Прескочи до:

14.08.14
11:25

Честит рожден ден (sun)

Благодаря на всички за хубавите пожелание и затова, че ме уважихте :)) Нека всички прекрасни пожелания да ви се върнат двойно!
Вече стана точно 1 година и 1 ден, откакто съм част от това общество и много се радвам,че се запознах с хора като вас :)

Днес в залата бяхме 3ма рожденици и трениращите доста се облажиха с бонбони ама какво да се прави :Д хаха Тренирах рамо и си направих хип тръст-а с щанга, тъй като тази седмица пропускам едната тренировка за крака - нов рекорд 6-тица на 90 кг и мога още.. следващият път ще пробвам с 100 (devil)

14.08.14
12:05

Честит Рожден Ден! Жива и здрава! (party)

14.08.14
12:17

Честит Рожден Ден :)

14.08.14
12:27

Жива и здрава и все така корава ! (party)
Да си винаги обичана, и да не спират да те правят щастлива ! (cake)

14.08.14
13:53

Честит рожден ден! Най-вече жива и ЗДРАВА, много щастлива, вдъхновена и все така вдъховяваща (F)

14.08.14
15:20

Честит рожден ден :)

14.08.14
15:36

Честит рожден ден и от мен :)

Честит рожден ден !!! :)

14.08.14
17:10

Честит рожден ден!

Ади , Честит Рожден ден! Нека си здрава , щастлива , МНОГО обичана , нека късметът ти е попътен вятър и успеха непременен!
Искрено ти пожелавам да постигнеш всичките си цели , да просперираш и да ни радваш с постовете си (F)

Привет от Варна :)

Много е готино, с половинката обикаляме напред-назад, тренирам всеки ден (някои дни даже двуразово:Д), общо взето гледам да съчетавам полезното с приятното :)  Днес направих тренировка с Десо в  Макс фитнес и останах доста доволна, допаднахме си ;)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 18.08.14 20:16.

18.08.14
22:30

Ама сте и вие едни туристи... къпете се в морето бе, кво киснете в тези хлорни вани. Басейни си имате и в София.

След като предният ден е валял дъжд цял ден-логично няма как да става за плаж:)

19.08.14
08:35

казано от Графиня фон Дачева на 18.08.14, 20:15:

Привет от Варна :)

Много е готино, с половинката обикаляме напред-назад, тренирам всеки ден (някои дни даже двуразово:Д), общо взето гледам да съчетавам полезното с приятното :)  Днес направих тренировка с Десо в  Макс фитнес и останах доста доволна, допаднахме си ;)

Ти не си ли по някаква програма :D Като е понякога двуразово какво правиш втората тренировка :D Интересно ми е, защото и на мен ми се е ходело два пъти, но гледам да си карам по програмата, а и казват, че и може да претренираш по този начин ...

По програма съм :) Но програмата ми не е строго фиксирана. Претренирането е доста дълга и обхватна тема. Не знам  защо повечето хора си мислят,че като вдигнат дъмбела 10 пъти има опасност да претренират.. далеч не е толкова лесно особено като знам как тренират 80% от хората по залите:)  Карам си по график, а втората ми тренировка е или кардио + корем, или някакъв кросфит комплекс в залата, или мускулна група, която ми изостава.  Важно е да си усещаш тялото - кога чувстваш умора и не си се възстановил добре и да не се изсилваш прекалено в тези моменти.

Починах 3-4 дена от фитнеса по настояване на моя инструктор (той ми каза 1 седмица, ама сърце юнашко не трае :Д) И днес си направих тренировката за гърди  и бицепс в нас - 2-та вида лежанки, лицеви с акцент гръден мускул и флайс, 2 упражнения за бицепс. Доволна тренировка беше. Онзи ден пък тичах 4 км на наклон, абе демек не може да се каже,че си починах особено ;Д От понеделник се връщам в залата като 1 седмица ще тренирам с друг инструктор - Росен (тъй като моя инструктор си идва чак другата седмица) и смятам,че ще бъде много интересно и разнообразно:) Определено може да се научи много от него.  Храната гледам да е малко нисковъглехидратна тези дни, тъй като на морето не съм се ограничавала и съм яла каквото ми се яде - тоест хапнах си 2 катми, 1 пица- заради изгубен бас и май това беше общо взето. Преобладаваха миди, риби и салата. От 1ви септември почвам нов хранителен режим с цел качване на максимално чисто мускулна маса - 3-4 кг за 5 месеца по план, пък ще видим как ще тръгне. Затова по-свободно до тогава,че после минавам в пълна бойна готовност и режимност :)  Поздрави и много усмивки през уикенда :))

И така, от днес започвам отново стабилно и стриктно с тренировките и храненето :) Първа тренировка с Росен днес - адски съм доволна, всичко е изпипано до най-малък детайл... не съм виждала човек, който да работи с толкова чиста техника, всяко едно движение е точно премерено.. абе просто нямам думи! Не,че не съм доволна от моя инструктор - супер си е, но все пак Росен е с доста по-голям опит в тази област и определено мисля да извлека максимума от тези тренировки тази седмица, докато моя инструктор е все още на морето:)

Тренировката беше гръб + трицепс

4 упражнения за гръб, като наблегнахме на доизчистване на техника, но кг си бяха добри; 3 упражнения за трицепс.

Храната:

Закуска протеинов шейк + глутамин,креатин,цитрулин малат и бета аланин, 2гр КЛА
Тренировка, БЦАА
Следтренировъчно 150гр пъстърва + 4 натурални оризовки, 1 краставица с хим.сол и яб.оцет - 3гр омега 3
Следобедно 3 малки кюфтета от телешка кайма, направени на скара (без мазнина) , половин краставица
Вечеря 150гр пуешки бут на фурна + 1 краставица с ябълков оцет, хим.сол и 1 ч.л зехтин  - 3гр омега 3 Едит: добавям и 100гр (готов) пълнозърнест ориз, утре - legs day :)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 25.08.14 18:52.

Днес тренировка за крака с Росен - супер тренировка беше, много съм доволна ! После и корем :)

Храната:

З: протеинов шейк с всичките му екстри
О: 150гр пъстърва + 150гр печени картофи, половин краставица и 1/4 авокадо
М: 150гр пуешко + 1/4 авокадо
В: 150гр пуешко + 100гр варен картоф без мазнина на новия ми мултикукър на Делимано :)) + салата домати,краставици, малко лук, ябълков оцет, хим.сол и ч.л зехтин

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 26.08.14 19:42.

Тренировка днес - Гърди + бицепс с Росен

10 мин загрявка на максим.наклон на пътеката с промяна на скоростта (това е преди всяка трен от тази седмица занапред, но чак сега се сетих да го напиша :Д)

Храна

З: протеинов шейк с всичките му екстри :Д
О: 160гр пъстърва + 140гр варени червени картофи без мазнина, 1/4 авокадо, половин краставица
М: 150гр пъстърва + 2 оризовки, намазани с 1/4 авокадо
В: 180гр пуешко с гъби и лук на фурна, без мазнина + салата домат,краставица и лук, 1 чл зехтин, яб. оцет и хим.сол

Ако огладнея след това - 1-2 яйца :)

Тренировка днес - рамо + прасец

10 мин загрявка на максим.наклон на пътеката с промяна на скоростта

Храна

З: протеинов шейк с всичките му екстри :Д
О: 150гр пъстърва + 50гр варени ориз на новата ми машинка :Д баз мазнина, с малко тиквички и гъбки + коричката на хляб от хмел с маслини, намазан с 1/4 авокадо
М: 150гр пуешко + 1 краставица с хим.сол
В: 150гр пуешко с гъби и лук на фурна, без мазнина + салата домат,краставица и лук, 1 чл зехтин, яб. оцет и хим.сол

Размисли :   Днес си правих кръвни изследвания - пълна кръвна картина + хормони и туморни маркери - всичко е наред, даже си сравних изследванията с тези отпреди 2 години и открих,че в момента доста от показателите ми са по-добри (вкл. и холестеролът, така че - деца, ЯЖТЕ ЖЪЛТЪЦИ ! Не се умира !)

Друго наблюдение - някои стари дрехи вече ги опъвам в бицепса,раменете и гърба - чувствам се странно, но ми харесва (devil) Определено има напредък в горната част, има още доста работа, но нещата стават с постоянство и желание :) Имам още да качвам горе, но цяла зима е пред мен :) 

Малко нов снимков материал - коремът ми е  по-добре отколкото очаквах при положение,че тъпча въглехидрати кажи-речи всеки ден ..

А  и още нещо - взех си тахан от бадеми - утре сутринта ще го опитам и ще споделя мнение :Д Усещам,че ще е нещо божествено (поне се надявам)

Усмихнат ден :)

28.08.14
14:03

Ще отвориш кутията на Пандора, Ади. С бадемовия тахан шега не бива!

П.с - Браво за прогреса :)

От къде го купи този бадемов тахан ?
Едит: Интересува ме само ако е вкусен :)

Мнението беше редактирано от Момчил Ганев на 28.08.14 14:13.

казано от Момчил Ганев на 28.08.14, 14:13:

От къде го купи този бадемов тахан ?
Едит: Интересува ме само ако е вкусен :)

Ами ще ти кажа утре значи, след като го опитам хаха :) Доста трудно се намира попринцип.. поне аз трудно го издирих

Тренировка днес - гръб + гърди

10 мин загрявка на максим.наклон на пътеката с промяна на скоростта

Тъй като ми беше втора тренировка за гръб тази седмица (наблягаме на изчистването на техниката), беше по-лека (първата беше по-силова) - 3-4 упражнения, и накрая завърших  с 3-4 силови серии на лежанката.

Днес ми беше последната тренировка с Росен, от другата седмица съм си с моя инструктор. Научих адски много неща от него - не съм виждала човек, който да изпълнява по-чисто откъм техника упражненията, а наистина не съм виждала малко хора, които се занимават професионално.. просто съм възхитена във всяко едно отношение, а и така умее да обеснява,че просто няма КАК да не го схванеш ! Определено беше една ползотворна седмица, радвам се, че попаднах точно в този фитнес при точно тези хора :)

Храна

З: протеинов шейк с всичките му екстри :Д + 1 ч.л бадемов тахан  - Е, няма такова нещо ! Това е най-вкусният тахан, който съм яла !!! Добре, че е доста скъп, та да успявам да си наложа да ям само по 1 лъжичка ... иначе да съм изяла целия буркан за един ден :) За Момчил, който ме попита вчера - аз живея в Бояна и тук имаме един магазин Оптима - там го продават, но виж в нета, 100% има сайт, от който да си го поръчаш.
О: 150гр пуешко + хляб с хмел без мая, намазан с авокадо
М: не знам дали ще има, ще излизам..
В: 150гр пилешко филе на фурна с гъбки, без мазнина + салата домат,краставица и лук, 1 чл зехтин, яб. оцет и хим.сол

П.С и доколкото можах сама да се снимам :Д Но определено има напредък в гърба :)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 29.08.14 12:46.

Днес си намерих една прекрасна отсечка близо до нас, в Бояна - на сянка, води се май летен театър или нещо подобно (точно до кметството), има стълби, алея с пейки и нямаше жива душа сутринта (освен един старец на една бесетка, който не спря да подрежда вестници 30 минути), та - перфектното място за спринтове и стълби (малко настилката е кофти ама става). Така че направих 3 рунда от 10 пъти качване и слизане на стълбите - 18 стъпала са, преброих ги :Д веднага след това - 5 спринта, като връщането до начална точка е с бързо ходене. Така на око като гледам отсечката е някъде 50-60 метра. След това отново стълби, спринтове и така общо 3 пъти. Преди това  загрях с крос докато стигна до мястото.
След това се прибрах в нас и направих 3 серии от 20 коремни преси на римско столче с 5кг диск зад глава; 3 серии от 12 наведа (на страна) с пудовка 12кг; 3 серии крънч преси на римското столче с диск 5кг - по 25 повторения; и на гладиатора, който имаме у нас - бедрено разгъване 5 серии по 10 повторения със задържане в горна точка - тежеста не знам колко е, но беше на предпоследната плочка :) После душче и след това обяда. Мястото определено ми хареса и мисля всяка събота и неделя да правя това нещо, което отнема г-д около 45 минути,ако се прави с много малки почивки

Храната днес  - по план днес е нисковъглехидратен ден, както и утре, вчера зареждах

З: протеинов шейк с всичките му екстри + 1 ч.л. бадемов тахан

<3

О: 170гр пуешко + половинката на една половинка от авокадо :Д + салата от половин домат и 1 малка краставица с 1 ч.л зехтин, яб.оцет и хим.сол
В: 170гр пилешко + салата (същата) и пак половинка на половинката авокадо :Д

Днес няма да успея да си направя храненето като хората, защото съм на рожден ден довечера и трябва да излезна 5 и 30 от нас... така че за междинно време няма да има (обядвах в 1 и нещо). Може да си взема един шейк за там, но като си представя как странно ще ме гледат всички... май няма да го взимам ахах. Там едва ли ще ям.. но пък със сигурност ще пия.. една от най-добрите ми приятелки празнува днес и с нея имаме доста алкохолно минало заедно :Д Просто е неизбежно..

П.С пристигнаха ми и фитилите :Д Неочаквано.. точно влизах да се къпя и бам - на вратата се звъни, аз - гола, изобщо не очаквах да ми доставят пратката в събота.. добре,че баща ми си беше у нас и отвори да я вземе :Д

Едит: добавям и 1 парче торта - не бях яла от доста време, домашна торта с плодове-  беше адски вкусна :)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 31.08.14 13:16.

Тренировката днес - гърди + гръб  и корем

10 мин пътека на максимален наклон с промяна на скоростта

1)хоризонтален лег на смит машина - 1 загряваща серия, 12х25кг, 10х30кг, 8х40, 8х45, 6х50
2)повдигане на щанга от полулег - 1 загряваща, 12х25кг, 10х30кг,10х30кг, 8х30кг
3)дърпане на скрипец, широк хват,пред гърди  - 12х26кг, 10х36кг, 8х43кг, 6х50кг,6х50кг - откакто го правя с фитили, силата ми се увеличи доста :) Добре,че беше Росен да ме накара да пробвам..
4)мечка на скрипец с В-образна ръкохватка - 12х27кг, 12х36кг, 10х47кг, 8х52, 8х52кг
5)гребане с щанга - 12х20кг, 10х25кг, 10х30кг, 8х35кг

Корем

3 рунда от:
повдигане на краката от вис 12-15 повторения, последната серия до отказ
крънч преси на машина 15 повторения @36кг
ротации ляво-дясно с 10кг диск 10 повторения (на страна) общо 20

Храна:

Закуска: телешки протеин + екстрите и 1 ч.л бадемов тахан
Тренировка
БЦАА
Обяд: 120гр пилешко филе + 6 оризовки, намазани с авокадо
Междинно: 120гр пил.филе  + 3 оризовки + една краставица с хималайска сол
Вечеря: 150гр свински котлет без мазнина +  салата от домат,краставица, 1 чл зехтин, яб.оцет, хим.сол
Следвечерно тука ще се опитам пак да ям - 120 гр месо или друг източник на белтък като яйца.. ще видя.. още ми е трудно да се храня по толкова много пъти на ден..ама ще трябва..

01.09.14
16:50

Започваш режим на качване, или така ми се струва? :)

Дам.. правилно си ме надушила :)

Тренировката днес беше крака

10 мин разгрявка на пътеката, максимален наклон, с промяна на скоростта

1)разгъване на машина - 15х40, 12х80, 10х100, 10х120, 10х140 и после доизпомпване на 50 до отказ - на тази машина тежестите не са кг, а lbs
2) клек с щанга зад врат, до долу- 12х40кг, 12х45кг, 10х50кг, 10х50кг,
3) лег преса  12х80кг, 12х90кг, 12х100кг, 12х100кг, - кг са добавени дискове
4) бедрено сгъване  - 12х36кг, 12х36кг, 12х36кг, 12х36г
5) напади, статични, 20кг лост  4 серии по 12 на крак
6) хип тръст с щанга 15х60кг, 15х70кг, 12х80кг, 10х90кг

Храната:

Закуска - телешки протеин + екстри и  1 чл тахан
ТРЕН,БЦАА
след трен - 20гр Carbo gain, 5гр креатин
30 мин след това - телешки протеин
Обяд - 120гр пилешко филе + 150гр варен картоф, задушен карфиол и броколи (пред разпад - малко ги преварих ама ще си ги ям..)
Междинно - 120гр св.бонфиле + ПРЕзадушен карфиол и броколи (оф, още ли не са свършили) с черен пипер
Вечеря -  като междинното
След вечеря -

http://broscience.co/horrible-deadlifts-crossfit-games/

Как може този опит да се зачита ?! От 2:28 нататък..

П.С Двата ми котлета и бонфилето (под тях) се получиха невероятни - адски вкусни, крехки и сочни!! Тази машинка (delimano multicooker) прави всичко супер вкусно и лесно. Сложих малко бяло вино, вода, черен пипер и намазах месото с малко дижонска френска горчица за вкус - воаля.. :)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 02.09.14 13:37.

02.09.14
13:27

казано от Графиня фон Дачева на 02.09.14, 11:40:

http://broscience.co/horrible-deadlifts-crossfit-games/

Как може този опит да се зачита ?! От 2:28 нататък..

Here is a funny video from the comedy series “Exercises in futility”

Чучка не читатель ;)

И нещо пак не връзвам :) Опитът е смешен и безсмислен, НО зачетен въпреки това

02.09.14
13:39

Мисълта ми е, че това явно е някакво измислено състезание от някакъв комедиен сериал, не е истинско :)

Или пък са направили комедиен сериал от такива клипове :) Who knows..

02.09.14
13:45

Към колко кг се стремиш, за колко време ? :) Ще следя, нали каза, че и ти гледаш максимално чисто да качваш.
А това филе, питах и в друга тема, колко калории е, имаш ли идея, или не броиш ? Тук - пилешко месо без кожа - 190, на едно друго място пилешко филе от гърди - 109 ...

02.09.14
13:46

Има ли значение за 81 калории..

02.09.14
13:48

Не, а колко е ?

Като цяло не ме интересуват калориите, а протеинът на 100 грама колко е. Иначе съм си го въвела като 145 калории, но не задълбавай чак толкова :)  Искам да кача 4-5кг максимално чисто, но тънкият момент е точно тук - да е максимално чисто, тоест от тия 4-5 кг.. да има поне 3-4 мускул. Което честно казано... не знам дали ще се получи, но поне ще пробвам, доста хора ме насочват и ми помагат и така определено ми е по-лесно:) Не си правя илюзията,че ще е лесно, нито,че ще стане точно така.. но наистина имам нужда да кача в горна част и ще го направя дори с риск да омазня малко.. после ще изчистя. С две думи - целта ми е да стана 65-66кг и след това да започна да чистя.

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 02.09.14 13:58.

02.09.14
15:10

Супер (Y) И мерси за отговора :)

казано от Графиня фон Дачева на 02.09.14, 13:56:

...от тия 4-5 кг.. да има поне 3-4 мускул. Което честно казано... не знам дали ще се получи, но поне ще пробвам...

Става с пробване, няма друг разумен начин.
Жокерите от приятели са предимство със сигурност, но какво точно ще се случи - може да провери само опитно. Ако този твой опит не даде оптимални резултати, то за следващия ти ще си достатъчно знаеща по отношение на себе си и ще постигнеш желаното. ;)

Именно, затова действам сега и карам и малко на интуиция.. ще видим какво ще стане :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1