31.08.14
10:31
Здравейте, реших и аз да се присъединя към отбора на bbteam :)
Казвам се Сандра, на 22 години, 162см, 51 кг.
Опитвам се да сваля последните 2-3-4 кг. но неуспешно :(
Пазя диета :
08.00 - 1 кофичка кисело мляко с 1 с.л. овесени трици
11.00 - 2 яйца
14.00 - пилешка пържола на скара
17.00 - 2 белтъка
20.00 - пилешка/свинска пържола на скара + салата
Пия минимум 1,5 л. вода на ден.
Ходя два пъти седмично на плуване - правя по 40 дължини на басейна(25м.) бруст.
И така вече две седмици... но резултат никакъв... имам чувството, че вместо да свалям качвам.
Знам, че няма как за тези две седмици да сваля желаните килограми, но това, че не съм мръднала грам нито на килограми, нито на сантиметри много ме демотивира.
Ще се радвам, в случай, че греша някъде да ми помогнете да поправя грешката си :)
31.08.14
12:00
Здравей и честито дневниче! :) Като ти гледам режима и ти като мен забравяш да приемаш полезни мазнини. Можеш да си ги набавиш от ядки, семена, някои млечни продукти, зехтин, маслини, авокадо и др. Не ги пропускай, те също са важни. Другото, което ми направи впечатление е, че искаш още да отслабваш, което според мен (лично мнение) е абсурдно. За тази височина килограмите ти са нормални....може би имаш нужда от стягане? Няма да е зле освен плуването да прибавиш и Crossfit. Съветвам те да зарежеш кантара, защото не измерва правилно, а и е достатъчно един път седмично да се притегляш и измерваш с метъра. По-добре се хвани сериозно с тренировките и не отдавай значение на килограмите, защото мускулите тежат, а мазнините не... ;)
31.08.14
13:15
Абе те и мазнините си тежат.. нещо не си разбрала правилно :Д Въпросът е,че мускулите тежат повече :) Но се съмнявам тя да е направила мускули с това хранене и тази си активност
То много зависи и за колко време ги плуваш тея дължини, пък и бруст... кроул/делфин, ако можеш, ще ти дадат по-голям енергоразход.
За мен плуването е един от най - добрите спортове. Ако тренираш по активно ( 3-4 пъти в седмицата ), спазваш хубава диета и добавиш малко полезни мазнини, въглехидрати и белтъчини към диетата ти, ще има ефект. Защо не хапваш яйцата с овесените трици на закуска?
Преди лягане, ако си гладна, може да добавиш извара с домат. Аз мисля, че просто трябва да се оттървеш от излишните мазнини и да се стегнеш, не да сваляш килограми :)