13.11.05
23:06
Някой има някой във къщи лежанка и ако има да каже от къде си взимате тежестите в смисал не от магазина щото там се продават на килограм
:shock: Освен от магазин нз от каде другаде могат да се взимат тежести. :shock: :wink:
Аз от магазин сам си ги зимал. :wink:
[quote author=“jultopepi”]Някой има някой във къщи лежанка и ако има да каже от къде си взимате тежестите в смисал не от магазина щото там се продават на килограм
ми повечето са ми от метро.Имам и от казармата(връзки).Влез в купувам/продавам и може да намериш нещо.Най-добре да питаш по залите дали продават нещо.Или да си поръчаш от някъде дето правят железа.
29.11.05
18:32
ако те интересува имам 2 десетки за по-малките лостове не помня кои им беше размера маи Ф-30 ли някакъв такъв ако те интересуват пи6и ми PM
[quote author=“bolkers”]:shock: Освен от магазин нз от каде другаде могат да се взимат тежести. :shock: :wink:
Аз от магазин сам си ги зимал. :wink:
еми аз сам си направил лежанка със джанти от кола които съм ги напълнил със цимент
и е мноого добре 8)
08.12.05
15:45
хах :) това със джантите от кола е интересно ... не бях чувал до сега за такова нещо!
Препоръчвам ти да си напраеш от колела на вагонетки... много са подходящи за случая! Много приятели са си направили и наистина е сполучливо !
да азси направих от колела на вагонетка но не мога да ги премеря да знае някой колко тежат
Аз пък съм си направил лежанка от тия най-баналните и често срещани... :wink: А тежестите съм си ги излял от олово. :lol: :lol: И ми е просто перфектно !
потарси в някоя железария тука до нас има една мазичка дет така са снабдяват с тежести :)
09.12.05
10:54
това за разликите в килограмите не го знаех .. много неприятно!
вече ще знам ... 10кс
13.12.05
12:02
При нас няма отде да си ги купиш в града и най-ефтиния и добър начин е ...ако имате някъде там военен завод. При нас има един и ако имаш познат може да ти направи тежести.
Превод
Miraculix.bb
15.12.05
23:12
някои знае ли някакав по прост начин да си направиш лежанка
16.12.05
12:37
Изработката не е много трудна .. материали да имаш само!
16.12.05
13:27
е да некоя която нетрябва да циментираш но ще се пробвам
Първата ми лежанка си я направих от дърво и като легнеш
на нея се едно си на корабче :shock: но тогава вдигах мах.105кг
след това баща ми ми направи една от желязо беше перфектна :o
за тежести можеш да си напълниш торби с пясък и ги връзваш на лоста
но това е времено защото рано или късно ще заякнеш и трябва да се ходи
в залата