03.09.14
18:37
казано от Маргарита Манева на 03.09.14, 18:25:
казано от Work for my Dreambody на 03.09.14, 18:20:
Наистина са много натоварващи няколко дни като ги правиш и трябва да имаш много воля , за да издържиш до края . Аз ги правих някъде месец , след което спрях .
Ето ти един трик: недей да спираш. ;)
Никой няма да ти даде готова програма, при положение че дори не си правиш труда да разгледаш многобройните готови такива в сайта. :)
Не гледам готовите , защото всеки човек не е еднакъв . Затова помолих някой ако може да ми направи една примерна програма точно за мен :)
03.09.14
18:38
Не съм влезнала тук , за да чета подобни “остроумни” мнения и коментари , а за да получа отговори на въпросите си , не да си губя времето с неща , от които нямам никаква полза .
казано от Work for my Dreambody на 03.09.14, 18:37:
казано от Маргарита Манева на 03.09.14, 18:25:
казано от Work for my Dreambody на 03.09.14, 18:20:
Наистина са много натоварващи няколко дни като ги правиш и трябва да имаш много воля , за да издържиш до края . Аз ги правих някъде месец , след което спрях .
Ето ти един трик: недей да спираш. ;)
Никой няма да ти даде готова програма, при положение че дори не си правиш труда да разгледаш многобройните готови такива в сайта. :)Не гледам готовите , защото всеки човек не е еднакъв . Затова помолих някой ако може да ми направи една примерна програма точно за мен :)
А ние какво знаем за теб, освен че искаш хубаво дупе?
Вземи си треньор.
казано от Work for my Dreambody на 03.09.14, 18:38:
Не съм влезнала тук , за да чета подобни “остроумни” мнения и коментари , а за да получа отговори на въпросите си , не да си губя времето с неща , от които нямам никаква полза .
Здрасти.
Не сме остроумни, ама и ти вземи да слезеш на земята, а? :D
Хората ти казват да си харесаш програма.
Вярно е, че не всички хора са еднакви и няма гаранция, че при теб ще проработи. НО, започни да я следваш, виж как е след месец и ако не е за теб - просто я смени или я модифицирай. Тогава може да искаш конкретно мнение и препоръка от някого. Тогава ще можеш да кажеш - ”правя това и това, едното ми върви добре, но другото не ми харесва - изостава или няма промяна, какво да сменя?” И ще помогнем.
Никой няма да ти каже точна рецепта, която да следваш и бам! - след няколко месеца да си постигнала каквото искаш. То никой и не може да го направи това. Нищо не идва наготово.
Мнението беше редактирано от Love на 03.09.14 19:44.
За програма, точно за теб, нали се сещаш, че трябва да се отдели специално време, нужна е информация, която не си дала... А времето е пари. Надявам се, разбираш накъде бия ;)
03.09.14
22:48
казано от Love на 03.09.14, 19:28:
казано от Work for my Dreambody на 03.09.14, 18:38:
Здрасти.
Не сме остроумни, ама и ти вземи да слезеш на земята, а? :D
Хората ти казват да си харесаш програма.
Вярно е, че не всички хора са еднакви и няма гаранция, че при теб ще проработи. НО, започни да я следваш, виж как е след месец и ако не е за теб - просто я смени или я модифицирай. Тогава може да искаш конкретно мнение и препоръка от някого. Тогава ще можеш да кажеш - ”правя това и това, едното ми върви добре, но другото не ми харесва - изостава или няма промяна, какво да сменя?” И ще помогнем.
Никой няма да ти каже точна рецепта, която да следваш и бам! - след няколко месеца да си постигнала каквото искаш. То никой и не може да го направи това. Нищо не идва наготово.
Права си , благодаря :) Ще потърся някоя , която най-много да отговаря на моите нужди и ако след време има нужда от някаква промяна , ще се радвам да ми кажете . :)
Мнението беше редактирано от Work for my Dreambody на 03.09.14 22:49.