06.09.14
20:45
Здравейте!
Препоръчайте ми хубава фитнес зала в центъра на Варна - да е на максимум 10-15 мин. пеша от Червения площад. Под “хубава” разбирам да е чиста, да има разнообразни кардио и силови уреди и разбира се-добра тренировъчна атмосфера.
Засега съм се спрял на “Gym Palace” (до РЗИ/ХЕИ). Ако някой ходи там, ще се радвам да сподели мнение/впечатление от залата.
Благодаря предварително!
Аз ходя във “Fines” и съм много доволен. Разделена е на 2 части - за кардио и за силови тренировки. Доста просторна, с разнообразни и сравнително нови уреди. Пускат и хубава музика за надъхвация :D. Намира се зад пазара на Чаталджа.
На тим залата в Спортна зала, мисля че по условия е горе-долу аналогична на Gym Palace
казано от jamby77 на 06.09.14, 23:57:
На тим залата в Спортна зала, мисля че по условия е горе-долу аналогична на Gym Palace
Да, бях забравил за ТИМ центъра. На мен ли ми се струва или леко са намалили цените ? Преди 2 месеца, когато гледах цените вместо 55лв. за 12 тренировки картата беше от порядъка на 80лв. Иначе залата изглежда перфектно.
Значи дилемата остава между “Тим” и “GymPalace”-поне по снимки на залите и по местоположение изпълняват всички изисквания. В “GymPalace” не ми харесва, че не може да си изкараш карта само за фитнес, а трябва да е включена и употребата на сауна и парна баня, поради което и цената е малко по-висока (10лв. е разликата като цяло). С нетърпение очаквам да прочета конкретни отзиви за някой от тези 2 фитнеса, за да може да избера по-лесно.
Благодаря още веднъж.