Бихте ли ме посъветвали как да сътавя програма за едно момиче .

03.09.14
15:03

Здравейте , първо искам да натъртя на това, че съм момче.  Причината да пиша в тази част на форума е, че тръся програма за една познат. Тринирам цял живот  най-различни неща. Като човек, който е във форма и тренира тази позната се обърна към мен за програма.  За нея  ще кажа  че  е около 165см висока , около 54 килограма, има хубава структора (дупето й е с перфектна форма) , няма нужда да сваля килограми. Това което е готова да прави е да тренира  четири пъти седмично  по 30 минути на ден -сутрин и вечер,в домашни условия. Това ,което иска е да стегне корема, да подържа  бедрата и дупето стегнати (нагоре немисля че  има смисъл нещо да прави).  Веднага мога да и направя една програм - малко за горна част ,малко за долна , напади , клякания ,кикбек ..... просто никога не съм се интересувал за нищо около тренировката на една жена. Мисля, че ако ми дадете мнението си ще ми е от полза. Вие каква  програма бихте направили.

Темата беше редактирана от Marin Petrov на 03.09.14 15:04.

Има прилични програми на сайта, огледай ги.
Аз лично не се наемам да дам препоръка по този начин - да посъветвам човек, за който не знам нищо, как да направи програма за друг човек, за който знам още по-малко. Абсурдно е.

ПИ

03.09.14
17:00

30 минути йога.

AG

03.09.14
17:41

казано от Петьо Иванов на 03.09.14, 17:00:

30 минути йога.

По-добре 30 минути танци на пилон. Желая да получа снимки и видео.

казано от Angel Gyaurov на 03.09.14, 17:41:

казано от Петьо Иванов на 03.09.14, 17:00:

30 минути йога.

По-добре 30 минути танци на пилон. Желая да получа снимки и видео.

Дай да не се надцакваме с предложенията, че ни се върти нещо в главата пък после я ме баннали от форума, я пича ще ме търси да ми каже нещо.
ПП разрови се из женските дневници, там можеш да откриеш нещо, за да отбиеш номера...

Не е правилно “да се отбива номера”. Или ще правиш нещата, както трябва, или ще я прехвърлиш на някой, който може да се справи :)
Не съм съгласна, че дори и да няма нужда да тренира горна част според теб, не бива да прави нищо за нея.
Тялото е едно цяло, системите са свързани. Няма смисъл умишлено да си докарваме до дисбаланси.

А останалото Кольо го е казал.
Без да се познава човекът, трудно ще се даде обективно мнение, пък какво остава програма да се прави :)

ПП: няма мъжки и женски упражнения или тренировки
ПП2: бих посъветвала по-голямата част от тренировката й да е заета от многоставни движения (напади и клек са добра идея, да)

05.09.14
00:05

Работата е, че искаш да я poke-неш тая мадама и за това не си и казал “бейб, не ме бива по тая част с програмите, иди в някой фитнес. Там инструктора ще ти помогне.” Така поне би казал на някоя леличка, която иска да влезе във форма. Прав ли съм?
Няма смисъл да се втурват тука цялата група форумци да помогнат в това, така прозрачно начинание на човека да ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1