Как се отслабва с килограм на час? (в хумористичен аспект, но не съвсем)

Темата е заключена.

31.08.14
04:25

Ето тук е описано подробно как може човек да отслабне с 5 кг за 5 часа. Но честно казано, този начин не го препоръчвам на никого. Доста по-здравословно и по-разумно е да си тренираш във фитнес залата на спокосйтвие без такива екстремно-стресови моменти, които могат да те докарат до инфаркт, ако ти е слабо сърцето.

Желая ви приятно четене!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 01.09.14 10:38.

31.08.14
15:17

За разказа не знам, но определено искам една от тези в гаража си :D:

01.09.14
01:24

Промених заглавието само, за да е по-актуален.

Аз пък ти предлагам да потърсиш друго място, на което да публикуваш подвеждаща информация, за да привлечеш повече посетители към така харесвания от теб сайт. Няма нужда от тези детски игри... нали?

Приеми го като предупреждение.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.09.14 07:36.

01.09.14
09:59

казано от Кольо Пияндето на 01.09.14, 07:36:

Аз пък ти предлагам да потърсиш друго място, на което да публикуваш подвеждаща информация, за да привлечеш повече посетители към така харесвания от теб сайт. Няма нужда от тези детски игри... нали?

Приеми го като предупреждение.

И кое точно й е подвеждащо на информацията? Освен това аз не харесвам сайта и не го рекламирам пряко, харесала съм конкретен разказ, който искам да споделя. И на всичкото отгоре съм го публикувала в раздел “Да си поговорим”, където се предполага, че човек може да пише почти всичко. Няма смисъл чак от толкова строга цензура, ничии интереси не съм накърнила, нито съм обидила някой.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.09.14 10:38.

ОК, явно не се разбираме.

Съобщаваш в темата тук, че става въпрос за материал, посветен на отслабването.
Статията, към която води посоченият от теб линк, е със съвсем друго съдържание - това вярно ли е?
Да се правиш на ощипана госпожица - някак не минава номерът - опитваш се да направиш линка атрактивен, за да могат на него да цъкнат възможно най-много хора. ОК, но не в BB-Team.

На основание точка 4.8 от Правилата на форума темата се затваря, а линковете се отстраняват.
Case closed.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.09.14 10:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1