Фет Бърнърс

12.12.05
17:44

във дните когато не съм на тренировки как да ги взимам,попринцип ги взимам по 4 на ден,30мин. преди тренировка и 30 преди лягане...та как да ги всимам във дните когато не тренирам  :roll:

Сутрин и преди лягане.

12.12.05
20:08

пак по две ли? а сутринта когато стана на гладно ли как дай малко по подробно

Ми не ги знам какви са твойте. Да попринцип на гладно или преди ядене се пият. Виж си етикета, всеки продукт е различен.

12.12.05
22:03

ами на етикета пиче 2-4 таблетки дневно и даже на англ те са американски....Far Burners Plus ...>AfP AMERICAN FITNESS PRODUCTS

въпроса ми е като стана да ги пия ли????
и колко време след тфа не тряя да ям

[quote author=“realboy_”]ами на етикета пиче 2-4 таблетки дневно и даже на англ те са американски....Far Burners Plus ...>AfP AMERICAN FITNESS PRODUCTS

въпроса ми е като стана да ги пия ли????
и колко време след тфа не тряя да ям

Пии 2 табл. 30 минути преди закуската и преди лягане още 2. За тренировъчните дни е ясно - 2 преди трен, 2 преди лягане.

13.12.05
13:50

мерси...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1