Кой стак да си взема?

Първо добър ден на всички. Нов съм във форума и имам няколко въпроса. :) Предстои ми bulk зимата и затова съм си направил два стака, но не знам кой от двата да си взема. Стака ще се състои от протеин , креатинова матрица и буустар. Буустарът ще е n.o xplode, но за протеина и матрицата не съм сигурен. Протрина мислех да е gold standard , но видях и един everbuild , който според силабг е по-добър, което не ми се вярва много ... а относно матрицата мисля или cellmass или controlled labs green magnitude. Та въпроса ми е кой протеин и коя матрица да взема. Благодаря за отделеното време! :) :)

За да избереш продукт преди всичко трябва да си наясно какво искаш и защо именно такива продукти ти трябват.

Защо ти е нужен протеин на прах? Т.е. защо не успяваш да си осигуриш нужните белтъчини чрез храна?
Защо ти е нужна креатинова матрица? Креатин монохидрат не работи при теб, така ли?
Защо ти е нужен предтренировъчен продукт? Не успяваш да възстановяваш?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.09.14 16:38.

Протеин на прах си вземам понеже в училище няма как да си набавя нужния. И ми трябва заместител ( пия го и след трен. ). От монохидрата имам добри резултати просто искам да пробвам нещо различно, а и четох доста добри неща за креатиновите матрици.
И все пак доста офф топик, ако има някой нека отговори на въпросите ми. :)

Ахам... значи въпросите ми нямат особена връзка с темата. (wasntme)
ОК, в такъв случай нямам какво да те посъветвам. Извини ме за безпокойството. (giggle)
Който може да дава съвети наизуст - нека го прави... ;)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.09.14 16:52.

Евърбилд не е по-добър протеин от ГолдСтандарт, но е нормално от СилаБГ да ти кажат така :) Ако нямаш проблем с монохидрата и си доволен от него, не виждам причина да даваш повече пари за матрица. Иначе в момента пия креатиновата матрица на Muscle Pharm и съм доволна, друга матрица не съм пробвала.

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 05.09.14 20:42.

06.09.14
00:03

Никога няма да разбера проблема да се храниш в училище, но това е друга тема.
Голда не е зле като протеин, но аз бих си взел Amix fusion.
Двата бустера са доста различни, но пак бих избрал амикса.
Матрицата е  без значение каква ще е, щом просто искаш да пробваш нещо различно от монохидрат.

Толкова ли няма разлика между матрица и монохидрат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1