12.12.05
22:33
Здравейте.
Тренирам плуване от 1 година и вече сериозно се замислям за използването на хранителни добавки.
Насочил съм се към креатин и евентуално протеини.
Идеята е следната - да образувам релеф колкото е възможно по-бързо и трайно.
63 килограма съм и съм висок 178 см., което ме води на мисълта, че при ползването само на креатин ще ми изкочат ребрата на показ, вместо плочки :)
Така де- препоръчайте ми добър (и по възможност с разумна цена) креатин и протеини, подходящи за моя спорт или други хранителни добавки, които ще имат положителен ефект.
Мерси предварително.
12.12.05
22:49
[quote author=“swimmst”] което ме води на мисълта, че при ползването само на креатин ще ми изкочат ребрата на показ, вместо плочки :)
Какъв смисъл влагаш в това изречение - хич не ми е ясно!?!?
[quote author=“Sportex”][quote author=“swimmst”] което ме води на мисълта, че при ползването само на креатин ще ми изкочат ребрата на показ, вместо плочки :)
Че принципно съм слабичак и ако прекаля с плуването ребрата ми ще са на показ постоянно, както все едно съм вдишал колкото мога повече въздух ..
[quote author=“swimmst”][quote author=“Sportex”][quote author=“swimmst”] което ме води на мисълта, че при ползването само на креатин ще ми изкочат ребрата на показ, вместо плочки :)
Че принципно съм слабичак и ако прекаля с плуването ребрата ми ще са на показ постоянно, както все едно съм вдишал колкото мога повече въздух ..
Митове и легенди, старогръцки
13.12.05
19:18
Ахахахахах че то ако е така от пулоувъра ще ти се разширява търбуха като на Дедо Коледо :shock: :D
Балъци ..
А нещо сериозно и смислено да кажете?
Още едно такова и получаваш бан
DJGorgio-Astor
EDIT: DJGorgio-Astor : Нали знаеш коя част от тялото ме боли за бана ви? Proxy-та много, балъци - двойно.
[quote author=“swimmst”]Балъци ..
А нещо сериозно и смислено да кажете?[/quote]
ко смислено да кажем ме ?!? че си 63 кг и ще правиш релеф ... на кво ще го правиш тоя релеф на кокалите ли ?!? и кво разправяш че ще го правиш с креатин след като хората като правят релеф спират креатина щото задържа вода... аиде малко да земем да ппрочетем и като разбереш кво искаш земи да пуснеш по смислена тема !
14.12.05
14:54
[quote author=“swimmst”]Балъци ..
А нещо сериозно и смислено да кажете?
28.12.05
00:14
утиваш в магазина за хран.добавки и си питаш и там щи препоръчат креатин. Просто е :wink: Протеин не ти треа само ще си дадеш кинтите.
Ай със здраве и успех в плуването, мое да се засечеме на някое съст. знае ли човек :wink:
Първо можеш да попиташ някой батко, що е то уважение и как да уважаваш останалите потребители на форума и после да пишеш за добавки и да даваш определение кой какъв е.
А такива играчи като теб, мога да банвам стотици на ден, ако трябва и с цели мрежи.
Съветвам те да си преосмислиш поведението тук, особено ако наистина искаш да научиш нещо полезно за фитнеса.