10.06.14
08:50
Красотата е нещо временно, преходно непостоянно, колкото и грижи да се полагат и да се пазиш от външни наранявания или повреди то времето не може да се спре :) то ще остави следи. Винаги съм го твърдяла и винаги е звучало странно от моята уста и веднага ме полазва учуден поглед-Аз имам всичко, не съм неблагодарна за това с което съм дарена, но съм осъзнала , че човек трябва ДА Е РАЗУМЕН И ЗДРАВ! Ако не си здрав няма красота, ако не си разумен също :). Красотата е външна обвивка, която е повредима, наранима и нетрайна - вътрешната красота , излъчването и здравето са нещата които един човек трябва да притежава и съхранява. А за красотата ни се грижи нашето здраве.
Моите цели вече са ясни, здраве и тонус- добра физическа форма. Нямам амбиции за спортни постижения, Нее просто когато спортувам се чувствам прекрасно. Нито ще мина границата Жена наподобяваща Мъж с тежестите и т.н. Въпрос на предпочитания и лично мнение, а моето е че Жената, ако заприлича на Мъж то тогава, какво ще бъде разликата между двата пола.
ЖЕНАТА трябва да е преди всичко ЖЕНСТВЕНА и секси ;) Успех мили дами желая ви да сте Женствени и секси!!!
” Не искам да мислиш, че търся равновесие. Не! Равновесието е неподвижност, изравняване, еднаквост, смърт. Само мъртвото човешко същество е в пълно равновесие с физико- химичната си среда.
По- скоро съм любител на ХАРМОНИЯТА, враг на крайностите и превърженик на тезата, че е възможно А и Анти А да съществуват във взаимна зависимост... ”
Хорхе Букай
Темата беше редактирана от Unique на 04.07.14 13:30.
Хайде малко по-сериозно, че както съм я подкарала така през просото до никъде няма се стигне
закуска сока от 1/2 лимон в чаша вода
кафе
обяд 200гр кайсии
след обяд 1 оризова бисквита намазана с фъстъчено масло
вечеря 300 гр тиквички и моркови задушени + 200 гр картофи задушени (без мазнина, подправени с хималайска сол копър и чесън)
по късно 200 гр смути ананас
Озаглавих си дневника така(или по скоро малко го прекръстих) :) защото това е настоящата ми цел.
Цялото това Безразборно лутане между храни и тренировки (малко по- горе)е следствие от хранителни режими и тренировки с които май преиграх и “претренирах”както го наричате вие (до този момент не знаех че съществува тази дума, какво означава пък даже и не бих се сетила) или не знам какво точно стана, защото резултат имах от диетата и тренировките наистина зашеметяващ всичко беше стопено и стегнато супер, кефех се на стегнатия си корем на дупето си и се вманиачавах все повече, всяка свободна мин исках да тренирам или да тичам, но получих липса на мес цикъл и се изплаших тогава започнах да чета тук и където ми попадне. Незнам дали причината беше че не вземах допълнително Омега мастни есенциални и др добавки както сега приемам + В-тата, D, Фолиева и тн, защото режимът ми беше доста изцеден откъм мазнини осве това което е в ядките или сьомгата или сиренето и край, нито грам захар не бях приемала около 2 месеца само стевия. След като се подплаших започнах да се тъпча с мазнини всякакви, сладко и тн накрая пих прогестерон след 6тото хапче имах резултат липсващия цикъл беше възстановен, но и мазнинките по дупето и бедрата също :(
Нямам опит в цялата тая работа уча се всеки ден с храните мисля че съм запозната добре и знам какво трябва и какво не да се консумира, знам как правилно да се изпълняват упражненията и какви да са, но ми убягва съотношението между всички тия неща Целта е ясна постигане отново на всичко което бях постигнала с доста труд ,но по някакъв по разумен начин. Може би грешка е освен, че не приемах хранителни добавки Омега3 витамини и минерали, а и тренирах всеки ден сериозно + това бягах по 13 обиколки стадион за 30-33 мин. Също така ходя и на Зумба явно не ми е достигало нещо в менюто.
На първо време мисля да не тренирам всеки ден прочетох го тук по 3 пъти в седмицата или през ден + диета задължително + Хранителна добавка Омега3, фолиева , D В12,6 , като за начало към Завръщането :) и дано скоро се похваля с дупе, което искам
Успех на всички ентусиасти :)
Мнението беше редактирано от Unique на 15.06.14 00:43.
ЛКарнетин + Левзея ( екдистерон)
09:00 zumba :) 1 час
Закуска Диня
Чаша зален чай със сока на 1/2 лимон
Обяд 300 гр леща варена с лук и чесън без мазнина само с хималайска сол, към порцията прибавям с.л. Ленено семе смляно на брашно.
Акутил
Чаша зелен чай със сок от половин лимон
Вечеря
Айсберг200гр, тиквени семе 150гр
Мнението беше редактирано от Unique на 15.06.14 22:26.
Тренировка в дом условия глутеуси, седалище, корем
Диня 200 гр
Закуска
150гр кис мляко+ 100 гр елда
Ягоди 150 гр
Зелен чай + лимон
Обяд
Авокадо + 300 гр кис мляко
Зелен чай лимон
Вечер фъстъци 50 гр
Череши 200 гр
ЛКарнитин , Левзея
Тренировка в дом условия -Гимнастика 60 мин
2 таблетки спирулина 30 мин преди закуска
закуска ~188ккал: 150мл кис мляко~92ккал + 100 гр киноа(измерена варено)~75ккал + ленено семе 4гр(1сл)21ккал
2 таблетки спирулина 30 мин преди
обяд ~ 446ккал: 200гр конско(варено)~286ккал + 1 авокадо(без костилка е 100гр)~ 160
следобяд ~100ккал: 300гр Череши ЕЕЕ не можах да им устоя и не съжалявам бяха разкошни :)
2 таблетки спирулина 30 мин преди
вечеря ~ 320ккал: супа спанак(само зеленчук без картоф, без ориз, без кротон)~ 300ккал + 4 гр(1сл) ленено + сусамено семе смляно~21ккал
Общо за деня 1054Ккал (приблизително, като грамажите всички са измерени, но калл предполагам че са толкова)
ЛКарнетин, Левзея
Тренировка в дом условия -Гимнастика 60 мин
Преди закуска и обяд и вечеря 2 табл спирулина; Омега 3+Фолиева+В6+В12/веднъж; прегненолон/веднъж, женско биле корен по няколко капсули(дано това реши проблемите, описани по-горе, а и тренировките са по прилични)
Закуска ~100ккал : 300 гр Череши
Обяд ~ 380 ккал: 300 гр супа от моркови + 60млл кис мляко
Вечеря ~ 620 ккал: 100гр тиквени семе 600ккал по опаковка + 200 гр краставица 20ккал
Общо за деня 1100ккал / като не включвам ккал от хранителните добавки
Мнението беше редактирано от Unique на 24.06.14 16:34.
Здравей! Хубаво е,че си започнала наново по правилния път!
Защо взимаш таблетки Спирулина? За първи път ги чувам,след един бърз преглед в Гугъл разбирам,че са източник на протеин,но има ли друго специално предназначение?
“Спирулина ..съдържа повече есенциални хранителни вещества от почти всяка друга храна. Спирулина е отличен източник на протеин, който лесно се абсорбира от организма и съдържа висока концентрация на всички осем основни аминокиселини. Също така притежава значително повече витамин А от морковите, до 50 пъти повече желязо от спанака и над 25 пъти повече калции от млякото. Спирулина е мощен източник на антиоксиданти, включително и зеаксантин, лутеин и астаксантин и е доказано, че помагат на организма да се бори с редица заболявания.”
Също така четох някъде регулиране на апетита, спомага за изгаряне на мазнините(а и как няма като изпия 2 чаши вода преди хранене с таблетките как да ядеш след това :))
а и тук в сайта http://www.bb-team.org/articles/3621_spirulina сигурно си го чела, аз лично се старая да нямам дефицит, и да изпадне в стрес тялото ми както предният път и така реших това да го приемам 1 месец, както и другите добавки, които съм описала, че вземам. Също и режима ми е Балансиран, а не НВ ВМ отново заради тази причина . Дано този път успея :)
Мнението беше редактирано от Unique на 25.06.14 10:16.
Сутрин на гладно Левзея 10к,
Закуска ~ 182ккал : елда100гр ~90ккал; кис мляко 150мл~92ккал
Обяб ~342ккал : варен (без мазнина)ориз кафяв300гр~330ккал, краставица100гр~12ккал
Вечеря~ 488ккал: скумрия на скара200гр~448ккл; печени тиквички100гр~40ккал
(понеже излизах)~ 80ккал(по-късно след 2 часа) зелена салата200гр~30ккал;скариди50гр~50ккал
Общ прием за деня калории~ 1092ккал
Преди всяко хранене 40мин поне взимам Спирулина2табл;Licorice1табл след храна;Омега3+ФолиеваКисилина+В6+В12веднъж на ден
Сутрин на гладно Левзея10капки; прегненолон1табл
Закуска ~334ккал : сирене краве обезсолено100гр~300ккал+Оризово блокче~34ккал(по опаковка)
Зелен чай+стевия
Обяд~473ккал : 200гр месо(100гр конско143ккал+100гр патешко без мазнини200ккал, сварени ги смилам в робота с ножа, много по добрия вариант отколкото да дъвча конско например :))+100гр валена леща~130ккал/ Като всичко е само варено и само с хималайска сол без мазнина и др
?? около 3, 4 часа след този обяд ОЖАДНЯХ ЗВЕРСКИ???(ndolars)просто не можех да препия на вода?? Не ми е ясно защо беше това, ако някой е наясно да ме светне де (wasntme)
преди тренировка~30ккал-150мл фреш грейпфрут+лимон, ЛКарнетин 30 мин преди тренировката
60мин тренировка в дом условия
Вечеря~125ккал (стана късно за вечеря) 1 порция протеинова матрица~125ккал
Общ прием за деня~962ккал
Преди всяко хранене 40мин поне взимам Спирулина2табл;Licorice1табл след храна;Омега3+ФолиеваКисилина+В6+В12веднъж на ден
Мнението беше редактирано от Unique на 26.06.14 23:13.
Днес режима изцяло се променя заради неразположение в стомаха- имах ужасни болки в стомаха и рано сутрин разстройство(7 часа след приема на протеина , понеже за пръв път пия протеин) от протеина е аз съм кръвна група А
Кръвна група А - около 35% от хората на планетата
”
При тази кръвна група тече кръвта на представителите на ранното земеделско общество. Техният организъм и метаболизъм са се адаптирали да ядат най-вече засаждани от тях варива и зеленчуци, както и яйца от отглеждани от тях птици. Генетично те трудно абсорбират протеина от месни продукти. Той е неподходящ за тях, защото интоксикира тяло им. При кръвна група А се наблюдават най-ниски нива на солна киселина от всички групи. Вторият минус, заложен в генетиката им, е ниски нива на отделяне на двата ензима - протеаза и липаза. При тях кислинноста на тялото трява да е по-високо - в стойности между 6,5 - 7 рН. При диета с животински продукти токсините в тялото им се повишават и подържат ниски нива на рН. Което води до затормозяване работа на органите, липса на концентрация и тонус, предразполага към болести, липса на апетит, покачване на подкожни мазнини и нисък имунитет.
Най-подходящи протеини са тези, които са извлечени от яйце, бобови и зрнените култури: соев протеин, грахов протеин, яйчен албумин, оризов протеин. При някой от мъжете с А кръвна група също добре се понася суроватъчния протеин концентрат. Този вид протеин е по-добър от изолата, поради няколко причини. Първата е, че суроватъчният протеин концентрат е по-малко преработен продукт, който е по-близък до естественото мляко. Това спомага за по-добра абсорбация. Друг минус на изолата и хидроизолата е, че се променя аминокиселинния профил на суроватката при тези химични обработки и част от аминокиселините с разклонена верига се унищожават. Тези допълнителни промени оскъпяват и цената му. Когато се говори за високата биологична стойност и високо натурално съдържание на аминокиселини с разклонени вериги в суроватъчния протеин, се има предвид концентрат и изследванията са за него, а не за изолата или хидроизолата. Няма ралика в скороста на пълната абсорбация на концентрат и изолат - тя е 5 часа (както при казеина).
Неподходящ избор са протеини от животински произход като: калциев казеинат, телешки протеин и чернодробни аминокиселини. Ако сте А кръвна група и ползвате тези суплементи, може да се получи: сгъстяване на кръвта (посредством аглутинация), унищожаване на червени кръвни телца, стомашна токсикация, висока пикочна киселина и креатенин, ставни болки и др. Това забавя преноса на хранителни вещества до мускулите, потиска ефикасното възстановяване и потиска мускулния растеж. Опитайте се да избягвате тези храни, за да поддържате добро здраве. Моето предложение за комбинация от протеинови суплементи е:
„A – Boost” (37 гр. Протеин в доза) *
15 гр. Соев протеин
5 гр. Яйчен протеин
5 гр. Грахов протеин
10 гр. Суроватъчен протеин концентрат (за жени не е препоръчителен)
5 гр. Разклонена верига аминокиселини (2:1:1)
2 гр. Л-таурин
0.5 гр. Л-триптофан
“
може би бих пробвала занапред яйчен албумин или оризов протеин
Закуска~400ккал :100гр обезсолено сирене~300ккал, 100гр варен ориз~100ккал+сок от1/2лимон с вода
преди обяд~47ккал :150гр кайсии(стомашното неразположение беше отминало остана само Общо неразположение и отпадналост)
Обяд ~200ккал : 150гр кис мляко в него 150гр смесени киноа и елда предварително накиснати+канела
следобяд ~60ккал: 200гр кайсии(имам нужда от доста минерали и соли обезводнена съм и имам гаден вкус в устата и ужасна жажда)
Преди тренировка ~227ккал(все пак ще се пробвам )10 фурми*10гр без костилка+ЛКарнитин
Тренировка в дом условия 75мин(whew)
Вечеря~255ккал: 200гр извара обезмаслено ~140ккал+ 50гр кис мляко30ккал~и хималайска сол+ 1яйце варено~85ккал
Общ прием за деня 1189ккал. След обезводняването и отпадналото ми състояние почти цял ден съм доволна от себе си, освен че се възтанових с храната, всъщност не съм имала апетит цял ден буквално болна организмът ми избра това което ядох особено кайсиите сякаш изпитвах нужда да ги ям, а също и добре заредена за тренировка.
Мнението беше редактирано от Unique на 27.06.14 23:55.
Закуска~ 150ккал : кайсии100гр~30ккал
оризов крем с череши~120ккал130гр(варено оризово брашно с череши, ленено семе и стевия)
Обяд~240ккал: 4бр сиренки *60ккал(на Виктория Динкова от форума с рецепти)
Седобяд~60ккал : 200грДиня
Вечеря~440ккал: скумрия на скара
По късно~120ккал: 400грДиня
Общ прием за деня~1010ккал
1капсула Аминокисилини преди лягане
Мнението беше редактирано от Unique на 29.06.14 19:34.
фреш~ 30ккал150гр: 1грейпфрут+1/2лимон; кафе
по-късно фреш ~168ккал 400гр(морков цвекло ябълка)
10:30 ~638ккал: 100гр ядки(80гр орех,20грбадем)~638ккал
Omega3+B6+B12 +Фолиева кисилина
15:20 ~220ккал : 400гр зеленчуци на пара~150ккал(моркови 300гр+цвекло и брокули)+5гр ленено семе~30ккал +15гр.зехтин~40ккал+хималайска сол
ЛКарнетин 4 блокчета че верен шоколад и
Тренировка в дом условия
1 капсула аминокиселини
20:00 ~160кка-еленко100 гр
Крем маскарпоне 240 ккал :p
Общ прием~1460ккал
Мнението беше редактирано от Unique на 26.08.14 14:44.
07:30 кафе, ЛКарнетин
1с л мед тренировка в залата
аминокисилини 1 таблетка
закуска~300ккал: 150гр кисело мляко90к;90гр варено оризово брашно117к;сушени червени боровинки20гр~61,6ккал;ленено семе; 50гр извара 5гр~20ккал
зелен чай+ стевия
кайсии 3бр
Обяд~530ккал:еленско160гр~256кал;авокадо~190;1варено яйце~85
Зелен чай+стевия
Кайсии7бр
Вечеря~ 150ккал: 300гр моркови+броколи на пара; 100гр ориз варен с копър и чесън
аминокисилини 1 табл
Общ прием 1000ккал (с кайсиите без да смятам добавките)
Мнението беше редактирано от Unique на 30.06.14 22:44.
Диня~ 150ккал
~130ккал:Овесени трици~30ккал 10гр във вода+Крем(маскарпоне,извара,сметана)~100ккал/50гр
зелен чай+стевия
Диня~100ккал
ЛКарнетин и тренировка в залата
20мин пътека 10speed;
коремни преси на машина 4*10изправени крака;
адуктор затваряне бедра3*15*15кг;
адуктор задна част бедра3*15*15кг;
коремни преси лежанка 3*20
хакен машина3*15*40кг
мъртва тяга с лост3*20
напад и отпад без тежести*10 бр от вид на крак+5бр комбшншрано
по -късно повече, че нямам време
~180ккал:300гр зеленчуци на пара(морков,цвекло+10гр зехтин+5гр ленено семе смляно)+100гр кис мляко(само пълномаслено)~60ккал
Омега3, сладък корен1табл иии здлен чай+ стевия
~100ккал-Диня
~260ккалтиквено семе100гр~230ккал по опаковка и за гарнитура тиквички печени 200гр~30ккал/ голяма комбинация :)
Сладък корен1табл
Преди лягане Аминокисилини
Общ прием ~920ккал за деня /без да смятам добавките-Добре че е тази диня да ме държи малко тази захарта
Мнението беше редактирано от Unique на 01.07.14 22:59.
казано от Unique на 30.06.14, 23:13:
DYMATIZE BCAA Complex 5050 / 300g.
Драсни по-нататък как са,че мисля и аз да взимам :)
ОК
много добри отзиви имам(за жени конкретно, ако изобщо има разлика)от хора с доста опит в залата, които са пробвали имам предвид други преди това, затова се насочвам точно към тях :)
Закуска~180ккал 200гр оризов пудинг(оризово брашно,плод череша стевия и ленено брашно)
ЛКарнетин, кафе
тренировка-
:) (y) една тренировка е добра когато си доволен от себе си
100гр кисело мляко + аминокисилини + 3 бр сиренки без брашно от рецептите
Обяд~305ккал 250гр варен ориз + 150гр краставица
през деня кайсии 300гр~90ккал
вечеря ~480ккал: 250гр сьомга 450ккал + краставица30ккал
общ прием~1055ккал / все надвишавам и то заради плодовете, но ако не ги ям, нямам сила и свалям веднага кг-те
Мнението беше редактирано от Unique на 03.07.14 11:31.
Закуска~335ккал: 120гр сирене краве обезсолено, Оризово блокче
Сладък корен 1табл, Зелен чай+стевия, Омега 3
Спиулина
Обяд~290ккал : салата(авокадо60гр, моркови на пара 70гр, тиквички на грил200гр)~180к; пилешки гърди 100гр~110к
Сладък корен 1 табл
зелен чай+стевия
Парфе~245 ккал/350гр (Извара, кисело мляко, киноа, череши, стевия)ще пусна рецептата
по късно краставица 30ккал
Общ прием 900ккал
Мнението беше редактирано от Unique на 04.07.14 13:08.
Закуска 400гр плод
ЛКарнетин
Тренировка
1 порция Протеин-Оризов Едва го преглътнах (puke), все едно пия талк(без захар аз го подсладих с течна стевия)
Толкова отвратително нещо още не смея да си отворя устата да не би да го върна, мисля че чак гърлото ме заболя (puke)
Ай стига бе не може да е толкова гаден...
Обяд-170ккал: печени тиквички 300гр/50ккал, тофу100гр/116ккал
Вечеря~ : ципура150гр, зелена салата200гр+50гр пушена сьомга, 2 чаши бяло вино
Мнението беше редактирано от Unique на 05.07.14 10:20.
Закуска~220ккал: кафе, 50гр белвита бисквити
Кайсии200гр
Обяд~зеленчуци на пара с 1л зехтин и 1л ленено семе смляно
Диня 200 гр
Вечеря: Айсберг с краставица 200гр, скумрия150 гр
Мнението беше редактирано от Unique на 05.07.14 22:21.
06.07. Плодове200гр
Ядки сурови 100 гр. (Орехи, бадем, кашу)
Плодове200гр
ЛКарнетин- тренировка
Салата айсберг+краставица+тюна100гр подправена с ленено и сусамено семе смляно и хималайска сол
През деня прегненолон,Спирулона, сладък корен,Омега3+ фолиева В6В12,
07.07. Прегненолон
Елда100гр+кисело мляко 150мл
Краставица+пилешко филе100гр+тофу30гр
Сини сливи200 гр
ЛКарнетин-Зумба
Салата краставица+риба100гр+ленено семе смляно+ тофу100гр
Суплементи през деня -Спирулина, сладък корен, аминокиселини
Зелен чай 2 бр., над 3 л вода
Почти месец, калориите са м/у 1000 и 1300max, тренировка всеки ден- разнообразявам-в домашни условия с гири, ластици; зала; зумба. 1 ден почивам в седмицата само от тренировка, хранителният режим без прекъсване балансиран.
Кг за сега задържах на 57( с дрехи и обувки) твърдо по всяко време на деня.
Мерките ще ги сваля на месец.
Мнението беше редактирано от Unique на 08.07.14 07:26.
За всички Зумба почитатели в Събота-12.07 на плажа в Сарафовоо- Бургас от 9:30
ЗУМБААА НА ПЛАЖА
(sun)
Мнението беше редактирано от Unique на 10.07.14 08:26.
25.08.14/ понеделник
1 лимон в чаша вода + три щипки сода
половин час преди тренировка: 30гр протеин, Resveratrol Diet, Коксамин
Тренировка : силова долна част + корем/ 60 мин, 10мин пътека 7,7 speed
20г протеин
хр. 2яйца+2белтъка, +2 с.л. ленено масло + Мултивитамини
хр. 30г бадем+30г орех
хр. 30г бадем + 30г орех
Много бях гладна хр. 200г извара + 2 краставици
Тренировка Зумба 1 час
20гр малини
хр. 150г скумрия печена + салата(айсберг,броколи, цвекло, карфиол + зехтин) + 2сл Ленено масло +1табл Мултивитамин
Мнението беше редактирано от Unique на 26.08.14 15:30.
26.08.14/ вторник
сутрин след събуждане 1 лимон в чаша вода + три щипки сода
хр. 150гр извара, кафе
протеин30г, Ресвератрол диет, коксамин- 30мин преди тренировка
Тренировка горна част + корем/40мин, Интервално бягане/вървене съответно 12/7,7 speed 7 интервала, продължих до 30мин с вървене 7,7скорост
300г малини, кафе
хр. ризото 300гр(ориз,лук, зелен боб) на тиган добавени 2 яйца и малко настъргано сирене + 2сл ленено масло + 1 табл Мултивитамин
зелен чай
хр. кисело мляко1
хр. кисело мляко1 + 30г червени боровинки
хр. 200г скумрия+ салата(на пара: броколи, карфиол, бамия, цвекло)+ зехтин + 2сл ленено масло+ Мултивитамини
Мнението беше редактирано от Unique на 03.09.14 23:25.
веднага след ставане 1 лимон в чаша вода + 1/2 сода
хр. 50гр козе сирене + 100гр малини
хр. 1 яйце + 1сл.фъстъчено масло+2сл Ленено масло(яйцето в тиган без мазнина, след това докато е топло маслата) + 1табл Мултивитамин
хр. 1 купа леща(варена без мазнина с лук, морков, сушен домат, докато е топла прибавям чесън и смляно лененео семе)
Зелен чай
хр. 50гр. орехи
хр. 100gr скумрия
30гр соев протеин, ресвератрол диет, коксамин
[color=orange]тренировка[/color]: салса 40мин ; Зумба 60 мин
днес ми е кардио ден :)
20гр протеин соев
хр. 150гр сьомгова пъстърва + салата(моркови,броколи, бамия,карфиол)+ 2 сл Ленено масло+ Мултивитамин
кафето не го споменавам изпих 2(обикновено така правя все по 2 не повече)
Мнението беше редактирано от Unique на 27.08.14 20:56.
Отново след събуждане 1 лимон + три щипки сода в чаша вода
е не можах да ям преди тренировка(още не мога да свикна,а и 30 мин преди, мисля по-добре без. Налагаше се да тренирам сутрин), но 1кафе изпих
30мин преди тренировка : 30гр протеин соев, ресвератрол, коксамин
тренировка Долна част + корем
3 серии* 20 с лост15кг: мъртва тяга, отпад, напад, клякане с пета в/у диск, римска тяга,
тяга на 1 крак 3*30. Плие3*30+ 30 подскока - загрявка
3*15повторения-преса крака, машина крака -40кг(2*20гк) **За пръв път с тежести
бедро на машина -долна, горна,3*20*20кг; адуктор машина 3*30
коремни римско столче много пъти, не ги броя, висилка лакътна опора 3*20, обратна коремна много, не ги броя
др не помня
20гр протеин
хр. 3 яйца +1белтък+ 2сл лен масло + 1витамин
1айрян
хр. 100гр орехи
хр 100гр риба тон със салата от зеленчуци на пара(морков, карфиол със зехтин)
хр.100гр тофу със салата(айсберг, краставица, зехтин)+2 сл ленено масло +1 табл Вит А
Мнението беше редактирано от Unique на 29.08.14 08:29.
След събуждане 1 лимон с 3 щипки сода в чаша вода
30гр протеин, ресвератрол, коксамин
тренировка
ръце, гръб 3* 15-гири 3кг. За пръв път кофички 3до10
кардио 30мин Интервално(вървя, бягам) speed 8/12
протеин 20гр
хр. 30гр сирене, 130гр извара +моркови(на пара + зехтин) +2 сл лен масло +Мултивитамин Витал А
кафе, грейпфрут
хр. Кефир 200гр
хр. Кисело малко( домашно) 300гр, моркови и карфиол на пара
Хр. Сини сливи 5 бр
Хр. Пилешко филе + айсберг+гауда+ зехтин, табл лен масло(че не съм у дома) Витал А
Мнението беше редактирано от Unique на 30.08.14 09:47.
29.08.14
12:15
казано от Unique на 29.08.14, 11:55:
След събуждане 1 лимон с 3 щипки сода в чаша вода
30гр протеин, ресвератрол, коксамин
тренировка
ръце, гръб 3* 15-гири 3кг. За пръв път кофички 3до10
кардио 30мин Интервално(вървя, бягам) speed 8/12
протеин 20гр
хр. 30гр сирене, 130гр извара +моркови(на пара + зехтин) +2 сл лен масло +Мултивитамин Витал А
кафе, грейпфрут
Лимон и сода защо?!
Аз ще я използвам 2 месеца не постоянно, чистя.Ползите от содата са много, https://bg-bg.facebook.com/notes/съкровищница/области-за-използване-на-содата-сода-бикарбонат/307135509331957 ето тук например, от 5. точка надолу
Искам да споделя, че преди това пиех само 1/2 лимон във вода едва го изпивах беше ми кисело, а сега със содата Цял лимон се получава много приятно все едно пия лимонада никак не е кисело :) то е логично все пак, но не бях се сещала
Мнението беше редактирано от Unique на 01.09.14 22:18.
След събуждане 1 лимон в чаша вода +3 щипки сода
Кафе
НЯМА ДА ТРЕНИРАМ
Хр 150гр извара, 1 капсула ленено масло,1 табл виталА
Хр лъжица Фъстъчено масло
Хр 50gr орехи
6 км вървях(боса :) скали, пясък трева)
Хр ориз 200гр + задушени броколи, карфиол,морков,брюкселско зеле
ОТНОВО 6 км вървя
И ТРЕНИРОВКА ИМАШЕ;) не можах да се сдържа на едно безлюдно плажче и в това време един прохладен вятър..-ръце, крака, корем със собствено тегло и гума:) авто -час и половина
Хр Сьомга 200гр, салата(зеле, морков, тиквички, краставица на ренде) 1 табл ленено масло, ВиталА
Мнението беше редактирано от Unique на 31.08.14 09:13.
Днес е ден за почивка и зареждане
След събуждане 1 лимон 3 щипки сода в чаша с вода, кафе
хр 14:00 диня
хр домашно приготвен сусамов тахан + фъстъчено масло няколко лъжици
хр купа овесени трици накиснати с червени боровинки и чиа пасивани с праскова
хр кисело мляко 500гр
Мнението беше редактирано от Unique на 01.09.14 22:09.
След събуждане 1 лимон със сода в чаша вода
протеин 30гр
[strong]тренировка долна част + корем
хр 2 яйца+2 белтъка+ 1сл Ленено масло+Витал А
хр 30гр орехи+30гр бадеми
хр 30гр орехи+ 30 гр бадеми
хр 100 гр пилешко фила + зеленчуци на пара(морков, карфиол+зехтин и хималайска сол)
хр 100 гр пил филе + салата (айсберг и краставица зехтин ,1 с л ленено масло)
2 ябълки
Веднага след събуждане 1 лимон с 3 щипки сода бикарбонас в чаша с вода
30гр протеин, коксамин, ресвиратрол диет
ТРЕНИРОВКА
горна част, корем и кардио 30 мин интервално вървя/бягам (8/12)
хр 2 яйца + 2 сл Ленено масло
кафе
хр 200 гр варен кафяв ориз със зелен боб
зелен чай
хр 500гр кефир(по скоро напитка)
хр 200гр кисело мляко
хр 100гр риба тон +салата айсбер, краставица, зехтин +2 с л Лен масло
хр 150гр извара
03.09.14
1 лимон със сода
Протеин, ресвиритрол диет, коксамин
30 гр козе сирене+ 1/2 грейпфрут
ТРЕНИРОВКА кардио интервално 40 мин
1 яйце разбъркано с 1сл Фъстъчено масло и сусамоя таган+ 2 сл лен масло( доста мазничко беше) Витал А
1 купа боб салата
50 гр бадем
200 гр скумрия + салата със зехтин айсберг краставица
200гр скумрия + салата краставици, зехтин айсберг 2 сл Ленено масло, ВиталА
04.09.14
1 лимон със сода
Протеин, ресвиритрол диет, коксамин
ТРЕНИРОВКА силова долна част, корем
2 яйца,2белтъка разбъркани с 2 сл Лен масло(добавям го след това), краставица, ВиталА
70 гр орехи и бадеми микс
150 Скумрия
70 гр бадем
Малини 400 гр
300 гр лефер, салата айсберг зехтин и ленено масло капсула, витал А
ПРЕядох!!!
2 ч бяло вино
Мнението беше редактирано от Unique на 05.09.14 10:20.
1 лимон със сода в чаша вода
150 гр извара,1/2 краставица
2капс лен масло, ВиталА
100гр фъстъци
200гр пил филе + сала айсберг
200грпил филе на скара, задушени морков, броколи, карфиол, ленено масло
Мнението беше редактирано от Unique на 10.09.14 13:11.
3 дни Детоксикация по Пълнолуние by Др Михайлов- храна няма(освен плод) и тренировки няма.Най вероятно си прецаках “мускулните образования” ;) , но пък съм пречистена от токсини !
Мнението беше редактирано от Unique на 10.09.14 13:17.
Закуска 2 ябълки *150 гр (52/100г) ~ 156ккал, овесени трици 15гр ~37ккал
Обяд Ориз варен200гр~ 246ккал, краставица и айсберг 100гр~ 12ккал, сусамов тахан 15гр ~93,75ккал
ккал Б М В
156 0.78 0.51 41.43 ябълка2бр
37 2.6 1.05 9.93 овесени трици 15гр-3сл
246 5.82 0.74 52.1 ориз 200гр готвен
18 0.9 0.24 3.24 краставица 150гр
93.75 3.42 8.4 1.11 сусамов тахан 15гр
90 4.8 5.4 3.75 150гр кефир
34 5.4 1.5 4.5 карфиол на пара 150гр
260 28 ленено масло 30мл/20гр/2сл
170 2 40 картофи соте 200гр
1104.75 25.72 45.84 156.06 ОБЩО ЗА ДЕНЯ
Мнението беше редактирано от Unique на 10.09.14 21:59.
183.3 45 0.33 0.33 50гр протеин
тренировка крака силова
143 18 7 2 100 гр извара
88 5.08 0.42 7.42 30гр сирене
260 0 28 0 20гр ленеено масло
342 27.06 1.14 58.62 300гр леща варена
12 0.6 0.16 2.16 100гр краставица
455 63.6 20.33 0 250 сьомга
268 52 5.12 0 100гр скумрия
12 0.6 0.16 2.16 100 гр краставица
1763.3 211.94 62.66 72.69