Търси се ароматазен инхибитор.

Прескочи до:

19.01.12
14:08

Това съм го срещал, но не съм му обърнал никакво внимание, дори не знаех, че съдържа форместан.

ПП. Общо взето като сметнеш количество цена се вързва едно и също, но ако има избор аз бих избрал продуктът на CEL поне са се доказали като чистота на компонентите, които влагат.

Мнението беше редактирано от Valdis на 19.01.12 14:11.

19.01.12
14:12

казано от Valdis на 19.01.12, 14:08:

Това съм го срещал, но не съм му обърнал никакво внимание, дори не знаех, че съдържа форместан.

И аз, но след като ми го предложиха от САЩ като вариант за заместител на трансдермалния форместан, му се чудя доста...

19.01.12
14:14

Ако се почудиш още малко, няма да имаш избор :D

Между другото има добри отзиви за този продукт, но доколкото разбрах или е спрян или ще бъде спрян от производство. Просто форместана е с бан от FDA.

Мнението беше редактирано от Valdis на 19.01.12 14:25.

20.01.12
11:12

Само да вметна че и аз имам леки болки в ставите от няколко дни, приемам 6-бромо (адвансед пцт) по 3 капсули на ден, та предполагам че е заради ниския естроген..купих го от бг между другото. Пиша го тва щото и аз търсих форместан пък навсякъде е спрян...

20.01.12
11:30

Абе последно се оказа, че 6-bromo не влияе особено на нивата на естроген, повишава тестостерона, но не както се смяташе на база намалена ароматизация а чрез други механизми.

20.01.12
11:56

това беше изненадващо...ще се поразтърся пак за инфо, аве се не случвам на антиароматизатори, още имам останал от реверситол в2 полвин бурканче...пък като пиех нолва-та, нямах никви болки по сухожилия и стави, хем по 60мг на ден пуках ( е има и вероятност да съм попретренирал тия дни)

20.01.12
12:19

казано от Infernaloverkill на 20.01.12, 11:56:

това беше изненадващо...ще се поразтърся пак за инфо, аве се не случвам на антиароматизатори, още имам останал от реверситол в2 полвин бурканче...пък като пиех нолва-та, нямах никви болки по сухожилия и стави, хем по 60мг на ден пуках ( е има и вероятност да съм попретренирал тия дни)

Естрогена си има своите функции и в мъжкия организъм, това постоянно да ползваш AI или SERM не е никак добра идея. Съветвам те да почетеш малко за нолвата преди да решиш отново да я приемаш, особенно в подобни дози. В крайна сметка 25мг ATD ще е предостатъчно за целите ти, а и при тази доза едва ли ще има влияние върху либидото. В UK ATD се продава свободно на цена около 20-25 паунда и ако го приемаш по 25мг. ще стигне за 3 месеца (такъв период без почивка не ти препоръчвам в никакъв случай).

ПП Всъщност къде се намираш в момента?

Мнението беше редактирано от Valdis на 20.01.12 17:37.

20.01.12
19:32

Аз ги ползвам антиестрогените заради омазняване което имам в областта на гърдите, няква странна комбинация между пубертетна гинекомастия и остатъци от затлъстяване...проблема е че свалих доста мазнини като цяло, а там си стоят. В Германия съм, не в UK :)
Ще го видя това АТД има ли го някъде тука. Сигурен ли си за 6-бромото, аз не успях да намеря нищо, само го хвалят в бодибилдинг.ком и т.н. колко бил як и не знам си какво.

24.03.12
20:45

Някой може ли да ми каже къде в бг може да се намери ATD?

24.03.12
22:09

Вероятно няма откъде, забранен е за продажба в Бг.

21.02.14
23:03

От натурален AI няма да имаш файда, а за съжаление, хубавото е скъпо в твоя случай.

30.08.14
13:41

Обмислям почти същия ‘цикъл’ и искам да попитам понеже темата е по-стара дали не е излязло нещо ефикасно на пазара до момента в нас имам

DAA,трибулус на NOW,Цинк на Now foods и се чудя какво да ползвам за да намаля ароматизацията нищо ,че няма да е голяма все пак искам да държа естрадиола нисък...

30.08.14
15:15

Arimidex от аптеката или AD-3 PCT на Lecheek Nutrition.

30.08.14
15:16

казано от Iordan Ivanov на 30.08.14, 13:41:

Обмислям почти същия ‘цикъл’ и искам да попитам понеже темата е по-стара дали не е излязло нещо ефикасно на пазара до момента в нас имам

DAA,трибулус на NOW,Цинк на Now foods и се чудя какво да ползвам за да намаля ароматизацията нищо ,че няма да е голяма все пак искам да държа естрадиола нисък...

Аримидекс, ама не повече от 0.5мг през ден.

30.08.14
18:06

казано от Joe Musashi на 30.08.14, 15:16:

Няма ли да е по-подходящо 0.5 мг всеки ден + 4 гр DAA + 3 гр трибулус + 30 мг цинк примерно и отделно имам
Протеин
бета-аланин
цитрулин малат
Омега 3- 500 капсули ще вземам по 8 на ден
и витамини оринд тайрд на Controlled ?

Поръчах си от аптеката на астра зеника аримидекс 28 х 1 гр ~56-7 лв :)

30.08.14
18:31

казано от Iordan Ivanov на 30.08.14, 18:06:

казано от Joe Musashi на 30.08.14, 15:16:

Няма ли да е по-подходящо 0.5 мг всеки ден + 4 гр DAA + 3 гр трибулус + 30 мг цинк примерно и отделно имам
Протеин
бета-аланин
цитрулин малат
Омега 3- 500 капсули ще вземам по 8 на ден
и витамини оринд тайрд на Controlled ?

Поръчах си от аптеката на астра зеника аримидекс 28 х 1 гр ~56-7 лв :)

Ами по мойте наблюдения по-висока доза сваля прекалено много естрадиола. Пробвай, но ако получиш странични ефекти тип изсушаване/скърцане/болки в ставите, загуба на гъвкавост/мобилност и тн. намали я.

30.08.14
18:35

Ок сега ще ида да си пусна едни изследвания за общ и свободен тестостерон и естроген :)

31.10.14
12:31

Здравейте, само да споделя мнение по темата. В момента правя “цикълче” с трибулус,д-аспартанова киселина, Lecheek Nutrition AD-3 PCT, PURE NUTRITION Herbal Burn ( предпочитам го, защото не съм много толерантен към кофеин) и цинк на HAYA LABS. Цикълът е с цел намаляване на мазнините и заякване на мускулатурата. Пия ги по следната схема Трибулус 3х1гр(сутрин, обед и вечер), киселината 2х3гр(сутрин и обед), Lecheek-а 2капсули 30мин. преди сън, Herbal Burn-а 2х1капсули(1 сутрин 1 преди тренировка или на обяд), цинка по 1 таблетка сутрин. Спазвам доста добра НВД, в която е включен и протеин изолат, почивам добре и тренирам по 6 дена в седмицата като в всяка тренировка включвам поне 45мин фетбърн. До сега съм пил доста добавки и комбинации от такива но честно казано от тази комбинация съм повече от доволен и като резултати и като усещане. Първо постоянно приповдиганто настроение, много добър сън, МНОГО повишено либидо( думите на жена ми бяха “Абе не знам какво пиеш но продължавай да го пиеш” :) , имам доста апетит но се справям добре засега. Честно казано до сега никога не бях имал толкова сила и издръжливост докато съм на ниско-въглехидратна - вместо да свалям тежестите ги качвам леко. Забелязвам повишена твърдост на мускулатурата и супер бързо възстановяване дори и след по-тежка тренировка. В момента съм на 10 ден от цикъла и 20ти ден от диетата резултатите са -4кг телесно тегло и определено повишаване на тонуса и килограмите на всички упражнения. Следващата седмица ще отида на изследване за да проверя дали наистина има значително покачване в тестостерона или има и плацебо ефект. Надявам се да съм бил полезен ако има заинтересовани от подобна комбинация.

31.10.14
18:00

Загуби ме на аспартановата киселина.;)

03.11.14
10:41

Хубав стак и аз с подобен съм постигал много добри резултати.Не съм сигурен,че имаш нужда от 6гр. ДАА на ден,защото 3 са напълно достатъчни.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1