Work for my dreambody

Темата е заключена.
Прескочи до:

25.09.13
23:34

Здравейте :) Аз съм момиче на 19 години почти . Висока съм 163 см и тежа 64 кг . Искам да сваля около 8 кг , но по-важно ми е колко см ще сваля и как ще изглеждам , отколкото числата на кантара , тъй като доколкото знам и мускулите тежат и може примерно с даден човек да сте на същите кг и височина , но ти да изглеждаш по-слаб , защото имаш по-малък процент мазнини и повече мускули .
Целта ми е да стопя мазнините от корема , краката , ръцете и изобщо навсякъде , където е нужно , но най-вече корема и краката . Искам да имам плоско и стегнато коремче (снимка) , слаби и стегнати крака(снимка) и стегнато и оформено дупе , не някое плоско (подобно като на снимката) . Няма как да са ми точно същите знам , но просто да придобиете горе-долу представа към какво се стремя :) Да бъда най-добрата версия на себе си .. Искам да ви помоля за съвети каква диета да започна и какви упражнения . За диетата - ако е някоя , в която е даено точно какво и кога да се яде - супер , но ако ми пишете примерно какви и какви храни - направете ми примерно меню за седмица например - на закуска , обяд , следобяд , вечеря това и това в еди какво си количество , защото като не ми е дадена точна диета не мога да си разпределям количеството и видовете храни за деня . А за упражненията - колко пъти в седмицата , какви упражнения точно за корема , за краката , за дупето , които искам . Предпочитам да не ходя във фитнес залата , но ако за целите ми е нужно и не е достатъчно в домашни условия , ще започна да ходя . Искам да постигна целта си в следващите месеци , до началото на лятото и мисля , че имам достатъчно време . Ще си взема и Л-карнитин да пия щом започна да тренирам , за да постигна по-добри резултати при топенето на мазнинките . Само че сега като за начало ми е нужно да намеря подходящите диета и упражнения за моите цели и щом съм готова, веднага започвам :)
Надявам се след време да мога да се похваля с много свалени см :)
Много ви моля да ми отговорите на въпросите и да ми дадете нужните съвети . От 3 години се опитвам да постигна мечтаното си тяло , но винаги не ми достигаха волята и търпението . Сега съм надъхана да го направя без да се отказвам както досега . Искам да мога свободно да си ходя отново на басейн/море (не съм ходила години наред , защото ме е срам от тялото ми) , да нося каквото си поискам без да се притеснявам дали изглеждам дебела и какво ли още не , просто казано искам да се чувствам добре в кожата си и да не ме е срам от тялото ми , а да се гордея с него .
Моля ви да ми предложите подходящите за мен диета и упражнения (за вкъщи или за фитнес , където е нужно) , за да мога да започна да вървя по пътя към целта си възможно най-скоро , както и винаги ще се радвам ако имате някакви съветчета и да прочета мненията ви (sun)

Темата беше редактирана от Work for my Dreambody на 27.09.13 13:47.

Здравей :) Виж този режим http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd и прецени дали ще можеш да го спазваш - най-подходящ е за целта ти, тъй като искаш да сваляш доста килограми. Погледни и тази статия, за да си изчислиш калорийния дефицит и съотношението на въглехидрати,протеини и мазнини - http://www.bb-team.org/articles/914_kalorien-balans-i-kalorien-optimum Всичко е описано доста подробно, така че ще се справиш и сама след като прочетеш статиите. Относно тренировките - прави повече кардио, в началото може да наблегнеш на тренировки за цялото тяло. В секцията “Фитнес” - “За жени” можеш да видиш различни примерни тренировки и да си избереш тази, която ти пасва за трениране в домашни условия, но според мен ще е по-добре, ако можеш да ходиш да тренираш  в зала (освен ако не си добре оборудвана у вас :) )

26.09.13
00:11

Благодаря ти , ще ги разгледам тези неща за диетата и калорийния баланс , които ми написа . Вкъщи нямам фитнес уреди за съжаление , но може ли да ми кажеш на кои уреди освен пътечката трябва да съм във фитнеса , за да правя кардио , защото доколкото знам и аз в началото поне ще ми трябва повече кардио ? :) Ако има още препоръки и от други , ще се радвам да ги прочета :)

Мнението беше редактирано от Work for my Dreambody на 26.09.13 00:21.

Пътека, колело, степер - редувай ги, за да не ти омръзне най-малкото:) В началото прави повече кардио като време с по-монотонно темпо, това с Л-карнитина е добра идея:)

26.09.13
10:12

Благодаря ти , и аз си мислех за тези уреди , но не бях много сигурна .. Снощи бях много изморена вече и сега ще разгледам нещата , които ми предложи и ще си съставя режим на хранене и за упражненията , и започвам в най-скоро време :)
А за ръце там горе до рамото - раменния пояс и мишниците , какви упражнения бихте ми препоръчали да отслабна и там , защото още от преди са ми някакви големи ръцете там горе и е грозно :(
Още някакви съвети или нещо друго , ако има , ще се радвам да прочета :)

Мнението беше редактирано от Work for my Dreambody на 26.09.13 10:38.

26.09.13
17:24

В статията за НВД се казва , че добро съчетание с тази диета са тае-бо тренировките . Тях мога да ги правя вкъщи като си изтегля клипчета от нета . В допълнение към тях да правя упражнения за корем и клякания . Така като за начало , например първия месец добре ли ще е и вече после да видя дали така да продължавам с тренировките или да премина към фитнес залата или нещо друго ? :)

Винаги можеш да започнеш така и ако не си доволна от резултата - да отидеш в залата:)

26.09.13
22:22

Да , така е по принцип , но не искам да си губя времето . Затова се допитвам до вас дали ако тренирам тае бо примерно 3 пъти в седмицата и всеки ден правя упражнения за корем и клякания , общо всичко в продължение на месец - месец и половина , ще има ефект . Аз мисля , че ще има , но тук има хора , които знаят много повече от мен и ще се радвам да чуя тяхното мнение. После може да започна да ходя на фитнес , но ако може някой да ми отдели време да ми напише на кой уред по колко време да съм и т.н. , както и каквото друго е нужно за тренировките ми за топене на мазнини във фитнеса , много ще се радвам , защото аз не мога да си определя на кой уред колко е нужно , а фитнес инструкторите в нашия град са .. Хубаво ще е от сега да си имам фитнес програма , защото може да започна и по-рано с фитнеса , не както дадох за пример :)

Мнението беше редактирано от Work for my Dreambody на 26.09.13 22:30.

27.09.13
21:43

Здравей... :))
Аз също мисля,че най-добрата алтернатива за теб в този момент щом искаш да свалиш килограми е НВД!
Също така бих казала,че както каза ти
-не искам да губя време:
това със залата и губене на време не трябва да присъства в твоето ежедневие.А точно обратното,то трябва да е на първо място.
Още веднъж ще се повторя,че най-добри резултати би постигнала с правилната диета,като кардио тренировките вървят комплект с тежестите :)))

27.09.13
22:12

О , не не , извинявам се , че грешно съм се изразила .. Имах впредвид за губенето на време , да не би това , което съм решила да правя първия месец да се окаже загуба на време , макар , че мисля , че ще има някакъв ефект и ще е добре като за начало и после да почна да ходя на фитнес  .. Не че тренировките ги приемам като загуба на време..
А за диетата , аз вече започнах НВД , но за фитнеса моля някой да ми направи нещо като програма - на този и този уред по толкова време и т.н. .. :)

Мнението беше редактирано от Work for my Dreambody на 27.09.13 22:14.

На уредите не се стои по “време” :) Правят се серии с определен брой повторения. В сайта наистина е описано всичко много ясно и подобрно, така че не очаквай някой да седне да ти пише програма. Опитвам се да помогна, но пък ти сякаш искаш всичко да се изсипе наготово, а ти да не положиш грам усилие по въпроса:) В сайта са качени много примерни тренировъчни програми, най-малкото, което можеш да направиш, е да ги отвориш и разгледаш и да избереш тези, които ти допадат най-много. Тогава вече можеш да пишеш тук на кои си се спряла ти и ние да ти кажем дали според нас ще бъдат подходящи. И не искам да оставаш с грешно впечатление - поста ми е далеч от заяждане, напълно добронамерено ти го пиша:) Просто 90 % от усилията трябва да идват от теб, защото все пак става въпрос за теб и твоето тяло. А специално тази работа наистина можеш да я свършиш и сама.

Добре , няма да го приемам като заяждане или нещо . Разглеждах в сайта , но не съм запозната с фитнеса и видях различни упражнения , но молех някой да ми напише подходящи , защото именно каквото видях , не знаех дали е подходящо за мен . Не искам всичко наготово да ми кажете , просто примерно на кой уред колко серии , на пътечката еди колко си и нещо такова .. Може би не успявам да се изразя добре , не знам , както и да е ..

Мнението беше редактирано от Work for my Dreambody на 27.09.13 22:22.

http://www.bb-team.org/workout/4256_fitnes-aerobik-f2-a2

Какво ще кажете за тази програма , дали е подходяща за мен ? Само , че за цифрите не съм сигурна .. То май както си пише поред се правят упражненията , нали ? :)

Мнението беше редактирано от Work for my Dreambody на 28.09.13 22:59.

Здравейте :) Някой би ли ми направил програма за фитнеса - на кой уред по колко серии , на пътечката по колко км или нещо такова , каквото трябва ? :) Целя отслабване в краката и корема предимно , но и другаде също . Много ще се радвам на отговор :)

Дали от тренировките на Insanity или Focus T25 , които пак са от тази серия горе-долу ще кача мускули на краката ? Не искам там да качвам , искам първо да отслабна и после да се стягам , за да не стегна дебелото :D , че и без това от преди са си ми стегнати и малко големички краката дето съм правила най-различни упражнения преди . Иначе съм правила Insanity , но съм издържала почти месец само , много ми идваха тогава . От тях ще успея да стопя мазнините, нали :)

Мнението беше редактирано от Work for my Dreambody на 13.10.13 21:59.

14.10.13
12:42

казано от Work for my Dreambody на 13.10.13, 10:53:

Здравейте :) Някой би ли ми направил програма за фитнеса - на кой уред по колко серии , на пътечката по колко км или нещо такова , каквото трябва ? :) Целя отслабване в краката и корема предимно , но и другаде също . Много ще се радвам на отговор :)

Ако искаш да правиш нещо по уредите, можеш да си копираш една от хилядите програми из интернет пространството. Ако искаш нещо, което да работи за теб, посъветвей се с треньор, който да я съобрази с твоите цели и оментни възможности.

казано от Work for my Dreambody на 13.10.13, 20:57:

Не искам там да качвам , искам първо да отслабна и после да се стягам , за да не стегна дебелото :D , че и без това от преди са си ми стегнати и малко големички краката дето съм правила най-различни упражнения преди . Иначе съм правила Insanity , но съм издържала почти месец само , много ми идваха тогава . От тях ще успея да стопя мазнините, нали :)

И как точно си представяш че става подчертаното?
Това дали ще успееш да “стопиш мазнините” зависи от теб. ;)

Ами не знам .. Имах впредвид упражнения , с които първо да отслабна в краката , без да трупам мускули там и да ги стягам , защото не искам да ми стават още по-големи .. От преди дето съм правила много различни упражнения и си имам развит един мускул , който от години се пробвам да махна , но все си е там и въпроса ми е как да отслабна в краката , да махна мазнините от там и после да тренирам да ги стегна .. И не само тях , ами цялото тяло не искам да ми е някое развисено като отслабна , но си мислех ако има как първо да махна мазнините и после да се стягам .. ? Освен с бягане на пътечката ? .. :)

14.10.13
13:25

Това към което исках да те насоча е, че не можеш да превърнеш мазнините в мускули. Елементарно условие за да постигнеш целите си е да познаваш собственото си тяло като анатомия и да имаш усет за моментните си способности. Затова и първата ми препотъка към теб е да почетеш подробно из сайта за видове тренировки, упражнения, основна анатомия. Толкова много информация е нереалистично да ти се предаде в писмен вид, накратко.

Мнението беше редактирано от Margi на 14.10.13 13:26.

Значи,ако те разбрах правилно, ти искаш да свалиш първо само мазнините, в резултат на което да ти увисне кожата. И ЧАК след това да започнеш да се стягаш, вместо сваляйки мазнините, да се стягаш, изграждайки мускулна маса ?  Не вярвам, че изобщо човек в този форум би ти препоръчал да правиш такова нещо, какво остава да ти предложи метод. Мазнини се свалят като на тяхно място се градят мускули. Отвори и виж дневниците на 90 % от жените във форума - нито една не я е страх от тежестите, затова и 90% от тях свалят мазнини и мерки здравословно и бързо. Краката ти ще се стегнат, мазнините ще изчезнат, с упражнения с тежести - това е. 1 година си изгубих времето във фитнеса като теб, мислейки си, че от тежестите ще стана като Херкулес, а ефектът, който постигнах само за месец и половина тренировки с тежести е феноменален и надмина стократно едногодишната ми загуба на време преди това, правейки кардио като откачена и упражнения с гири, не по-тежки от 4-5 кг.. С две думи - започвай да клякаш с щанга, започни с базови упражнения. Намери някой във фитнеса - приятел, инструктор, който да ти обясни и покаже техниката или започни да се образоваш сама - има много клипчета в интернет, които показват нагледно кое как се прави..ако не.. винаги можеш да си караш по твоята система, но не очаквай чудеса:)

Благодаря ти , Адриана :) Нямах предвид да сваля и тогава да се стягам , защото знам , че така кожата ще увисне .. А че ми се иска да ми препоръчате упражнения , които да правя за краката без да ми станат по-мускулести преди да съм отслабнала , защото и без това от преди са си ми доста стегнати и каквото и да правя , краката все са ми едни големички .. Може би не мога да се изразя правилно ..

Ако не е проблем, качи моля те една снимка на тези прословути твои крака, сигурна съм, че със сигурност изглеждат по-добре, отколкото ги описваш ти :)

Teddy

14.10.13
17:22

Аз мисля, че те разбирам напълно, защото преди 3-4 години в пубертета бях точно така.Винаги съм тренирала нещо и мускули си имах, но от страна на режим и хранене не се бях замисляла.. хапвах каквото и когато ми се яде. И уж бях активна и не дебела, но някак си изглеждах закръгленко и тромаво заради сланинките върху мускулите. Като започнах балет краката ми нараснаха още.. От както си изчистих храната, без странично трениране в къщи или фитнес и започнах много да се разтягам този проблем за около 6 месеца изчезна. Покрай хубавата храна и движението мекото над мускулите се стопи и те спряха да набъбват след всяка трен., а от разтягането ми се издължиха маалко като форма и станаха по-красиви, а не набити. По едно време дори отказвах да тренирам за да не пълнея!! :D Но се оказа, че е от храната. И така след време започнах да тренирам и вкъщи ии други неща и много мазнини свалих, но и преди с хубава храна и малко трен. си имах задоволителен резултат.
Надявам се да съм те разбрала правилно и да съм ти помогнала малко. :)  Но за тренировки съвет не мога да ти дам, защото аз тогава си ходех на танци 3 пъти в седмицата и това беше. После вкъщи започнах, но във фитнес за друго освен сауна не съм влизала, няма и за вляза :D А и тичането сутрин на гладно и добро за целта.

Благодаря , TeddyBear :) И аз съм нещо такова .. Мисля , че наистина ти разбра какво имам впредвид .. Предполагам , че като мине повечко време като си карам НВД , ще видя резултати и в краката .. Само за упражнения не знам през това време .. За корем и дупе знам какви да правя , само за краката не , защото не знам с кои ще доразвия мускула и може да ми пораснат още краката , вместо да отслабнат ..
Ти спомняш ли си какви храни включваше в менюто си тогава (когато казваш , че си си изчистила храненето вече) ? :)

Мнението беше редактирано от Work for my Dreambody на 14.10.13 18:17.

Искам да попитам още нещо - как се изчисляваха колко грама белтък , въглехидрат и мазнина трябва да поемаш за деня ? Доколкото помня за белтъка беше 2.3 до 2.7 г за кг телесно тегло , въглехидрата от 0.8 до 1.1 г за кг телесно тегло , но за мазнините не знам .. Както и калориите как бяха .. за белтъка само помня , че 1г беше 4 ккал .. за въглехидратите и мазнините ? :)

Teddy

15.10.13
00:50

Амии със сигурност не беше нищо от сорта да карам главно на яйца, месо и извара.. Другото което е на всеки му се отразява различно, аз примерно като пробвах НВД качих малко (не ядях много мазнини) Като цяло съм забелязала, че с кафяв ориз,плодове и други полезни ВХ свалям по-ефективно. А тогава съвсем в началото още не гледах на храната по начина, по който я гледам в момента и не спазвах режими. Просто си хапвах нормално, готвено без газирано, пържено, тестено, сладко и т.н.

Благодаря ти :)

Здравейте . Не съм писала в дневника си скоро изобщо . Искам да споделя , че вече съм 57 кг . Прикачила съм снимка как изглеждам сега , работя по въпроса с корема и дупето , защото има още неща за оправяне и не съм напълно доволна от това , което е в момента , макар че съм много радостна , защото съм доста по-добре от преди .
За корема си правя упражнения , които действат, но все пак мога да ви попитам - какво да правя повече , за да изчистя останалите мазнини ? Знам , че храненето е по-важната част и гледам да е чисто , без боклуци . Кардио доколкото знам , но под формата на какви упражнения мога да го правя в домашни условия ?
За дупето искам да попитам също . Стегнато е , като го хвана хаха е твърдо , стегнато , доста повече от преди , но отстрани като се гледам е някак плоско , а не искам така . Искам да изпъква , да се очертава като гледам тялото си встрани , горе-долу тип бразилско . Гледах тук статиите за дупетата , но не ми помагат . Какви упражнения , освен кляканията , които правя , трябва , за да ми стане отстрани погледнато очертано , изпъкнало , но не преклаено , само малко ? Пратете на клипче ако може .

10.07.14
21:38

казано от Work for my Dreambody на 10.07.14, 18:30:

Здравейте . Не съм писала в дневника си скоро изобщо . Искам да споделя , че вече съм 57 кг . Прикачила съм снимка как изглеждам сега , работя по въпроса с корема и дупето , защото има още неща за оправяне и не съм напълно доволна от това , което е в момента , макар че съм много радостна , защото съм доста по-добре от преди .
За корема си правя упражнения , които действат, но все пак мога да ви попитам - какво да правя повече , за да изчистя останалите мазнини ? Знам , че храненето е по-важната част и гледам да е чисто , без боклуци . Кардио доколкото знам , но под формата на какви упражнения мога да го правя в домашни условия ?
За дупето искам да попитам също . Стегнато е , като го хвана хаха е твърдо , стегнато , доста повече от преди , но отстрани като се гледам е някак плоско , а не искам така . Искам да изпъква , да се очертава като гледам тялото си встрани , горе-долу тип бразилско . Гледах тук статиите за дупетата , но не ми помагат . Какви упражнения , освен кляканията , които правя , трябва , за да ми стане отстрани погледнато очертано , изпъкнало , но не преклаено , само малко ? Пратете на клипче ако може .

Изчистването на мазнините далеч не се постига със само махане на боклуците. Клековете най-много ще накарат дупето ти да изпъкне, но не такива със собствено тегло. Има доста упражнения за дупе иначе, но клекът с килограми е  основното, без което няма да стане. Клипчета много, из интернет е пълно с мацки правещи клепчета със “20 минутната магическа програма” но повечето от тях не са ефективни. Кардио вкъщи може скачане на въже, бърпита и маунтийн клаимбъри, но защо не навън? По-лесно и ефективно ще е.

казано от cantimagineit на 10.07.14, 21:38:

казано от Work for my Dreambody на 10.07.14, 18:30:

Изчистването на мазнините далеч не се постига със само махане на боклуците. Клековете най-много ще накарат дупето ти да изпъкне, но не такива със собствено тегло. Има доста упражнения за дупе иначе, но клекът с килограми е  основното, без което няма да стане. Клипчета много, из интернет е пълно с мацки правещи клепчета със “20 минутната магическа програма” но повечето от тях не са ефективни. Кардио вкъщи може скачане на въже, бърпита и маунтийн клаимбъри, но защо не навън? По-лесно и ефективно ще е.

Да , тренировките също са си важни , знам , но имах предвид , че по-голямо влияние оказва храненето , но упражненията са си важни също , не трябва да разчитам само на храненето . Клековете може ли да ги правя да кажем с по едно шише 1.5 л за тежест ? Има ли значение дали при клековете краката ще са на ширината на раменете или повече ?
От въжето няма ли да ми станат набити краката или не ? Също за дупето щом са неефективни повечето упражнения в клипчетата , може ли линк с такива , дето са ефективни ? :)
Мисля да гледам за упражнения от Jen Selter , но мисля че нейните повечето бяха във фитнеса . Не съм сигурна може и да се бъркам , ще поразгледам . Нейното тяло ми е голяма мотивация .

10.07.14
23:21

Да , тренировките също са си важни , знам , но имах предвид , че по-голямо влияние оказва храненето , но упражненията са си важни също , не трябва да разчитам само на храненето . Клековете може ли да ги правя да кажем с по едно шише 1.5 л за тежест ? Има ли значение дали при клековете краката ще са на ширината на раменете или повече ?
От въжето няма ли да ми станат набити краката или не ? Също за дупето щом са неефективни повечето упражнения в клипчетата , може ли линк с такива , дето са ефективни ? :)
Мисля да гледам за упражнения от Jen Selter , но мисля че нейните повечето бяха във фитнеса . Не съм сигурна може и да се бъркам , ще поразгледам . Нейното тяло ми е голяма мотивация .

Дали ще клякаш с 1.5кг или без тях няма да има разлика. Разкрача обикновено малко по-широк от раменете. Упражнения има много, например виж в раздела тренировки, упражнения, дупе. Клипчета не мога да ти предложа, защото не гледам такива, още повече женски. Тук може да ти помогне някое момиче от форума. Защо трябва да тренираш само вкъщи и само крака и дупе? Това не е най-оптималният подход. От скачането на въже в никакъв случай няма да ти станат набити краката, не знам откъде си чула тази тъпотия :D Правено правилно, с добра скорост и времетраене скачането е добро кардио, натоварващо прасците и корема ти. За изгарянето на мазнини нямах предвид, че храненето не оказва по-голямото влияние, а че далеч не са толкова прости нещата с него и горенето на мазнини.

За дупе и крака мога от личен опит да ти препоръчам тези:

Миналата година ги правех редовно вкъщи и имаше ефект, разгледай канала на тази мацка, има много и разнообразни упражнения! :)

Йоана Кръстевa , благодаря ти , ще ги разгледам :)

казано от cantimagineit на 10.07.14, 23:21:

Дали ще клякаш с 1.5кг или без тях няма да има разлика. Разкрача обикновено малко по-широк от раменете. Упражнения има много, например виж в раздела тренировки, упражнения, дупе. Клипчета не мога да ти предложа, защото не гледам такива, още повече женски. Тук може да ти помогне някое момиче от форума. Защо трябва да тренираш само вкъщи и само крака и дупе? Това не е най-оптималният подход. От скачането на въже в никакъв случай няма да ти станат набити краката, не знам откъде си чула тази тъпотия :D Правено правилно, с добра скорост и времетраене скачането е добро кардио, натоварващо прасците и корема ти. За изгарянето на мазнини нямах предвид, че храненето не оказва по-голямото влияние, а че далеч не са толкова прости нещата с него и горенето на мазнини.

Ами питах за водата 1.5 л смисъл да я използвам един вид като тежест .. и има ли значение дали като държиш тежести ръцете ще са напред или настрани ? Аз правя с напред ръцете .
Не искам да тренирам само за крака и дупе . Тренирам и за корем и изобщо кажи го за всичко , просто сега искам да попитам точно за тези места . За въжето - добре , благодаря :) Ще се захващам повече сега вече .

Привет , уважаеми :) Отново след известно време като ме нямаше тук влизам , за да ви попитам за съвети :) Скоро мисля да започвам да ходя на фитнес и бих се радвала ако може да ми кажете на кои уреди и по какъв начин или някакви “трикове” един вид , не се сещам за подходящата дума , трябва да тренирам , за : 1. да имам плосък и релефен корем , чак плочки не искам ; 2. краката ми да са стегнати и изваяни , без да изглеждат мускулести и мъжки , а женствени ; 3. дупето ми да е стегнато и добре оформено , по възможност да се очертава добре като ме погледне човек отстрани .. нещо като на Jen Selter :) 4. да стопя излишните мазнини от корема и краката .. Казаха ми , че ще е добре да тичам на пътеката и на колелото , но на лека степен без да усещам напрежение и тежест , за да не трупам мускули на краката . Правилно ли ще е ? Вие какво ще ме посъветвате , тъй като знам , че тук има много хора , които разбират много повече от фитнес от мен :) Надявам се на компетентни мнения , отговори и съвети :)

Мнението беше редактирано от Work for my Dreambody на 03.09.14 17:46.

03.09.14
17:50

казано от Work for my Dreambody на 03.09.14, 17:45:

“трикове”  за : 1. да имам плосък и релефен корем , чак плочки не искам ; 2. краката ми да са стегнати и изваяни , без да изглеждат мускулести и мъжки , а женствени ; 3. дупето ми да е стегнато и добре оформено , по възможност да се очертава добре като ме погледне човек отстрани .. нещо като на Jen Selter :) 4. да стопя излишните мазнини от корема и краката .. Казаха ми , че ще е добре да тичам на пътеката и на колелото , но на лека степен без да усещам напрежение и тежест , за да не трупам мускули на краката .

За момент помислих че съм попаднала на форума на космополитън...

03.09.14
17:53

Jen Selter има ген за дупе, ти имаш ли? ДА започнем оттам ;)

fire.is.my.nature

03.09.14
17:59

Дупето на Селтър не се описва в един пост на начинаещ. За него се работи години, а триковете сама трябва да си ги развиеш според това какво трябва да коригираш в твоята структура, че да имаш кльощави крака и голямо дупе с перверзно малка талия без плочки.

Лично аз мисля, че ключов момент за постигането на този задник, който и мен като жена ме привлича дори, е стречингът, упражнения, които са съчетание от стречинг и тежести едновременно и най-вече всекидневно натоварване предимно на глутеусите с изолиращи движения под различна форма - ако е ходене, да е под наклон, ако е клек, да се редуват всичките му варианти през седмицата.

Достатъчно слаба ли си вече? Ако не си, отслабни достатъчно, без да правиш дълбок релеф и тогава анализирай физиката си, разкажи ни за нея, пусни снимки и съветите ще са по-адекватни.

Но както по-горе се намекна,да, въпросът ухае на мъжкия му вариант “Здравейте, аз съм на 15. Как да стана като Рони Колман?” :Д.

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 03.09.14 18:01.

03.09.14
18:09

Дали от тренировките на Insanity или Focus T25 , които пак са от тази серия горе-долу ще кача мускули на краката ? Не искам там да качвам , искам първо да отслабна и после да се стягам , за да не стегна дебелото :D , че и без това от преди са си ми стегнати и малко големички краката дето съм правила най-различни упражнения преди . Иначе съм правила Insanity , но съм издържала почти месец само , много ми идваха тогава . От тях ще успея да стопя мазнините, нали :)

Минала съм и двете програми по два пъти. От Insanity определено гориш мазнини, като оформяш мускул и здраво тяло. T25 е малко по-различно, но пък със същия резултат.
Освен това 99% от хората, които искат да започнат този тип програми трябва да опитат лично,за да разберат какъв ефект ще има върху тялото им, не те съветвам да се влияеш от моите наблюдения.

Да , за дупето предполагам , че е нужен ген , но дори да нямаш ген и да не ми стане точно като нейното , разбира се , просто искам да е добре оформено , а не плоско или безформено , с правилни упражнения , упоритост и търпение може да се постигне . Аз не съм казала , че искам да стане от днес за утре , знам , че ми трябва време , за да видя резултати , било то за корем , дупе или друго . Нейното просто го дадох като пример да придобиете представа какво искам горе-долу да постигна и аз за себе си .
Сега просто искам да разбера като за начало как да започна за постигането на тези цели , после как да продължа и т.н. :) Нещо като програма ако може да ми се изготви един вид .

казано от Симона Семова на 03.09.14, 18:09:

Минала съм и двете програми по два пъти. От Insanity определено гориш мазнини, като оформяш мускул и здраво тяло. T25 е малко по-различно, но пък със същия резултат.
Освен това 99% от хората, които искат да започнат този тип програми трябва да опитат лично,за да разберат какъв ефект ще има върху тялото им, не те съветвам да се влияеш от моите наблюдения.

Т25 не съм го опитвала , но Инсанити съм . Наистина са много натоварващи няколко дни като ги правиш и трябва да имаш много воля , за да издържиш до края . Аз ги правих някъде месец , след което спрях . Имаше ефект , да , макар че не си спомням вече много много крайния резултат . Но сега съм решила да отслабвам и да се оформям с фитнес , а с Инсанити може да пробвам малко по-нататък , примерно като стане много студено зимата и не ми се ходи на фитнес :D Та , ако може да получа нещо като програма , за да стопя мазнини в корема и краката , да стегна цялото тяло и да оформя релеф на корема и дупето да е оформено , да се очертава като се гледам в профил , много ще се радвам да разбера как мога да го постигна :)

03.09.14
18:25

казано от Work for my Dreambody на 03.09.14, 18:20:

Наистина са много натоварващи няколко дни като ги правиш и трябва да имаш много воля , за да издържиш до края . Аз ги правих някъде месец , след което спрях .

Ето ти един трик: недей да спираш. ;)
Никой няма да ти даде готова програма, при положение че дори не си правиш труда да разгледаш многобройните готови такива в сайта. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1